2008/2009

Nu är jag trött. Kanske måste man gå och lägga sig snart. Ska ju upp ungefär 9 imorgon också eftersom vi ska till fjällen. Vi måsta åka ungefär 10 så vi hinner fram innan det blir mörkt.

Spelade match idag. Vi förlorade med 8-2 mot Hudik/Björkberg som jag skrev i förra inlägget.. ;) Jag fick spela back. Det var ett tag sen. Har ju hamnat på Forward ett tag men nu hamnade jag på backen igen.. ;) Det var längesen som jag i över huvudtaget spelade match. Tror att det var 3 veckor sedan så det kändes lite ovant att spela. ;)

Ja, imorgon åker Linda och jag till fjällen. Jag kommer tillbaka till Sundsvall den 3:e Januari tror jag så jag får ta en lite paus från bloggen eftersom det inte finns internet där. ;) Så jag önskar er en rikttigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Packat

Nu så har jag precis packat klart inför imorgon när det blir match mot Hudik/Björkberg i självaste Hudiksvall. Måste kliva upp ungefär 9-10 imorgon om vi ska hinna till Lindas samling och om vi ska handla lite fika osv.
Jag hoppas verkligen att det går bra på våran match imorgon. Det skulle vara jättebra om vi vann! :D Hoppas att laget är pepp! :)

På söndag så måste jag också kliva upp i tid. Jag får inte sova ut i alla fall för att vi ska åka till fjällen och spendera julen och nyårsafton där. Fast Linda åker hem någon dag innan nyår för hon skulle fira det hemma. ;) Men jag stannar kvar. Det kommer bli så att vi är där i 14 dagar och kör skoter och har det mysigt! :) Har ju skoterkort nu så man får ju köra! ;)
Men jag har kommit på att bloggen kommer att bli drabbad av detta. Det finns inget internet i fjällen så bloggen får ta ledigt i 14 dagar ungefär men jag hör av mig mer om detta och när den är aktiv igen! ;)

Nu så måste jag sluta för jag är hungrig. Åt pizza förut ungefär kl 17 så man känner sig lite hungrig nu.. ;) Måste sussa snart också!

Tjoo! 

Jullov

Det tog ett tag innan jag gjorde ett inlägg för första gången idag. Men jag gruvade mig på något vis. Vet inte varför. Kanske för att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva. Men det tror jag inte. Jag brukar ju alltid hitta någonting att skrivaom. Vi får se vad det blir den här gången.. ;)

Vi fick ju jullov idag. Pappa skjutsade mig till skolan så slapp jag ta bussen.. ;)
Det vi gjorde på skolan var att vi började med att kolla på film i aulan. Jag tror att hela HP-programmet slulle kolla på film men det var inte många där. T.ex. våran klass. Det var inte ens hälften som var där och kollade.
Filmen som visades var Forrest Gump. Jag hade aldrig sett den innan. Bara några få scener tror jag. Men den var helt okej.
Efter filmen så gick vi till kyrkan en stund och lyssnade på olika tal osv. Sen blev det Jullov! :D

Imorgon så ska både Linda och jag spela match. Och båda i Hudiksvall! Och det är matcherna efter varandra i samma idrottshall! Haha! Time:at! ;D
Linda och jag har en egen bil imirgin alltså. ;) Eftersom dom ska spela matchen som är innan oss så får jag åka tidigare men Linda får stanna kavr längre istället, så det jämnar ut sig.

Nu så måste jag sluta för att pappa säger åt mig att jag ska dammsuga kontoret, så det är väl bara och göra det då!

Tjoo!

Fredag

Jag är dagvild. Imorse när jag låg i sängen och skulle kliva upp så visste jag inte om det var torsdag eller fredag! Jag fick fundera så det knakade! Ändå så kom jag nästan inte på det. Till slut så insåg jag att det var torsdag.
Samma sak igår. Jag trodde att det var torsdag igår! Jag fattar inte! :O
Men anledningen till att det blir såhär är nog för att man nästan har räknat ner veckorna och dagarna tills jullovet börjar och då blir det på detta viset.

Snart så ska Linda och jag åka lite bil en sväng. Det blir nog Birsta tror jag. Det brukar bli det. :P


Foto: Heléne Sundling (http://helenesundling.blogg.se)

Tjoo!

