Stress, dagarna borde gå fortare. I alla fall när man vill ha sina pengar!

Ja, nu är mina pengar är nästan slut och just därför har jag hittat ett plagg som jag så gärna, gärna vill ha! NU! Det är så himla snyggt och passar perfekt på mig. Jag har funnit ett plagg på Gina Tricot. Jaa, ni läste rätt. Gina Tricot! Om jag nu köper något så köper jag ju på JC eftersom jag jobbar där osv. Men nu har jag funnit ett plagg som jag sååå gärna vill ha! Skitsnyggt!

Det var idag så jag fann det guds-fina plagget. Ett liknande finns på H&M men min storlek fanns inte, synd. Fast den snyggaste och bara en hunka dyrare fanns såklart i min storlek (på Gina alltså). Och finns fortfarande hoppas jag. Jag vill så gärna ha den.

Nej, jag tänker inte säga vad det är för något plagg. Det är ett plagg som kommer att gå som smör inom handeln, tyvärr och jag är rädd att min lön inte kommer att hinna fram till målet (mig) innan plagget är slut. Jag känner mig stressad av att det är så många dagar kvar till lönen. Tror ni att jag kommer att överleva? Just den storleken som jag har är populär också. Den går åt först är jag rädd för.

Nu är det mat, hoppas att jag lugnar ner mig och glömmer bort detta för ett tag..

Kommentarer
Postat av: Matilda

jag håller med dig angående rubriken :D mera pengar, mera pengar :D

2009-08-13 @ 18:17:03
URL: http://mahuldan.blogg.se/
Postat av: Linda

ja men du har ju bara 11 dagar till lön. jag har 13!!!!!!..............................

2009-08-14 @ 13:40:16
URL: http://liindawestiin.blogg.se/
Postat av: kajsa

svar; men guud, ja juste!! hade glömt bort att de va ronjas bejb! :D haha!! själv så avgudar jag kajsa och hennes stil!! ME LIKE! :D

2009-08-14 @ 17:19:49
URL: http://knils.blogg.se/
Postat av: sarinja

hello <: läste på fatmas blogg att du tyckte att american dream var dålig .. du menar väl inte the jacksons: an american dream? .. eller är det någon annan film? :o



sry att jag stör!

2009-08-15 @ 09:30:47
URL: http://sarinja.webbloggen.se
Postat av: kajsa

svar; neee,de är ju inte direkt fin med mina lockar tycker jag! HAHH :D

2009-08-15 @ 11:09:15
URL: http://knils.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

*SVAR:* hihi jaa , så himla bra :D

2009-08-17 @ 02:24:46
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Minnie

Nu är det utlottning på min blogg igen denna gången delar jag ut ett presentkort på H&M för 1000 kr. Blir jätte glad om du är med och deltar ;)

2009-08-17 @ 09:35:53
URL: http://www.minnies.se
Postat av: Anonym

Jag vill bara tipsa om min blogg ..Jag skriver en blogg om självförtroande.Jag har själv haft självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende (som idag är på topp).Det är alltifrån hur du kan stärka din kompis självförtroende,till hur du kan stärka ditt eget när det kommer till sex & killar.Jag tar också upp mobbning.Vad man ska göra om man ser någon som är mobbad,eller av man själv ska göra om man är mobbad osv.Jag tar också upp anorexia och grupptryck. Och även om du själv har ett bra självförtroende,så skulle det vara jätte roligt om du bara kunde kolla in bloggen.Det finns sååå många bloggar,som är värdelösa och stora.Så jag tycker det är dags att en vettig blogg,nämligen denna,ska få synas lite =)

Om du gillar den,så lägg järna till den i bloglovin.Säg till,så gör jag desamma:D



ha de bra!



http://jjuno.blogg.se

2009-08-17 @ 17:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0