Match idag

Vi spelade match idag. Det gick lite segt i början men vi rykte upp oss. Eller det gick lite berg-och-dalbana under hela  matchen, om ni frågar mig. Vi förlorade med 2-3. Det var en spännande match och vi trodde att det skulle blir oavgjort men bland dom sista minutrana så gjorde motståndarna mål. Det var Klockaberget som vi mötte.
Men jag gjorde mitt andra mål den här säsongen! :D Det är kul! :D Hihi. Man fattar inte riktigt att man gör mål i just den sekunden men sen när alla bara kommer rusande mot en och klappar en på axen, känsla! :D

Som sagt så förlorade vi men det blir nya tag nästa match. Men jag kom precis på att jag inte kan vara med då för att det är just den helgen som jag ska ta skoterkort. 6-7 dec. Jag ska ta det med Emelie (http://emehellberg.blogg.se). Jag gick i samma klass som henne på Vibacke i tre år.

Snart så ska jag åka till Birsta med grannflickan, Jennifer. Hon ska julhandla och jag ska följa med.
Linda och jag åkte till Birsta efter matchen för att vi skulle till Mc'Donald's. Det var hur mycket bilar som helst. Men vad kan man räkna med när det precis har varit lön, klockar var ungefär ett och det är snart jul. Inge fint väder heller. Men till slut så kom vi förbi och fram.
Jag tänkte ringa Jennifer nu så vi snart kan åka. Ska bara göra mig klar först.

Tjoo!

Igår

Jag följde ju med Linda igår och hennes innebandy-tjejer för att kolla på match. Men innan det så åt vi på IKEA. Det var faktiskt rätt gott. Jag år Kotlettrad med Bearnésås och pommes. Det var jag, Linda en tjej som heter Ida och Idas lillebror. Vi träffades på Rocks för att Ida skulle köpa någonting och när vi gick ut så såg Linda... One Tree Hill säsong 5!
Det hade vi inte väntat oss. Linda hade sagt att den skulle komma ut till jul! Men icke. Redan nu! :D
Linda bara slängde ut sig en fråga: Kan du inte köpa den, Ida? :) Jag svarade med ett nej och tänkte att jag kunde vänta med att köpa den till jul men sen så frågade hon igen och jag greppade tag i den och gick till kassan för att köpa den. 500 kr. Jag hade precis fått 900 av mamma så nu har jag bara 400 kvar. :P Men då slipper jag köpa den till jul iaf. :P

Så nu har vi alla säsongerna. Snart så har vi sett klart på säsong 4. Bara ett avsnitt kvar. Sen får vi börja på säsong 5! :D

Nu så ska jag gå och duscha. Har fortfarande inte gjort disken som jag sa att jag skulle göra igår. Den får vänta. Jag har ingenting för mig imorgon så då kan jag ta den då.

Tjoo!


Rubrik, ja.

Jag skrev faktiskt ett till inlägg igår men datorn la va så allt det försvann. :(

Idag så hade vi simning på idrotten. Vi simmade bröst-sim och rygg-sim och vi gjorde även livrädding. Efter det så så gjorde vi en liten mini-vatten-gympa. Vi trampade i vattnet. Först med hjälp av armarna men sen så fick ha armana rakt uppe i luften. Det var jobbigt och när man klev upp ur bassängen så kände man hur benen knappt bar en fram. Benen var som gelé. 
Sen så gick vi och duschen och bastun. I bastun så hade vi hade balsam i håret så att det håret blev alldeles mjukt. Jag brukar alltid gör så när jag badar på badhus med massa klour (stavning?)ovh håret blir alldeles sträft.
Det är bra för håret med balsam i när man sitter i bastun. Testa själv, ni som har långt hår! :P

Jag hade ju engelska-prov idag. Det gick bra, kändes det som. Även fast jag inte hade riktigt hunnit repetera rasten innan provet för vi spelade kort. Hela klassen! Jag tror att det kallades plump eller blubb eller vad det var. Det var kul iaf! :D Nästan alla i hela klassen var med. Det är så kul när alla är med alla. Jag kom ihåg när man gick i 7:an på Vibacke. Man gick och höll handen två och två och var sura på varandra emellanåt. Man fattade inte riktigt då hur kul det verkligen är att vara så att säga "alla med alla". Det man behöver lära sig är att acceptera alla personer efter vilka dom är. Det är det som gäller för att en bra sammanhållning i klassen ska fungera. Tro mig, jag vet! ;)

Linda har ju varit i Falun. Hon är påväg hem nu och jag frågade om hon skulle vara hemma ikväll. Just då sa hon att hon skulle det. Jag tyckte att det var lite ovanligt. Hon brukar alltid vara borta på fredagar och kolla på innebandy. Men 20 minuter senare så skickade hon att tjejerna, hon och tydligen jag också ska kolla på innebandy. Flickor 93-Disktriktslag match. Så då äre det väl bara att följa med! ;)



Nu så ska jag lufta på rumpan och plocka undan disken och tända alla lampor. Det börjar att bli mörkt i huset. ;)



Tjoo!

