100!

Detta är mitt hundrade inlägg! :D Grattis, Ida! :P

Sitter och laddar inför matchen! Man måste vara peppad inför en match annars så blir det inge bra. Det har jag lärt mig under åren. Det var någonting jag inte visste innan man började att spela i ett lag. Jag trodde att man bara kunde hoppa in på plan och passa varandra och sen göra mål. Nej, nej. Man måste vara peppa och ha viljan med sig!

Jag hoppas att den här matchen kommer att bli en sådan bra match när vi alla kämpar och sliter lika mycket var och en för en vinst!


Tjoo!


Det är ett sant nöje att åka skridskor

Vad skönt det är med helg! Imorgon så ska jag sova ut! Riktigt skönt! Vardagarna rullar på och det går så fort till helgen, men helgen går inte segare för det! Nej, den försvinner fort, för fort!

Imorgon så är det match igen. Vi möter Sundsvall IBF. Jag hoppas verkligen att vi vinner. Vi behöver det enormt mycket! Senaste matchen behövde vi vinna också, men det slutade inte så bra, så det var lite tråkigt att det blev som det blev.

Vi åkte ju skridskor idag på idrotten. Det var kul! Jag gillar allt åka skridskor och har alltid gillat! Jag hade konståkningsskridskor med taggar där fram så man fick åka lite förskiktigt, men jag ramlade aldrig . ;)
Nästa vecka så ska jag nog ta "kill-skridskor" som man kan låna. ;)

Kankse man ska lägga sig och läsa lite i boken nu. Jag läser en bok som heter Rånaren. Den är skriven i 1:a person så det kändes lite ovant dom första sidorna som jag läste men nu är jag van ;)
Jag tänkte läsa Magdalena Graafs bok-"Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Jag kan ju gör en lite recension sen och berätta för er om den är läsvärd eller inte. Men det tror jag nog att den är. ;)


Natti!

Sveriges Värsta Bilförare

Har precis kollat på Sveriges Värsta Bilförare på 4:an. Det är ett under att deltagarna/tävlarna klara sig igenom trafiken utan olycka och det är helt otroligt att dom har fått kökort! :O
Jag ska själv börja med körkortet till våren. Det kan vara bra att man börjar tidigt med det och att man i över huvudtaget börjar med det! Om man inte börjar med det i tid så blir det sällan gjort..

Nu tänkte jag lägga mig. Skulle bli skönt att lägga sig tidigt och snart är det ju helg också! Då blir det match mot IBF. Jag hoppas att det går bra!

Natti!


Malle, Kalle och Ille

Ja, jag behöver väl inte säga att jag inte har uppdaterat på ett tag.Matilda i våran klass kallas för Malle av Heléne och Ronja. Nu så har vi andra också börjat med det och våran mattelärare hörde "Malle" för första gången idag och då drog han till med att Kajsa kunde heta Kalle! :P Haha! Och Jag kom på själv att jag kunde heta Ille! :P Haha

Imorgon så har vi skridskor på idrotten. Kul! Det är faktiskt kul att åka, fast bara när man inte fryser. ;)
Jag kommer ihåg att jag åkte runt som en galning på isplanen när jag gick på Kyrkskolan. Jag åkte från och med att jag slutade skolan (vid 13-tiden) tills mamma eller pappa kom och hämtade mig. :P Hihi!

Nu så tänkte jag krypa upp i mammas knä och kolla på televisionen! :)


Tjoo!-Måste bli bättre med uppdateringen...

En liten uppdatering

Jag har prioriterat bort bloggandet under helgen. Det känns skönt men jag tror att det bara var en engångshändelse.
Just nu så försöker jag plugga till spanskan som vi har tills imorgon. Det är läxförhör på oregelbundna verb i preteritum. Ungefär 12 st!
Orkar inte riktigt bry mig.

Matchen igår gick inte så bra, kort sammanfattat. Ni får tolka det hur ni vill.
Idag så har jag varit ute och gått med mamma och pappa en stund. Det var massa hundägare och skottare som vi mötte vi deras hus. När vi kom hem så började vi också att skotta bort all snö som har kommit!

Nu så ska jag vidare.

Tjoo!


Laddar inför helgens match

Nu är jag trött. Kanske man ska gå och lägga sig. Det är ju match imorgonbitti. Matchen börjar 9:30 så det kanske är bra om man lägger sig snart.
Det är ju en viktig match för laget. Vi behöver plocka hem dessa tre poäng som det spelas om.
Packa måste jag göra också. Jag orkar inte. Sitter bara här och halvkollar på Let´s Dance med datorn i knäet.


Nej, man kanske ska ta sig i kragen och satsa på en tidig kväll. Det skulle vara skönt.

Natti!

Without your love I´m HOMELESS

Dålig uppdatering, jag vet. Men det blir så ibland. Det som har hänt, kan man säga, är då att syrran var med på våran träning igår bara för att. Sen så har jag fått reda på ungefär var jag ligger på för betygsnivå i kursen Matte A. Där ligger jag ungefär mellan VG+ och MVG vilket är hur kul som helst! För mig så har matten inte alltid varit så självklar under mina skolår men efter min tid på Vibacke så har jag utvecklats enormt och jag kämpade och se hur mycket det gav!

