LathundNär jag och Linda kom hem från skolan så var fina Hobbe hemma hos oss. Vi brukar vara hundvakt åt han och det är ju alltid kul att ha en hund hemma när man aldrig annars har det. Men det är ingen valp. Han är ganska så gammal så han är inte så lekfull. Men när hans matte kom och skulle hämta han så blev han jätteglad och började skutta och ville leka med en boll.
Han är en jättefin hund och hur snäll som helst. Skäller gör han aldrig heller, så han är en underbar hund.
Men när han är hemma hos oss så sover han mest bara och blir bortskämd och ompysslad. Men jag gillar Hobbe! :)

Voff!

Bloglovin

<a> href="http://www.bloglovin.com/blogg/564975/idawesbloggse?claim=vxhz7tyeahg">Följ min blogg med bloglovin</a>

NågontingJag trodde att jag var lite halvt sen sådär till bussen.
Men det var luuugnt när jag klev upp vid halv 8 och jag börjar 10 ungefär. Men jag hade faktsikt tänkt att jag skulle ta 09:05-bussen med Linda så man slipper åka en full buss. Fast den här morgonen slipper man det också för att Linda ska ta bilen! :D
Sköönt! Jag har varit klar ungefär en halvtimme nu och vi ska åka om, jaa, kanske 40 minuter så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att blogga lite. ;)

Jag knäppte några fina bilder igår på blommor i trädgården igår, men den här datorn klarar helt enkelt inte av att ladda upp bilder. Jag får låna mammas dator till det, hoppas jag! :D Sommartecken!

Ikväll blir mycket fylla och dylikt runt stadens alla hörn. Själv dricker jag inte och jag fattar inte heller varför man dricker, men jag har aldrig gjort det heller så jag vet inte så mycket om det där... Jag kan tycka att man kan ha kul ändå! :D


Sprak!

Tragiskt

Jag hamnade på ST's hemsida. Det är mycket som har hänt under dagen. Både allvarliga mopedolyckor och olicka
bränder av olika slag. Men en händelse som jag blev lite mer påverkad av var ett bråk som utbröt på Västermalms Gymnasium;
"Bråket började i ett klassrum mellan två elever på onsdagseftermiddagen. Flera elever och två lärare blev vittnen till händelsen." - ur ST

Rekomendation! Klicka här för att få en bättre bild utav händelsen.

De andra två mopedolyckorna är också hemska. Varje vår så är det vanligt med mopedkrasher. Man hör från varje hörn om olika olyckor hit och dit. Jag tror att som mopedförare på våren är man inte lika säker på körningen och man kan ju lätt glömma bort vissa rutiner och regler under en vinter. Jag tror att det är mycket därför som mopedolyckorna är många på våren.
I klassrummet på våran skola hör man mycket väl när vi har öppet fönster när en ambulans eller något annan utryckningsfordon är ute på vägarna. Vi har faktiskt hört många idag och det är ju inte så konstigt...

Så, alla goda människor. Ta det lugnt ute i vackra vårvädret och kör försiktigt med moppen, ni som gör det.


Blink!


Vykort på post!

Dagen idag har varit ganska så lugn. På JC så har det inte funntis så mycket att göra för att vi är 3 st praktikanter och då blir det rätt så mycket jobb gjort ganska så fort. Man får liksom hitta på egna sysslor som t.ex. plocka och vika kläder snyggt i butiken och fylla på med storlekar och så. Det roligaste är ju när det kommer kunder så man får stå i kassan. :D
Det är det allra roligaste! ;)


I lördags så skulle jag göra ett test. Jag skickade ett kort på Linda från min mobil hem till oss- ett vykort, alltså. ;) Jag har gjort det förut. Jag tror att jag gick i 8:an och det var den tiden då jag var mycket med Lovisa och Sandra. Jag kommer ihåg att Sandra har sagt något år senare att Lovisa fick hem det där vykortet till slut.
Jag har aldrig sett det och jag kommer absoslut inte ihåg vad det var för kort men det är ju smidigt att man kan göra så. Inga frimärken behöver man heller! :P

Ja, kortet ovanför är alltså det som anlände idag. Jag stog faktiskt och funderade idag på JC att det borde ju faktiskt komma och det gjorde det! :D Haha!

Prova ni också. Om man kanske är utomlands och vill skicka ett vykort när man ligger på stranden och steker så är det bara att skriva adressen och några rader till mottagaren på mobilen. Perfekt!
Dock så kostar det väl lite extra pengar men jag tycker ändå att det är värt det! :D


Tjopp!

SlutkördJag var och övningskörde igår med syrran. Det gick väl rätt så bra men det var inte så jättekul. Det är inte så kul när man bara åker runt, runt, runt och runt på Gärde hela tiden, ungefär. Man kanske ska skaffa sig ett sådan där tillstånd så man kan köra lite mer än bara runt, runt. ;)

Idag har jag varit på JC som vanligt. Jag stog rätt så mycket i kassan och det var bra träning för mig. ;)
Så nu är jag slutkörd. Man blir trött efter en dags springade hit och dit och ikväll så är det Värsta Cupen på träningen
så då kan man inte slappa i alla fall! ;)

Tjo heej!


Inför övningskörningNu så sticker jag och Linda till Gärde för att övningsköra lite med mig. :D Ska bli kul det! Och nyttigt!
Jag gillar att vi tar itu med det så tidigt och att jag lär mig dragläge och det. Skulle vara skönt att kunna det rätt så bra innan jag börjar att övningsköra på riktigt.

Men nu måste jag sticka!

Tja dåååå!