At school

Jag sitter på skolan och väntar på att datakunskapen ska börja. Vi jobbar med Excel. Det går faktiskt bra.
Jag kom ihåg att mamma sa att Excel är skitkul, men det fattade jag inte då hur hon kunde tycka det. Men nu så förstår jag. :)
 
Jag har precis gjort matte-prov. Det gick riktigt bra. Eller det kändes bra iaf. Vi får se hur det går. Jag kanske återkommer med resultatet. ;)

Syrran är påväg till Falun nu med hennes floorball-friends! ;) Dom ska kolla på när innebandy-landslaget spelar match mot andra övriga spelare som har lagt av som tidigare har spelat i SSL(Svenska Super-ligan). 
Dom ska sova över där också. Hos en släkting til en av tjejerna. ;) Dom tar bilen ner och alla kör 15 mil var för att alla har har körkort. Tänk när man har körkort. Vilken frihet. Man kan bara skita i alla busstider och bara sticka när man vill!
Nu vill Heléne att jag ska ladda upp det här inlägget så att hon kan läsa. Hon hälsar också förresten. ;)(http://helenesundling.blogg.se)


Tjoo!

Matematik-Träning

Jag har faktiskt räknat lite matte. Jag har räknat allt som man kan räkna. Kan inte räkna något mer för allt är räknat. Det blev lite mycket räknat där. Men men. :P Har ju prov imorgon. Nu så sitter jag bara här och väntar på att tiden ska gå så jag kan äka till träningen egentligen. Linda kunde inte skjutsa mig för hon skulle kolla på innebandy-match div. 1 och hon åkte nu. Så jag får fixa skjuts på annat håll. Kanske jag får åka med systrana Olofsson.


Tja då!


Designad

Nu har min blogg fått en ny design! :D Jag blev väldigt nöjd! 80 kr är det väl värt? :)
Tack så mycket Matilda! http://mahuldan.blogg.se

Om ni läsare vill ha er blogg designa så hör av er till henne! ;)


Jag skulle ju räkna matte. Men det  blev bara några ytterst få tal. Skulle vilja att det var fler men jag är för trött så jag orkar inte. Men jag får ju räkna med att jag blir trött om jag börjar med att räkan matte vid 9 ungefär...!
Sen så rann tiden iväg och jag kollade sista hälften på "7 miljonärer" som sändes på Canal+Komedi. Det är en bra film. Men jag har sett den hundra gånger. Det var bara en ursäkt till varför jag kunde stanna uppe längre!
Men nu så måste jag lägga mig! Jag är så himla trött på morgonen nu. Mamma säger att det är för att det är vinter och mörkt ute. Typ all mäniskor är trött nu på hösten när det är så mörkt.


God Natt!

Frusna händer och julvörtmacka med skinkost

Nu sitter jag här och har nästan precis kommit hem. Jag äter julvört med skinkost på. Frusna händer i ett knäpp-tyst hus. Inge hemma alls.
På Torsdag så är det matteprov som gäller och på fredag så är det engelskaprov. Inte så mycket att klaga på tycker jag. Det är väldigt lugnt i skolan. Vi har ett till prov om en vecka så jag känner mig inte så stressad precis.
Tänkte jobba matte ikväll. Det skulle vara jättebra. På förra matteprovet så fick jag VG+ och jag skulle vilja att det hände igen. :)

Lite kuriosa: Jag har fått en Lyspyl nu! :D Min Labello som jag fick av pappa tog ju slut så nu har jag fått en Lypsyl av mamma! :) Tackar!

Linda och jag kollar ju på One Tree Hill. Vi har kommit rätt så långt. Vi har snart kolla klart på säsong 4 och till jul så kommer säsong 5 ut i affärerna. Kankse något vi borde önska oss! :P :) Samlar liksom! :D
Jag måste beställa den där OTH-skivan också. Eller jag skulle vilja ha båda. Det finns två st liksom! :P Hihi!
Det är bra låtar på dom. Jag har några av låtarna på mobilen men inte alla! ;)

Nu så ska jag kila!


Tjoo!

Hemma

Nu är jag hemma, har varit det ett tag nu. Slutar ju 12:00 på måndagar ;).
Hade ju spanska imorse. Det gick inte så bra. Jag gjorde mitt bästa iaf. Jag kan inte säga att det är klart nu med det för det är det inte. Det lär väl ska vara prov på det också.
Förutom läxförhöret så skulle vi spela in några vägbeskrivningar som sen resten av klassen sedan ska lyssna på och lista ut vart jag beskriver vägen. Det är lite pinsamt att man bara sitter där med ett par hörlurar på huvudet i språkstudion och pratar för sig själv. Men men, alla gör det så. Då jämnar det ut sig. ;)

Efter spanskan så träffade jag Issa i korridoren. Hon berättade förr aveckan att hon hade något att berätta. Jag förstog på en gång vad det var och jag trodde rätt! ;) Vad saken var som hon skulle berätta kan jag inte säga här. ;)


Tjoo!

Match

Nu har jag duschart ocg gjort mig klar. Vi har ju spelat match och vi vann! :D Vi vann med 6-1! (Ni har väl inte grlömt att kolla på http://woww.innebandy.se) Jag har känt hela veckan att det skulle bli vinst idag.
Motståndarna som vi spelade mot var Njutånger IF. Dom hade rätt så fult spel. Men det gjord inte oss så mycket. Mer för dom. Vi vann ju! :P

Till och från matchen åkte jag med systrana Olofsson. Dom pratade om att dom ville ha pizza till middag. Jag blev också rätt sugen. Jag har ju bara ätit frukost idag.
Precis när jag kom hem innanför ytterdörren så sa mamma att vi skulle äta pizza! :D Hahah! Vilket sammanträffande va?! :P Så det blir pizza idag. Jag har inte ätit det på jättelänge. Vi brukar inte äta pizza så ofta så de ska bli gått! :)

Sen så MÅSTE jag göra spanskan. Jag har bara skutit upp det. Det är som på Vibacke när man gick sista terminen i nian och bara sköt upp allt. Jag gör det nog för att jag inte kan det. Det ska ju vara tvärtom!