Tänkte inte uppdatera

Jag tänke aldrig uppdatera idag. Jag tänkte att jag bara skulle kolla om någon hade besökt eller kommenaterat min blogg och mina inlägg. Och faktiskt! Det var några st. Tack för kommenaterna och besöken! :)
Som mest har jag haft 11 st besökare på min blogg på en dag (alltså ej sidvisningar). Igår hade jag 17 st! :D Wiie! Kul! Och bara idag har jag haft 11 st. Jag har inte ens uppdaterat någonting idag... Hoppas det fortsätter i samma mönster. Det var ju det som var meningen med att jag startade den här bloggen, att jag ville ha några läsare. :)


Nu så ska jag göra mig klar för träningen och sedan så måste jag plocka i diskmaskinen.
Fortsätt att bevaka och kommentera min blogg! Hoppas på er! :)

Tjoo!


Inget att göra

Jag har absolut ingenting att göra. Alla juklappar är klara och julprojektet i skolan är klart. Det känns riktigt skönt att det snart är lov! Har varit riktigt trött dom senaste veckorna. Jag är ju morgonpigg men på senaste tiden har jag inte varit det! :O
Joo, förresten. En sak måste jag göra. Jag måste tvätta. Skulle ha gjort det i helgen men det blev aldrig av. Bara lite.. Vi ska ju åka till fjällen och fira jul och nyår där så man blir borta ett tag och behöver lite rena och fräscha kläder. Skulle vara bra om jag tvättade lite. Även mitt rum skulle behöva en liten ompyssling..

Idag på skolan så hade vi redosvisning om Julprojektet. Äntligen, så få man det överstökat. Det var jag, Malle och Heléne i en grupp. Vi redovisade först och det gick bra, men det var en liten kort redovisning om man jämför med dom andras redovisningar. Men, men. Det går inte att ändra på nu. ;)

Just nu så lyssnar jag på Kevin- With Every Bit of Me. Den är bra! Speciellt med HAN! :)
 Han har en egen hemsida nu (det är därifrån bilden kommer). Den heter http://www.kevinborg.se. Gissa vem som är medlem! :P HAHAH!

Nu så ropar pappa, bäst att jag går. ;)

Tjoo!

Hungrig

Just nu så sitter jag och lyssnar på Poker Face med Lady Gaga via Helénes blogg (http://helenesundling.blogg.se). Den är bra! :D Vi har den som uppvärmingingslåt när vi ska spela hemmamatch med innebandyn. ;)

Dagen förövrigt då.. På spanskan så såg vi klar på Madagaskar 1 med spanskt tal och engelsk text och den här gången somnade jag inte. Gjorde ju det förra lektionen för att jag var så grymt trött. :S Jag är trött idag också men somnade aldrig, tack och lov. :P Vi fick reda på hur vi ligger till i kursen också. Jag trodde att jag skulle ligga på typ -G eller G, men läraren sa att jag ligger på VG-nivå! :O Det är bara att kämpa på för mig då! Trodde verkligen inte att jag ligger så högt på betygsnivån...

Vi fick sluta ungefär en halvtimme tidigare på Administrationen så vi slutade halv 12.. :P Hyfsat skönt... ;)
Jag ringde och frågade Linda vart hon var för hon slutar 10 på måndagar och hon var på stan och strösade runt så jag gick till henne. Jag trodde att vi bara skulle handla lite julklappar och sen åka hem men så skulle Linda tydligen tillbaka till skolan vid halv 4 och då var kl kanske 12! :O Så vi strösade runt ett bra tag (kändes det som iaf) men när klockan var kanske halv 1 så gick vi på Barista och fikade. Jag tog en Smoothie. Den var good! :) Jordgubb med äpple tror jag.. :P

Efter alla om och men så for jag hem och på bussen så var det två st fyllegrisar på bussen. Två st gamla, stinkande fyllisar! Hua! Jag tror att en av dom inte var riktigt frisk heller. :S Jag gillar inte när man träffar på sådana personer som har förstört livet med.. Ja, vad det nu kan vara..

Nu så ska gå till köket för att förbereda åt pappa så han kan göra mat och sen så blir det träning. :)

Tjoo!