Ont i fötterna

Efter en sväng på Birsta med grannflickorna Hanna och Jennifer och syrran Linda så har man lite ont i fötterna. Törstig är man också även fast man frågade om vatten på Mc'Donalds. Det blev inget handlat för mig heller. Jag har en femhundring kvar sen jag fyllde år i november och den vill jag inte spräcka för något onödigt osv. Jaa, ni förstår nog vad jag menar. ;)

Imorgon så får jag ju studiebidraget eftersom jag inte är 18 och dom kommer till mamma först osv. Vet inte riktigt hur det funkar riktigt men så är det i alla fall. 
Så då har man ju lite cash. Sen så är Linda skyldig mig lite grann också..;)

Ikväll blir det också grillning. Tredje kvällen i rad. Men det är ju så gott. I augusti-september lär man ju vara döless på det.

Men nu så ska jag lägga ifrån mig datan och vara lite social med grannflickorna.. ;)

Heeej!


Grillningshelg


Det blev grillning både lördags och igår. Mmm, så gott! :D Och tussilago har börjat tittat fram i marken. Hihi.

Jag sa ju tidigare att sommaren inte riktigt är här, men jag tror nästan att jag tar tillbaka det. Så varmt som det var igår så kan man inte påstå något annat.

Fast jag var inte ute någonting på dagen igår. Jag var inne på JC och hjälpte till lite grann. Jag var rätt trött när jag kom hem kan jag ju säga.

Sen på kvällen stack Linda, jag och Jennifer och cruisade lite. Vi for runt i stan och vi köpte en liten Latte på Barista. Jag kom på att det var rätt längesen jag drack en sådan god Latte. Aja, gott var det ia alla fall! :)

Idag blir det väl bara att ta det lugnt och vara ute och fixa och trixa lite grann.

Hejsan!


JC imorgon

Imorgon, lördag, så ska jag praktisera på JC hela dagen. Det kommer att vara fullt upp heeela dagen för att det är lönehelg och det är någon modeshow där på Birsta City.
Jaa, ni undrar; Praktisera?! :O Då säger jag- Jaa! Praktisera! ;) Det är för att jag var ju ledig två dagar och tar igen
det och det är även enn ypperligt tillfälle att lära mig kassan bättre. :)

Just nu så spelas det lite hög musik så jag kan inte lägga mig än så jag får vänta på dom ett tag. Det är ingen idé
att lägga sig i förväg.. ;)


Så natti nattiii!

Svårt att komma igång

Praktiken går bra och bla bla bla blA.. Vet inte riktgit vad jag ska skriva om. Det är lätt att man kopplar bort bloggandet när man var borta i två veckor utan dator. 

Sommaren är ju nästan här kan man säga. Jag vet inte riktigt om jag kan påstå än att sommaren verkligen är här. Jag vill avvakta lite först.
Det surras om körkort överallt också. På skolan, på innebandyn, hemma. Jag blir alldeles galen. Jag vill övningsköra. Nu! Jag känner många som övningskör och övningskörT! Jag vill också.
Jag kan faktiskt säga att jag har kört pyttelite i fjällen. Jag skulle starta bilen och fara iväg men jag fick motorstopp. Grannflickan satt i baksätet och Linda satt fram och dom höll på att garva ihjäl sig och jag fick motorstopp gång på gång på gång. Jaa, så jag vill börja övningsköra så fort som möjligt så jag lär mig. Men jag kan faktiskt för jag klarade av det senare någon dag när mamma satt bredvid. xD Men jag har ju inte fyllt 17 än. Fyller i november så det är ju ett tag kvar. :P

Nu ska jag göra lite nytta. Det vill säga disken och plugga. ;)


Hej!

Tillbaka

Ja, jag är tillbaka nu från fjällen och har varit det i 3 dagar nu. Jag har fått några kommentarer om att jag inte har bloggat någonting men jag har inte riktigt tid nu, känns det som. Men det blir senare. Jag lovar.


Håll utkik! ;)

Sticker

Idag sticker jag till fjällen över påsklovet. Blir borta i 2 veckor och börjar att blogga då igen! :D

Glad Påsk och ha det bra! :D


BUH!

På spanskan imorse så fick jag tillbaka provet och jag fick G. Men det var inte det här jag tänkte berätta.

Vi ska ha en redovisningsarbete om någonting som har med spanska att göra.
Jag försöker fortfarande att komma på vad jag ska göra om men jag har faktiskt kommit på ett alternativ- spöken. Det är alltid intressant. Så jag var runt och surfade lite och kom till en hemsida där det fanns männsikor som berättar om vad dom har upplevt. Sidan är svensk och heter http://www.spokwebben.se/ . Om man inte har så mycket annat för sig och vill skrämma upp sig lite så kan man gå in på sidan och läsa lite berättelser.

Vissa berättelser är bra och andra mindre bra. Men det är kul att läsa dom. Eller spännande rättare sagt. Jag var inne på hemsidan på spanskan imorse och för en stund glömde jag bort att jag satt inne i klassrummet.


Buuuuh!

Irrrrrriterad!

Det första man ser när man går in på blogg.se är en bild på Linda Rosing och hennes fet-läppar som putar rakt ut på lill-skiten Hugo som är 19 år och valdes av Rosing. Stört program tycker jag. Hon är inge fin heller. Om man kollar på Big Brother när hon medverkade var hon finare och mer äkta, om man säger så.
Jag är irritterad. Skolan ställer till så att jag blir irriterad. Matten. Har prov imorgon. Känns som om jag inte bryr mig. Orkar inte bry mig. Jag kommer att klara det. Det är inte det det handlar om utan.. Äh! Orkar surra om skolan!!! Neej!

Träning ikväll så då får man glömma det för ett tag. Skönt det.


Hej!

RSS 2.0