Nu så ska vi åka och köpa pizza. Jag ska nog ta en Calzone! :)

Tjoo!

ALNÖ IBK


Okontaktbar

Snart så ska vi i familjen åka och äta tre-rätters-middag hos våra bekanta. Det är mamma och pappa som ska laga middagen som tack för allt som våra bekanta har gjort för oss osv.
Jag kommer att bli okontaktbar under hela kvällen för att en av dom som vi ska till är elallergiker så mobilen måste vara avstängd.

Hoppas ni får en bra lördagskväll för det ska jag få! :)

Tjoo!

Längtar

Idag hade vi lite kondition på idrotten. Det var skönt med lite extra träning. Vi gjorde också stabilitetsövningar, men det var lite si sådär med som. Våran lärare sa att vi skulle göra många sådana under året.

Efter skolan så kom Linda och hämtade upp mig. Vi åkte runt med bilen lite grann, som vanligt! ;D Vi va borta ett tag. Åkte till Birsta och cruisade lite. ;)
I helgen så ska jag plugga spanska. Okej, nu ska jag sluta tjata om det. Men jag hoppas verkligen att jag fixar det.

Bilderna som vi knäppte på min födelsedag på träningen finns på http://mahuldan.blogg.se . Jag tycker att dom blev bra. Jag vill att ni kolla på dom. :)
På tal om innebandyn. Jag längtar mycket till matchen på söndag. Jag vill spela! Jag känner mig riktigt peppad! Jag tror att kommande match kommer att bli riktigt bra. Det känns som om att vi är revansch-sugen. Det har inte gått så bra för oss på de senaste matcherna men nu är vi laddad känner jag!

Tjoo! 

Klart

Nu så är jag klar med den där svenska-uppgiften. Jag tog lång tid på mig. Det hade kunnnat tagit mycket kortare tid och jag bara drog ut på tiden. Men nu är jag klar iaf.
Nu så är det bara spanskan kvar. Imperartiv. Måste jobba med den i helgen. Det är viktigt.

Matilda ska designa min blogg! :D Hon är duktigt. IAf, vad jag har sett på de bloggar som hon har designat.
Men det blir inte såå snart för att hon hade flera andra som också ville ha sin blogg designad.
Ni kan ju kika på hennes blogg; http://mahuldan.blogg.se

Nu så ska jag gå och lägga mig. Känner mig trött.




Tjoo!

Klippning

Skulle vilja klippa mig ungefär som Hilary Burton


Min Labello är slut


Mina läppar svider! :(

På skolan

Just nu sitter jag på skolan. Vi har en lång rast. Vi fick hål från Mentortiden så vi fick låna lite datorer och sitta här i klassrummet. Det är meningen att vi skulle göra klart vårat arbete i svenskan som ska vara inne imorgon, men jag surfar runt lite. Jag har ingen inspiration. Jag väntar tills jag kommer hem och gör klart det hemma.

Just det. Igår var det ju träning. Klubban är hur skön som helst! Träningen gick bra! Det är så kul att spela med ny klubba och man får till riktigt bara skott! Jag längtar tills matchen på söndar mot Njutånger IF. :D


Tjoo!


Den blivande råttmamman som inte kommer in i röret

Nu så är jag klar med den där Försäljning&Service-uppgiften. Tråkig var den iaf. Men det är skönt att den är klar.
Det tog lite lång tid innan jag i kom åt det jag hade sktivit på skolan idag som jag senare la in på FirstClass. Men efter alla om och men så kom jag åt den till slut. Men, då var det inte bara att börja läsa och skriva. Nej, jag var tvungen att komma över den stora tröskeln först (ej bokstavligt talat). Tillslut så kunde jag jobba och nu är jag klar.

Nu så har jag bara spanskan kvar. Det är Imperativ och massa skit. Det är krångligt kan jag lova. Jag ska kunna det utantill tills på måndag. Hoppas att jag lär mig det.
I gymnasiet så har jag tyvärr inte lärt mig så mycket spanska som jag lärde mig i nian. Jag skulle vilja att allt fatsnade på en gång! Som det gjorde i nian. Det blir så mycket lättare då. Då i nian så kändes det så tydligt alltihop med gramatiken och det. Men nu på gymnasiet på är allt så otydligt! Det är jobbigt! :( 
Det känns ungefär som om jag är ett rör och spanskan är en råtta som vill komma in i röret för att lägga sina ungar men röret är för smalt och råttan kommer inte in! Så känns det! 
Haha! Jag bjuder på den bildförklaringen. Tyckte den va lite kul. Nämen, seriöst. Det känns så. 
Jag skulle vilja ha tillbaka min gamla lärare som jag hade i nian på gamla Vibacke.


Tjoo!  

ST

Nu har jag ätit middag. Men har jag börjat med den där uppgiften som jag skulle göra eller? Nej, det har jag inte. Måste börja med den nu så jag får det gjort och klart.