Idol

Kollade på Idol-reprisen ett tag men jag måste gå snart för att jag ska till bussen. Jag ska till Ronja, vi ska se på Darins DvD. :P Haha! Kul ska det bli! :D
Sen när jag kommer hem så måste jag tvätta. Har typ inga kläder rena! :O
Men nu så måste jag gå, måste hinnna med den här bussen! ;)


Tjoo!

Hej, mitt vinterland!

 Knäppte lite bilder idag ute på vinterlandet..   
                                                                                                                                                  

Ronja, Malle och Heléne

Jag var ju till Ronja igår. Det var jag, Ronja , Malle och Heléne (http://helenesundling.blogg.se). Vi kollade självklart på IDOL! :D Men innan det så åt vi mat, spelade kort och värmde upp innan finalen med några av Darins låtar! xD
Ronja är som sagt, lika galen som mig i Darin och Idol.. :P Och shit vad vi skrek när Darin kom i introt! HAHA! :P

Det var en trevlig kväll och jag hade kul! Tyvärr har jag inga bilder från kvällen. Jag tänkte att jag inte hade någon kamera förutom mobilen och den ger ju inte den bästa kvalitén. Men när vi gick ner till ICA för att Linda skulle hämta mig där, så kom jag på att jag hade ju kameran med 8 Megapixel! :O Synd att jag inte knäppte någonting!

Men ha en God Lucia (eller vad man säger :S :P) och ta vara på dagen. Det har inte jag gjort hittills iaf ( vaknade halv 12:S) och Hej då! :)

Julprojekt

Idag blev vi klar med julprojektet. Nu så ska vi bara redovisa och det gör vi antingen på måndag eller tisdag.
Det är skönt att det är klart för nu har vi inget kvar i skolan som vi ska göra. ;)

Snart så ska jag åka till Ronja i klassen. Vi ska se på Idol-finalen. Hon är lika tokig som mig i alla idoler, om inte mer! :O Hon skulle bjuda på mat också. Jag är hungrig! :P

Målvakten i laget som jag spelar i har gjort en blogg. Ni kan gärna gå in och kika där lite då och då. Alla i vårat lag har tillgång att blogga. ;)
Bloggen heter:
http://alnoibk.blogg.se

Men tja då!

Värmer bilden?


En sommarbild, men kanske inte med den bästa kvalitén...


Efter träning så blev det träning

Hade ju träning igår. Vi spelade gå-innebandy. Alltså man får inte springa. Bara gå. Det var lite kul faktiskt. Men sen när vi fick börja springa så sprang man typ inte. Det kändes som om fötterna satt fast i marken och ma kunde inte lyfta dom. Haha! Men det var kul iaf.

Linda och hennes lag hade träning efter våran träning. Dom hade frivillig träning och vara bara ungefär 4 st.
När jag kom gåendes ut mot ytterdörren så ropade dom på mig att jag skulle träna med dom. Först så sa jag nej men sen så övertalade dom mig.
Vi tränade skott och jag blev bättre på slagskott faktiskt. :) Så någonting gav det iaf. :)

Totalt så fick jag träna i 3 timmar igår. Jag kände mig ganska stel idag och rumpan hade lite träningsvärk! :P
Men träningsvärken kommer ifrån gå-innebandyn, tror jag.. ;)

Nu så ska jag kila för att jag ska fika lite Lussebullar! :)

Tjoo!

Really cold

Min dag har varit lite upp-och-ner idag. Det började med att jag inte hittade mina leggings som jag har som lång-kallingar. Men sen när jag hittade dom så trodde jag att ännu en dag skulle gå bra. Men när jag kom till skolan så märkte jag att min Lypsyl var hemma och då var jag faktisk lite irriterad ändå, för att vi ska ju ha något himla "Julprojekt"! Jag gillar verkligen inte projekt!
Men alla fall. Jag märkte att jag hade glömt min Lypsyl hemma och jag var nära att gå och köpa en ny så jag skulle klara dagen men jag insåg att det var onödigt. Så jag tog dagen som den kom. Och jag har precis köpt en ny får någon dag sedan.
Jag klarade mig rätt så länge utan Lypsylen faktiskt. Jag klarade mig ända till datalektionen. Då började mina läppar svida! Vad jobbigt det är! Man blir så stressad och så gjorde jag prov just då också. Men som tur var så fick jag låna lite Lypsyl av Matilda i min klass. Provet gick också bra:) Hemma så sa Linda till mig att jag har blivit beroende av detta. Jag tror att det kan ligga någonting i det hon säger..

