MellandagsREA

Det är helt galet på mellandagsrea! Det är första julen på 4-5 år som vi firar hemma i Sundsvall och jag har svårt att minnas att jag har upplevt något liknande förut. Jag jobbade alltså idag. Det blev 8 timmar i full fart. När jag kom hem kände jag att jag lever. ;)

Imorgon blir det jobb igen och då börjar jag 9 liksom idag. Senare på kvällen har jag träning och det kommer att blir en tuff träning tror jag. All mat och godsaker som man har ätit under jul måste tränas bort. Men det ska bli roligt att träffa laget igen. Jag gillar det så mycket. En sådan härligt stämning liksom! Jag anser att det var längesen jag kände en sådan stämningi laget! :)


Nu så ska jag återgå till hockeyn på teven. JVM. Jag tror att dom vinner nu när dom leder med 6-1. ;) 

Ett gott skratt!Har ni sett den här videon? Inte nog att Martin och Björn på Änltigen hemma är rolig i vanliga fall så blir det här ännu roligare.

Klcika på Play och får dig ett gott skratt så här dan före dopparedan!


Jullov!
Idag var det sista dagen innan jullovet börjar. Vi fick hr våra sista dagar på praktiken och jag klagar inte. Det är så roligt där med härliga arbetskamrater.

Jag fick jobba till 22 igår. Jag och Matilda jobbade tillsammans och sista timmen blev lite flamsig. Synd att kunderna blev utsatt av detta men det gick bra ändå. Jag tror att dom förstog. Vi var trötta och det blev för mycket. Men som sagt, vi hade kul. :)

Innan vi gick hem så höjde vi musiken högt och städade lite snabbt. Högt blev det men det var bra musik. Lady Gaga- Bad Romance. ;)

Nu så ska jag komma till det jag skulle säga. Vi fick en varsin julklapp av mina handledare Nina och Fredrik. Ett presentkort på 500 kr (,på JC såklart. ;))! Tack å tack! Det ska jag använda väl! Till så fick vi en ljuslykta som ni ser på bilden. Fin fint!


Nu så blir det glögg och pepparkakkor med familjen!

GOD JUL!

Julgranen är vit i årPappa ville ha en vit julgran i år. Vi köpte en på Clas Ohlson blå kulor till. Snyggt va!? :)

Den är lite liten och fjudig men det funkar ändå. ;)


Snööö!Som jag sa så bara vräker det ner snö här i Sundsvall. Bara sen igår har det kommit ungefär 1 meter snö!
Det går inte längre att gå runt i Conversen längre. Dags att ta fram fjolårets vinersko. Fast nå länge till behöver jag inte gå runt i dom. ;)

Frukost

Jag äter frukost nu och tittar på det jobbiga programmet "Doctors". Det är så dåligt, dom är säkert inte ens doktorer.

Jag är världens fetaste sovmorgon. Jag börjar kl 14 idag och slutar kl 22. Gristid där men det är kul ändå. Jag och Matilda ska vara själv de sista vå timmarna. Det är liksom så där spännande. Att få klara sig själv. :)

Nu så ska jag fortsätta min frukost och njuta över all snö som bara öser ner! Hihi


Förresten

Jag har en sak att berättta. Jag har gjort mitt första internet-köp! Det var väldigt nödvändigt.


OBS! Nu blir jag besviken. Det var inge Parlamentet ikväll! Buuu på det!

Men jag återkommer med mitt köp senare.

Ha det bra så länge! ;)


Efter pausen

Nu har jag börjat blogga igen! :D Jag tog en paus från bloggandet utan att jag sa det. Haha Jag skojar. Jag sket i bloggen ett tag vilket var riktigt skönt.

Mysket har hänt sedan jag sist bloggade. Mamma har opererat sig, snön har kommit och min sotra dag har förflyttats en månad framåt. Ja, alltså ett efterlängtat tandläkarbesök som jag har väntat på i 3 år och snart 10 måndader. Mer om det säger jag inte.
Sen så har vi haft lagfest med laget och har fått en mycket bättre stämning och känsla i laget. :)

Jag har också fått jobba mycket på JC och en ny kollega har jag fått känna som heter Matilda. Hon är 2 år äldre än mig och vi har roligt ihop. Det blir mycket roligare att jobba när man har någon i sin egen ålder.
På tal om jobb så fick jag jobba länge igår. Det blev ett pass på 11 timmar. Mycket jobb ger mycket pengar. Härligt härligt.


Nu så blir det Parlamentet på TV4 och jag ska börja blogga mer! ;)

Crawl


Jag tycker låten är så bra. Inte minst videon! Kolla gärna på videon lite extra noga mellan 2,10 och 2,14.


If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no wind
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love
Nå? Förstår ni vad jag menar mellan sekundrarna? Grr, hur kan man vara så snygg?!!

Mysteriet på GreveholmJa, det här är den bästa julkalendern någonsin. Absolut. Jag kollade igenom alla klipp som Contrendo hade på kära Youtube. Det tog ungefär hela kvällen men det var kul att se det igen. Man fattade en massa nytt nu som man inte förstog sist man såg det när man var ungefär 4 bast.

Ta en titt på det här klippet. Scenen om spöksnor är med i klippet, Kajsa. ;)

Jag passar

Ikväll så har vi innebandymatch i Iggesund! Ungefär 1,5 timmar härifrån. Jag tycker att tjejerna gör det bra som är med och spelar. Jag själv mår inte så bra och är förskyld så jag stannar hemma istället och myser. Det känns bäst så. Varken lust, ork eller energi till det. Så jag står över det ikväll.


Lycka till tjejer!!! Kämpa och vinn! :D


För övrigt

Det har varit lugnt på blogg-fronten nu, va. Dåligt. Inte bra. Tråkigt. Inget händer.
Jo! Julkalendern har ju börjat men den är väl sämst. Jag tycker det bara blir sämre och sämre för varje år som går.

Eller är det kanske så att man växer ifrån det. Jag kommer ihåg när det var Mysteriet på Greveholm. Där har vi den bästa julkalendern någonsin! Bättre finns inte! Eller var det så att jag var i den perfekta åldern just det året det sändes? Aja, jag tycker i alla fall att den är den bästa någonsin. :)

 

Kanske man ska spela lite? Jag har ju dator-spelet. Eller CD-ROM som det heter. Haha!


Andreas Carlsson


RSS 2.0