Vi har precis druckit Kaffe Latte, jag och mamma. Pappa drack en Capuccino. Vi åt lite kakor sen igår också :)
När vi satt i köket och fikade så ringde ST (Sundsvalls Tidning) (http://www.st.nu). Dom frågade efter pappa och det var pappa som svarade. Dom ville fråga honom om han ville prenumerera på ST men pappa sa nej. Och efter det så började pappa att värsta prata med killen. Haha! Om tidnigen att det är mysigt med tidning på lördagmorgonen och att den efter läsnignen bara ligger och skräpar. Att vi inte läser den. Sen börjar pappa prata om Timrå IK. Haha! Pappa pratade säkert i 5 min i telefon, men det här samtalet skulle ju egentligen ha tagit typ en halv minut :P Hahah!

Nu så kanske man ska lata sig vid teven, bara ett liiitet tag. Sen blir det lite pluggning!

Tjoo!

Imorgon är det onsdag

Jag längtar tills på onsdag. Då får jag träna första träningen med min nya klubba! :D Wiie! :D
Linda lånade den ju igår på hennes träning och hon vinklade den åt mig, och det blev säkert bra. Jag har inte kollat än för att jag kom typ precis hem från skolan nästan :P



På skolan så fick vi va i datasalen från typ kl halv 12 till kvart över 3 (inräknat med raster) för att lektionen som är innan Datakunskapen så har vi Försäljning och Service. Läraren som vi har i den kursen är i USA så vi fick en uppgift som vi skulle göra. Den va rätt tråkig och jag gjorde aldrig klart den. Det var bara en sista uppgift kvar men jag gör den här hemma istället. Så det ska jag göra efter middagen.
På Datakunskapen så började vi med Microsoft Office Excel 2003. Det är lite svårt att hänga med för att läraren tar det så snabbt ibland men som tur är så kan man ju ta hjälp av mamma här hemma, för hon är väldigt bekant med det programmet ;)

Nu så ska jag kila! Uppdaterar senare idag också! :)

Tjoo!


Forts.

Nu så är jag hemma igen. Jag var ju och knäppte kort med laget. Och det tog längre tid än vad jag hade väntat mig. Släkten var ju hemma och väntade på mig medan vi knäppte. Men, men. Nu är det gjort!
Jag fick pengar och en tröja i present av släkten. Tack så mycket.! :)

Jag provade nya klubban också! :) Den var skön. Man behövde inte ta i så mycket för att det skulle bli ett bra skott som min förra klubba och det är ju skönt. Men jag måste vinkla bladet. Linda fick låna klubban på hennes träning som är efter våran. Hon sa att hon kunde vinkla den då ;)
Hon fick låna den för att jag glömde att hänga hennes träningkläder som jag har tvättat. :( Hon får betala böter för det som senare går till deras lag-kassa. Så jag får lägga ut 30 kr, eller vad det blir. ;)

Nu så ska jag vidare, det är Fotbollsgalan på TV4 just nu. Så..


Tjaa!

Ny klubba! :D

Idag så fyller jag år! :D hihi! Det var lite kul att ingen på skolan kom ihåg att jag fyller år idag så mkt som dom har tjatat om det. :P
Jag önskade mig en klubba och det fick jag också. En godisklubba! :P Haha! Jag fick det i present. Nämen. Den skulle representera en innebandyklubba.
När mamma och Linda skulle åka och köpa en klubba till mig så var det stängt. Så då kidnappade Linda mig efter skolan så åkte vi till Sport&Funktion (http://www.sportochfunktion.se/) för att köpa klubba! ;D

Det bidde en sådan här! :PLAYER Curve 1,5º 32  ;D


Snart så ska jag iväg på träning. Vi ska fotograferas. Det var ett tag sen nu, så det är på tiden.
Men jag kan ty

GRATTIS TILL MIG! :D


Matcho-man(woman)

När vi hade kommit hem från matchen så for Linda tillbaka för att hon skulle kolla på  en annan match och pappa skulle iväg någonstans. Mamma och jag blev kvar och huset såg välstadat och nytt ut-not! Så mamma och jag fick städa huset lite. Plocka undan och så. Det finns faktiskt en anledning till att vi städade. Det kommer främmande hem till oss imorgon av någon anledning och då kan det ju inte se ut hur som helst. :P
Om vi ska städa så måste vi ha en anledning till varför vi ska städa, annars blir det inte gjort. Och det är nästan alltid pappas och Lindas grejer som ligger överallt så det är alltid dom man får plocka efter.
Men nog om detta.. Det jag ville ha sagt var att när vi städade så var teven på och först så var det Stjärnonr på Is och på grund av det så fastnade vi lite i städningen men sen när det var slut så kunde vi fortsätta att städa.

Efter det programmet var det en dokumentär som hette "Jag tänder på muskler". Det handlade om kvinnliga muskelbyggare. Dom byggde upp sin kropp för att vinna tävlingar och tjäna pengar. Om dom förlorade en stor tävling eller så så fick kunde dom vara tillängliga till kunder. Kunderna betalade för ett möte för att kunna klämma och känna på deras muskler. Muskelbyggarna var inte direkt snygg tycker jag! Dom såg ut som en karl! Och på talande om karl. Dom hade värsta mörka rösten också! Så dom tar säkert anabola steroider eller något för att deras myskler ska kunna bli så stora som möjligt. Detta gör att dom ser ut som en karl!

Titta själv. Här är Gayle Moher. Hon är en av kvinnorna som deltog i dokumentären.
 Bedöm själv, vad tycker ni?



Tjoo!

Match idag!