Efter provet, när det var klart, så fick man gå hem och det var snorkallt ute! Ansiktet förfös ju! Men jag klarade mig. Jag har iaf ansiktet med mig vad jag kan känna. Men bussen kom och strax innan jag skulle kliva av bussen så kom jag på att jag hade glömt Administrations-boken och vi har prov imorgon! :S  Aaah! Jag hoppas verkligen att det går vägen ändå.

Anldeningen till att man är så trött och irriterad nu precis innan jul är för att det är så mörkt och man har gått i skolan en termin och behöver sömn. De flesta är väldigt trött den här säsongen. Det ska bli skönt att vara ledig i helgen. Vi är spellediga och inga läxor har vi heller, vad jag vet. :S :P

Tjoo!


Snart träning

Snart så är det träning men tänkte blogga lite först! ;)



Här sitter Ronja, Matilda och Heléne från min klass. Dom tar skydd från kameran.
Vi satt och väntade på bussen inne på IN för det snöade så mycket ute.

När jag kom hem så märkte jag vad mycket snö det är ute just nu!
Kolla!:


Men nu så måste jag gå för jag ska göra mig klar för träningen. ;) Ska bli skönt att träna för det har jag inte gjort sen i onsdags! :o

Tjoo!

Väntar

Just nu så sitter jag med mammas dator i knäet och väntar på att kl ska bli halv 9. Parlamentet börjar då. Förra veckan så var Björn Gustafsson med. Han har ju varit borta ett tag och man har inte sett han någonting men nu är han tillbaka. Under tiden jag väntar så kanske jag ska duscha. Orkar inte riktigt duscha men måste göra det. ;)



Tjoo!

Skoterkort

Nu så har jag skaffat mig ett skoterkort. Det var alltså en intensivkurs på 2 dagar. Det är väldigt bra att dom kan göra sådana kurser som är klar över en helg. Det gillar jag. ;)


Teoriprovet gick bra. Det var 25 st frågor och man fick max ha 5 st fel. Jag hade 2 fel. :S
Men jag blev ju godkänd ändå. :)

Nu så är jag hungrig och jag sitter och undrar vad det blir för någon mat.
Och sen så måste jag plugga spanska. Det får jag inte glömma! Jag råkade glömma det en gång. Vi hade glosor och jag kom inte på det förän på morgonen den dagen som det var läxförhör. Jag fick plugga och studera glosorna hela morgonen och på väg till skolan. Jag fick nästan alla rätt men sen när jag gick ut ur klassrummet var alla ord borta ur huvudet på mig. Det kallas ytinlärning.
Dom tog upp det på skoterkursen. ;)

Nu så ska jag väl kanske ta mig någon bit att stoppa i munen och sen svälja. Få se vad det blir.

Tjoo!

Så kallad Lill-Ida


6 dec-7 dec

Jag vaknade av att Ronja skickade sms till mig halv 7. Då hade tydligen mina kommit fram till henne som jag skickade igår. Men det var skönt att veta att kl bara var halv 7. Så då fick jag sova i 1 och en halv timme till! ;)
Jag skulle ju på skoterkurs. Har varit där idag oh lärt mig vissa saker. Imorgon så ska jag också dit och då så ska vi köra lite skoter! :D Hihi! Men imorgon så börjar i 10 istället för 9. Lite tacksam för det. Fast man kan ju tänka "en timme hit eller dit" men jag överlever. ;)


Det ska vara teoriprov imorgon också. Hoppas att det inte är så svårt.

Tjoo!

HLR

Imorse på idrotten så fick vi göra HLR (Hjärt och Lungräddning) på några dockor som man blåste upp själv. Det var något nytt som har hittats på. Alla elever ska tydligen göra det. Iaf på Sundsvalls Gymnasium. Men med hjälp av dessa dockor så fick man lära sig hur man gör HLR och så. Jag tycker att det är väldigt nyttigt att lära sig.