Imorse så var det ganska segt när jag skulle kliva upp. Jag klev upp typ kl 9 ungefär för att vi skulle spela match mot Ankarsvik BK på Skönsberg. Jag kände att jag var jättehungrig! Jag var liksom hungrig i hela magen! Jag var så hungrig att jag kände mig mätt ungefär. Då är man hungrig. Nämen, jag ville inte äta så mycket. Men en macka fick jag i mig iaf.
Varför jag inte kunde äta var också för att jag var otroligt nerövs. Ibland kan det vara skönt att vara nervös men der var liksom inte den här vanliga nervositeten som jag brukar ha utan det var värre. Nästan som om jag mådde illa. Det var lite jobbigt. Men det gick över sen. ;)

Matchen gick bra. Jag var pepp och jag kände att många andra också var det. Det var alla i truppen som var med på matchen och fajtades så det var bra. Men på grund av att vi var så många så fick en kedja sitta i varje period för vi va 4 st kedjor och 2 backpar. För att få upp ett tempo, så att man är varm och på gång hela tiden så drog vi ner på en kedja.
Jag, Ida och Sanna fick sitta första perioden. En sak jag märkte var att man ser så otroligt mycket när man stor på sidan! Otroligt mycket! Skillanden mellan att stå på sidan och sitta på bänken och vänta på ett byte är väl inte så storså om man tänker. Så det kändes lite konstigt att se så mycket av att man bara var bänkvärmare en period.
Nog om det..
Matchen gick bra som sagt. Den slutade 2-2 så vi är rätt nöjda eftersom vi inte har fått några poäng på ett tag.

Ni vet väl att ni kan hitta info om matcher, spelare och trupper på http://www.innebandy.se


Ja, en sak till också. I sista perioden när jag skulle byta med Malin så var jag lite oberedd. Så när Malin kom in så märkte jag det inte och alla bara skrek: Forward! En till in!   Och jag reagerade genom att kasta mig fram och stupa på sargen så att hela sargens långsida föll. Jag ramlade pladdask på magen och skyndade upp på fötterna igen. Jag märkte inte förräns då att sargen hade fallit.
Alla bara skrattade vart jag än kollade men jag bara skrattade bort det själv.. :P
Jag bjuder på den gott folk! ;D Men bara en gång hoppas jag.. :P

Nästa helg ska vi möta Njutånger och jag hoppas på vinst! :D


Nu är jag hungrig och jag hör i köket att maten snart är klar, så jag ska kila nu.


Tjoo!

En traditionell höstdag i Sundsvall

Jaa, dagen började med att jag försov mig en hel timme! :O Det är olikt mig. Jag som hade ställt klockan på typ kvart över 6. Jag vaknade inte förrän typ 20 i åtta! Så jag fick stressa hela morgonen.  Jag måste ha stängt av väckarklockan i sömnen!

Jag skulle åka buss också men jag missade den inte kan jag lova. Det vet väl alla andra om att bussarna ställdes in och inte kom på länge. Så som tur var så fick jag åka med mamma och Linda in till stan för att Linda skulle operera sig i käften, som hon säger. Jag tog med mig Olivia också. Hon skulle också till Åkersvik. Jag träffade henne på busshållplatsen så jag drog med mig henne. ;)

Jag hade gympa första lektionen och jag hann faktiskt vara med i typ en halv timme. Så det är ju bra. ;)

Nu så ska jag ut och åka med pappa. Vi ska handla och så. Linda ville tydligen ha hemgjord potatismos och det är ju passande när man är bedövad och sårig i hela underkäken.

Så ta hand om er och halka försiktigt. Bryt inga ben och armar.


Tjoo!

Natten mellan en vardag och lovdag kan sluta så här;

Jaa, idag är jag ledig som sagt.  Mamma väckte mig halv 12 så om hon inte hade väckt mig så kanske jag fortfarande hade sovit! :S :P
Men jag tror att jag sov så länge för att jag drömde någon konstig dröm.
Det var typ någon middag med 2 st familjer hemma hos oss och Darin var också med! :O
Vi spelade typ fotboll ute på gården och sen började fotbollen plötsigt att brinna och Darin sköt iväg bollen med vilje bort mot huset som håller på byggas ut(i verkligheten) och då började det huset att brinna. Så småningom så kom brandmännen och jag tror att det var E.M.D. som släkte elden. Eller jag såg iag Erik Segerstedt som släkte. :O
Kontsig dröm va!

Nu så ska jag gå och göra liye nytta. Som t.ex att tvätta! :P

Tjoo!

Kort-kort

Jag har duschat och fikat sen träningen ikväll och nu så är jag trött.
Träningen gick väl helt okej. Men det var inte så mycket tempo av någon anledning.

Imorgon så är jag ledig! :D Skönt! :D Jag ska ta vara på dagen imorgon. Tänkte plugga och tvättta lite.


Det blev ett kort inlägg idag men nu så är jag så trött så nu så ska jag lägga mig.

Tjoo!

Spanska, bullar och snö

Såg på FirstClass att vi inte hade någon spanska-lektion på torsdag och det är ju skönt. Men istället så fick vi lite läxa att göra. Vi skulle beskriva vägen från Stora Torget till ett visst stället. Jag skulle beskriva vägen till Apoteket. Det blev inte så många rader. Ungefär 3 st tror jag. :P
Jag har fortfarande kvar den där engelska novellen. Men jag har bara 8 sidor kvar så jag tänkte fixa det ikväll i innan jag somnar i sängen.. ;) Det är en konstig bok. Jag fattar typ ingenting. Det är liksom svårt att hänga med i svängarna fast man märker inte att det är några svängar. Oj, det blev lite konstigt. Äh, skit samma!

Nu till kvällen så har jag och pappa bakat bullar! :D Mmm! Vi har match på söndag och jag tror att det blir mamma som ska sälja fika, så det är därför som vi har bakat.
Bullarna blev faktiskt lyckade. Det trodde jag inte förut kan jag lova..

Imorgon så kommer det att snöa, tror jag.
Jag läste det i tidningen på skolan idag. När Linda kom hem så sa hon att det var en ring långt utanför månen och då brukar det också bli snö. Så vi får väl se vad som händer och fötter! :P

Nu så ska jag äta en varm, nybakad bulle med ett gott, kallt glas mjölk. :D

Tjoo!


Snart 192 månader

Nu är det ett tag sen igen.

Var på träning igår och vi skulle en fotograf skulle knäppa kort på oss men alla i laget var inte hemma så då blev det inge. Det får bli senare i stället då.
Vi får våra Adidasbyxor snart. Vi har fått beställt Adidas-stuprör för bara 280-, (bra pris ;))och äntligen så kommer dom snart. Men redan i slutet av december så ska det tydligen komma en ny modell av dom...

Nu så sitter jag på skolan och väntar på Datorkunskapen. Vi h¨ller på och jobbar med Power Piont. Jag har gjort ett litet bildspel av Alnö IBK. Men det är inte klart än. Det ksnke blir tid över någongång. Hoppas på det. ;)

Snart så fyller jag år. My clasmates har sagt att dom ska fira mig på skolan eller vad det var :S
Jag har kommit på lite grejer vad jag önskar mig. Som t.ex. en Unihoc-klubba. Jag har bett Linda att kolla ut en klubba åt mig som sedan mamma kan köpa. :P Hoppas hon sköter uppgiften bra. ;) Men det tror jag nog.

  ..och  Bl.a. denna! (såklart!:D )


Nu så ska jag vidare!


Tjoo!

Idol, plugg och match

Förlåt för den taskiga uppdateringen och jag har faktiskt inget speciellt att skylla på.

Jag kollade på Idol idag. Jag ville att någon skulle sjunga låten Livin' on a Prayer.
O
ch det gjorde också Kevin! :D Min favvo! :D
Sen så började jag att plugga lite Administration för jag har prov på tisdag. Det känns ganska bra för jag lär mig mycket på lektionerna fast jag märker liksom inte av det. Men det känns bra. På förra Administration-provet så fick jag MVG. :D Mitt första prov på gymnasiet liksom.. :P
Sen blev det också lite plugg på Spanskan. Vi har ungefär 25 st glosor tills på torsdag, så man får börja i tid.

Nu har jag precis ätit och duschat. Vi spelade innebandymatch förut. Jag kände mig jättepeppad och många andra också va det.
Men tyvärr så hade vi inte poängen med oss. Vi förlorade med 4-2. Vi hade hur många chanser som helst på mål men bollen ville inte in.. :(  Så det känns lite taskigt. Hoppas vi vinner fler matcher framöver.

Nu så måste jag börja tänka på refrängen.

God natt!

Televisionen

Nu är jag proppmätt och belåten. Jag har typ precis ätit. Det var köttgryta och potatis till middag. Det var gott.
Just nu så sitter jag i soffan, äter godis och kollar på Dansbandskampen. Det är väl helt ok att kolla på. Jag tittar heldre på Dansbandskampen än Stjärnor på Is iaf. Det är så fjantigt, tycker jag..



Sen så blir det Svensson Svensson på SVT1. Efter det så blir det andra halvan av Sing a Long på TV3 och efter det så ska jag se på Extra Extra. Även det på TV3. 
Jag gillar sådana program. Speciellt Extra Extra och Time out. Måns Möller är rolig! :P

Kom ihåg att ni kan alltid kolla vad det är för något som visas på eran tv på http://tvplaneten.se

Tjoo!

"Inte konstigt att eleverna är deprimerade"

När jag städade mitt rum för någon vecka sen så hittade jag mitt gamla schema. Det var när jag gick på Vibacke i 9:3. Jag blev chokad.
Jag visade Issa först mitt nuvarnde schema och sen mitt förra schema för Issa igår. Hon blev också chockad.

Nu vill jag att ni klickar på det första fr.v. och sen det andra fr.v.
                            
Detta är mitt nuvarande           Detta är mitt förra schema.


Nu förstår man inte hur man klarade av sista terminen i nian. Eller, hur man klarade av alla terminer!
Men man förstår nu varför det var så jobbigt!


Vad tycker ni?

Min fredag

Jag va med Issa igår! :D Vi lagade mat ehmma hos mig. Det blev kyckling med curry-sås. Det var gott.
Issa är duktig på att laga mat. Det var hon som gjorde själva såsen och kycklingen. Jag fick göra riset och duka och det. ;P Efter set så tänkte vi se på Idol men då kom jag på en tanke att vi skulle följa med Linda ut till Timrå för att kolla på innebandy. Hihi! Vi gjorde det också. Det kanske var lite olikt mig att dissa Idol på en fredagkväll liksom.. Men vi hängde med.
Men vägen dit var inte raka vägen. För att först så skulle vi tanka i Skönsberg. Sen så skulle vi hämta mamma och hennes kollega på tågstationen för att dom hade varit i Stockholm på en kurs. Efter det så skulle vi släppa av dom och mamma skulle till N:a Berget och mammas kollega skulle till Alnö. Efter det så skulle vi plocka upp en av Lindas lagkamrat som skulle med ut till Timrå men hon plockade vi bara upp på Gärde.
Efter alla om och men så var vi framme. Det var match mellan Timrå och Ankarsvik. Matchen slutade iaf med 11-7 till Ankarvik.
Jag och Issa träffade våran f.d. klasskamrat Olivia där. Hon pratade på och så gjorde vi också. :P

Jaa, sen var matchen slut så vi for hem och Linda skjutsade hem Issa.