Så här såg dockorna ut:

Dom var liksom verkliga eller vad man ska säga. Alltså när man skulle blåsa in luft i "lungorna" så lyfte sig hela "bröstkorgen" på dockan. Men när man skulle göra hjärtmassage så klickade det om man gjorde rätt och det kanske inte är så verkligt men på det så lär man sig hur hårt och vart man ska trycka för att det hjärtmassagen ska hjälpa. Så det var ju bra. Man kunde också välja om det skulle vara vuxen eller barn så man visste hur hårt man skulle trycka på respektive ålder.

För att vi skulle lära oss allt korrekt och i rätt ordning så var det en film till. Det var också. Man lärde sig bra men hjälp av den.
Nu så ska jag gå och äta någonting för jag är hungrig.

Tjoo!

Utvecklingssamtal

Jag hade utvecklingssamtal på mrogonen idag. Det gick bra, precis som alla andra utvecklingssamtalen som jag har haft under mina skolår. :P Jag hade det på morgonen som sagt, så jag missade spanskan. Det var rätt skönt. Men istället så fick jag vänta i 1 timme och 10 minuter på att nästa lektion skulle börja. Men jag överlevde;) :D Hihi.

Senare på dagen så hade vi Mentortid, som det heter. Då så brukar vi ha klassråd och mentorerna tar upp deras punker osv. Dom delar även ut från/närvarande-lappar som visar hur mycket eleven har varit närvarande på alla lektioen. Sen så får vi ta hem dom och låta våra föräldrar skriva på. Om man har 100% närvaro så får man ingen lapp. Man får istället en fika-biljett värd 20 kr. En sådan fick jag! :D IHihi! Det var min andra också. Jag har inte missat en enda lektion sen jag började på Åkersvik. Jag har varken varit sjuk eller något annat. Jag tänkte fortsätta med det också :P

Just nu så ligger jag i mitt rum och kollar på Ghost Wisperer och det har börjat igen från pausen så jag måste sluta nu om jag ska fatta något ;)

Tjoo!

4 st kvar

Nu har vi bara ungefär 4 st avsnitt kvar av One Tree Hill säsong 5.

Jag år frukt förut. Vad gott det var! Jag år en apelsin ioch ett äpple. Jag skar upp dom i klyftor och frågade mamma när apelsinerna är som godast. Hon sa att det är precis vid jul. Då kom jag på att det är en av anledningarna som man har apelsiner med nejlika på, på julbordet. Visst är jag smart! :D Hahah! :P
Nu så ska jag kolla på House. Sen så ska jag gå och lägga mig! ;P

Natti!

Update

Jag vill ha rätt så många läsare till min blogg. För at få få det så måste man UPPDATERA, IDA!
Jag har bara hoppat över det och dagarna har gått. Men nu så ska jag uppdatera igen! ;) Ända tills detta lilla avbrott har jag väl klarat uppgiften rätt så bra? :P

Just det. Jag sa ju att jag skulle komma tillbaka med resultatet på mattprovet som jag hade för någon vecka sen. Jag fick 35 poäng och MVG var 37. Så jag är rätt nöjd. Betyget blev alltså VG+. :P
Det känns lite grann som om jag skryter men jag är stolt över mig själv som kan få så bra resultat.
Även engelskan gick bra. Provet var i fredags och jag fick reda på det idag. MVG var 71 poäng och jag skrapade ihop hela 80 poäng! :D Wiiie! :D Kul att få tillbaka ett sådant prov. :P IHIH

Det känns riktigt skönt nu för det är rätt så lugnt i skolan och just nu är det aktuellt med bara två prov. Ett av dom kan man inte plugga till riktigt. Det är Datorkunskap. Vi ska ha prov på Microsoft Office Excel. Som sagt i tidigare inlägg så tycker jag att det är kul. Jag kan ju faktist jobba med det för det finns på datorn. Varfrö inte? :O :P
Sen nästa vecka så har jag Administration. De andra proven inom den kursen har också gått bra. Så jag hoppas att det lever vidare. :)


Jag köpte ju One Tree Hill säsong 5. Linda och jag har redan hunnit kolla på 11 avsnitt. Vi har bara 7 st kvar. Jag undrar hur vi ska klara oss tills säsong 6 kommer ut. :S Jag tror att den inte ens har sänds klart i Amerika..

Det kanske blev ett långt inlägg. Kanske det blir lite jobbigt att läsa men jag hoppas att ni gjorde det! :)

Tjoo!


RSS 2.0