Tack Issa för maten och kvällen!

Tjoo!


Imorse så ...

Imorse så åt jag den godaste frukosten på länge!
Pappa åkte och köpte nybakat bröd på bageriet. Dom var alldeles varma så smöret sälte när man bredde på smör! :D Mmmm.. Pålägg var det ju också.. Lönnebergsskinka, ost, paprika, gurka och tomater. Och till det så var det äppeljuice!

Imorse hade vi idrott och det var innebandy och basket. Konstigt nog så gjorde jag mål på basketen men inte på innebandyn. :(
Sen hade vi svenska och vi övade på att skriva insändare och läraren gick igenom "Julprojektet". Ett projekt som alla 1:or på Handelsprogrammet ska göra och bla bla. Jag gillar inte projekt.. Jag sitter heldre i skolan och jobbar, faktiskt.
Hah, jag bad pappa att skriva på min frånvaro/närvaro-lapp. Jag hade 100% närvaro.  Och det gjorde han så gärna så! :D Varken giltig eller ogiltig frånvaro, så det är skönt. Jag tänker fortsätta med det. Jag vill inte missa någonting!

Just nu så sitter jag och väntar på att Issa ska komma. Vi ska vara hemma hos mig coh så ska vi laga mat och titta på Idol! :D Men innan vi börjar med maten så måste vi vänta på att Linda ska komma hem för att hon ska ju såklart skjtsa oss till affären! ;D

Nu ska jag vidare


Ett inlägg

Oj, oj, oj. Nu har jag inte uppdaterat på ett tag.. :S Det är den där.. Öh, jag tro ni vet vad det är för något som har har hindrat mig från att uppdatera! ;P


Men det har väl inte hänt så mycket. Träningen igår gick iaf bättre än vad jag hade väntat, så jag är laddad och peppad inför matchen. Så det är bra!
 Natten mot onsdag så sov jag länge! Jag gick och la mig ungefär kl 21 fast jag kanske inte somnade förän 22:30 men sen sov jag ända till kvart i nio, för Linda började ungefär samtidigt som mig så då kunde jag åka med henne till skolan. Det var skönt. Jag har typ inte utnyttjat sovmårnarna som jag har på schemat. Jag kliver upp tidigt endå. Jag är liksom en sådan person som inte vill stressa och jag vill liksom har rätt så god tid på mig på morgon. Och jag är morgonpigg. :P Men igår blev det istället senare som jag la mig och tidigare som jag klev upp så det jämnar ut sig med sömnen iaf.. 
Det blev sent för att jag hade träning. Träningen slutar kvart i 10 på kvällen och så kanske man inte åker därifrån förän kl 10 osv. Men det finns ju värre tider. Lindas lag har ju träning mellan kvart i tio och kvart i elva, så ja, det finns värre.
Vårat lag blev erbjuden den tiden men jag tror att majoriteten (bl.a. jag) tyckte att det blev för sent.

Nu så ska jag vidare och jag hoppas att ni bevakar min blogg. Ibland kommer det ju saker emellan till att uppdatera som t.ex... Äh, skit samma. Jag tror ni fattar. ;)

Tjoo!


Kväll

Jaa, jag är iaf fortfarande trött.
Jag tror att jag ska lägga mig snart, och inte har jag läst något heller. Hm..
Jag kom på en sak. Jag ska ju ta skoter-kort som jag sa i förra inlägget och det är ju under en helg och på helger så har vi ju matcher så jag missar en match.  :( Aja, det är väl bara att leva med.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig. 

God natt! 

Pannkaka




Idag skrev jag in mig på skoterkurs den 6-7 dec. ;)

Sen hämtade Linda upp mig och vi åkte hem men när vi kom hem så sa pappa att vi skulle åka och handla så då var det bara att sticka iväg igen. Vi åkte till Willys i Birsta och handalde så vi kunde göra pannkaka. Vi köpte vanilj-glass också. Det är jättegott till just pannkaka! :D Så nu är jag så där nästan så mmätt at jag kan kräkas. Elle ja, nästan iaf. :P
Nu tänkte jag de på One Tree Hill såklart och ta det lite lugnt. Jag måste läsa den där engelska boken också. Det måste bli gjort nu så fort som möjligt.
Men nu så väntar teven! :D


Tjoo!



(Bilden är gammal, hittade den på Vibackes hemsida! Gå gärna in och kolla där, gamla Vibacke-elever. ;P(http://aj.skola.sundsvall.se/vibacke)

På skolan

Nu sitter jag här och väntar på att Datorkunskapen ska börja.
Det är äntligen sista lektionen. Den här dagen har varit jättelång och jag är fortfarande jättetrött sen igår. Typ hela klassen är trött. Ögonen går i kors ungefär. Alla lektioner har man bara suttit och lyssnat också. Vi har liksom inte jobbat så mycklet, så det är nog mycket det som gör att man blir så trött. Men man får kämpa på! ;)

Efter skolan så ska jag till City Trafikskola. Jag skulle egentligen gått dit igår men jag glömde bort det totalt så jag får göra det idag. Jag ska dit för att jag ska ta skoter-kort och jag tänkte göra det ett visst datum för en annan som jag känner skulle också ta då. Det är liksom en intesivkurs under en helg så det går snabbt. ;)

Men nu så ska jag vidare. Hej hopp och kämpa på i skolan ni som pluggar! :D

Tjoo!

En dag som denna

Idag har jag inte skrivit ett enda inlägg så det här inlägget får represntera min dag idag. Det är den där omtalande serien som har hindrat mig. Bl.a.


Dagen började med att jag inte hade någon spanska på morgonen så jag följde med mamma på jobbet. Den tiden utnyttjade...ööh.. ja.. kanske ganska bra. Jag läste lite i engelskaboken, i vilorummet. Och gissa hur det slutade! Jag somnade. Jag var jättetrött och det är jag fortfarande så jag måste gå och lägga mig. Men det finns ju en anledning till att jag är trött. Hm.. fortfarande den omtalande serien. Jag somnade kanske kl 1 på natten till slut. Jag brukar sova ungefär 7 h och om jag inte gör det så blir jag trött. Det kan jag lova.

Men alla fall. Mamma kom till slut och väckte mig. Jag fick sova ungefär en timme extra så det var skönt.

Men sen blev jag tvungen att gå till skolan för matten och administrationen väntade. Det är skönt med måndagar för vi slutar 12:00 varje måndag men endå så känns alltid måndagar så långa. Men det är väl för att man vet att det är en kort skoldag.


Efter skolan så åkte Linda och jag hem och när vi kom hem så titta Linda i postlådan och sa: Gissa vad som har kommit?!! :D Jag visste direkt och svarade: SKOLKATALOGEN! :D HAHA! Så där finns det egentligen en till anledning till varför jag inte har uppdaterat. En timmes tittandes i skolkatalogen. Jag fick lite ont i nacken efteråt. :P


Men sen rann tiden och Linda och jag for till Birsta för att handla lite och återvände sedan hem igen för MER tittande på One Tree Hill. :P Och sen rann tiden iväg och det var dags för träning. Vad kan jag säga om den? Kass! Tyvärr så har vi i laget tappat suget, känns det som. Och då blir det ju inge kul längre, automatiskt. Men men, vi får hitta tillbaka för på söndag är det match!



Issa hörde av sig! :D Vi har inte varit med varann på år och dagar! Fy! Men det ska vi ändra på! Eller hur, Issa?! :D


Nu måste jag verligen gå och lägga mig. Sov gott! Det gjorde inte jag inatt iaf.

Tjoo!


En liten bilfärd

Linda och jag tog en bilfärd! ;D
Först for vi till Statoil i Gärde och sen for vi till kusinen Anna och hämtade upp henne så hon också fick åka lite bil! ihih!
Hon bara skrattade först när hon klev in i bilen. Men sen kunde hon prata llite mer! :P Hon tyckte att det kändes overkligt. Det är ju som hon sa; att det är som en dröm som man bruka drömma. Att det är Linda som kör ellen en själv! :o Hhaha.
Men nu är jag iaf hemma och helskinnad. Nu tänkte Linda och jag titta på omtalande One Tree Hill!

    Vi stannade på Mc'Donalds också men det får bli en hemlis! xD


Det här blir nog sista inlägget för idag så
God natt!

Hemma!

(Jag har fått en tällsägelse om att uppdatera mer så jag får väl göra det då! xP)

Nu är jag hemma igen efter en heeel helg i fjällen.
Det var skönt att vara där i ungefär 3 dagar. :) Dock var det inte så mkt snö men det var mer än här Sundsvall iaf. ;)  När man är där så gör man inte så mycket och det är det som är skönt. Man kommer bort ifrån vardagen liksom. Tänk er. Ett ställe som man bara kan åka till för att fösvinna från allt hemma! :D
En sak som jag gjorde var iaf att jag tittade på One Tree Hill som jag sa i förra inlägget att jag skulle göra. Jag hann titta klart på hela säsong 2 och det är en tragiskt säsong enligt mig. Eller hela staden Tree Hill är tragiskt och olycklig.
Linda sa att vi kanske kunde titta på säsong 3 sen som hon fick i 18 års-present! :D Ihih!
Jaa, som sagt så tittade jag på One Tree Hill och jag tittade på mammas jobb-dator (laptop) och den kan man ju bära med sig vart och när som helst. Eller nästan iaf. Men jag tog iaf med mig den till sängen på kvällen och jag tittade ända till kl 2 på natten. Två näter i rad också!  :O :P Det är lite olikt mig, kanske. :S ;)

              (Det var nästa -10 'C en kväll, det var kallt!)

Jag har iaf haft ett skönt lov. Jag tycker att det känns som om det har varit längre än en vecka men det är väl kanske för att jag inte har gjort så mkt. ;) Men om man jämför med hur snabbt det går med en vecka i skolan och en vecka novemberlov så känns det mycket längre med en veckas novemberlov! ;D

Men nu så måste jag gå. Vi tittar faktiskt på Bingo Lotto! :D Haha! Som värsta pensionärerna men det är kul! :D Iaf när man vinner. Jag har vunnit en hundring en gång så man fortsätter att hoppas! ;D

Hoppas ni har haft ett skönt och roligt lov. Nu är det vardag igen! Back to work! ;D



*Grattis, Linda till körkortet! Nu är det du som får skjutsa mig! ;D


Tjoo!

RSS 2.0