Just nu så sitter jag och lyssnar på en grym artist. Riktigt bra låtar och många sådana. Jag talat naturligtvis om Darin, ni som känner mig. ;)
Jag skulle vilja tipsa er om en låt som heter Season Fly från det nya albumet Flashback. Det är min favoritlåt från det albumet. Men en annan låt som jag sitter och lyssnar på med högsta volym och bas är Homeless från albumet Break the News. En riktgit bra låt. (Just den här låten har Leona Lewis gjort en cover på, ;)) Under absoluta sista versen-det är det som är det bästa med låten!
Man kan nästan känna hur han känner när han sjunger låten för han fömedlar så pass mycket känsla och det är även det som gör låten så bra.Hej!

Nyklippt

Det nya schemat tycker jag är rätt så bra ändå. Eller i alla fall på tisadagar. :P Ihih!Vi fick sluta ungerfär 13:15 idag. Men det var för att vi inte hade någon Mentortid som vi har sista lektionen och vi fick sluta tidigare från Bransch- och Produktkunskapen. ;)
Tack vare detta så fick jag gå till mammas jobb och spendera lite tid för att jag skulle klippa mig 15:15.
På mammas jobb så fick jag inte vara ledig. :P Nej, jag fick slå hål i massa pappers-buntar osv. ;)

Så nu sitter jag här nyklippt och hungrig. :P Det blev inte så kort som jag trodde att det skuklle bli men kortare än vad det var innan i alla fall och det är väl det som är huvudsaken, att det ska bli någon skillnad? :P

Nu så ropar syrran. Det är America's Funniest Home Videos på Kanal 5 nu. ;)

Tjoo!


Sammanfattning

           
Okej. Detta inlägg blir ungefär som en sammanfattning av de grejor som jag har missat att uppdatera.
Den kan se ut ungefär såhär:


Igår så spelade vi ju match mot serieledarna Söderhamn, som jag nämde i förra inlägget. Under matchen så tyckte jag för mesta dels kändes riktigt bra. Så bra har det inte känts på länge, kan jag påstå. Det kändes nästan som en vinst när vi gick ifrån den spelade matchen. Sist vi spelade mot dom så förlorade vi med 1-19. Igår så var det mycket bättre. Vi förlorade med 4-9.
På träningen idag så gav tränarna oss idag en stor eloge för att vi hade ryckte upp oss och för att vi fortsatte att kämpa efter underläge med 0-5 i första perioden. Om jag ska vara riktigt ärlig så tänkte inte jag på att vi låg under med rätt så mycket efter bara en period, men jag tycker att vi kämpade på bra under hela matchen! :)
Efter matchen så följde jag med syster och hennes innebandy-kompisar på lite match-tittande. Det kanske inte var en sådan bra match, men det var iaf en match. :P

Idag på skolan så började vi med det nya schemat (som de flesta elever på gymansiet, tror jag) för sista terminen det här skollåret. Jag kan på en gång säga att det inte är lika bra som det vi hade innan. Det är fler lektioner och senare dagar. Men jag tror att det inte hjälper så mycket med att klaga.. Vi hade ju såpass bra schema förra terminen. ;)

Jag fick reda på matte-provet idag sopm jag gjorde i torsdags, tror jag. Det var det bästa provresultatet någonsin för mig i matte. Jag fick MVG! :D Wiie!
Det är riktigt kul att få dessa resultat.
Det är resultat från den oerhört jobbiga, stressiga och framförallt kämpiga tiden på Vibackeskolan.
Jag märker i alla ämnen att jag har igen för allt som jag kämpade på Vibackeskolan.

Nu blev det ett långt inlägg men jag hoppas att ni har läst hela inlägget. Nu väntar tandborsten och sängen på mig så

Natti!

Igår, idag

Det blev en lugn kväll igår på festen. Vi kom hem ungefär vid halv 12, på natten. ;) Vi fick riktig god sallad med skinka och rostbiff med potatissallad och bröd till. :) Det hände väl inte så mycket mer än att pappa och hans låtsas-bröder kan man säga, att dom började att prata gamla minnen och skrattade osv. Haha! Kul att lyssna på även fast man har hört allt det där förut. :P

Jag vaknade ungefär 10 idag faktiskt. Jag fick för  mig att klockan var ungefär 12, men så var inte läget. ;)
Det är match idag på Söderhamn. Dom leder serien och vi förlorade mot dom sist vi mötte dom. Jag hoppas att vi minst   ska förlora mot dom fast med lite mildare resultat än sist. ;)
Det var ett tag sen som vi spelade match så jag känner mig peppad och lite nervös faktiskt. :P

Nu så måste jag gå och äta för att jag är grymt hungrig. :)

Tjoo!

80

Jag vaknade 12 idag. När jag vaknade så trodde jag att klockan kanske bara var 11. Men nej, nej.. 12! Halva dagen hade ju gått! Aja, jag sitter fortfarande i pyjamas och klockan är 14:00 nu.

Ikväll så ska vi, familjen, på 80 års-fest. Tänk er när man är 80 panner! Oj, oj, oj!
Jag ska gå nu. Det blev ett kort-kort inlägg. ;) Jag måste göra mig i ordnIng osv. ;)

Tjoo!

Favoriter

Issa och jag var ju på inebandy igår, lite spontant sådär. Ungefär precis innan vi skulle åka så spelades "You´re the Voice". En riktgit bra låt. Men ännu bättre med Kevin! Klicka på länken och njuuut! :D

Jag vart tvungen att kolla när han sjung låten på finalen alldeles nyss och jag fortsatte med Livin' on a Prayer". Även den från finalen med Kevin!
Vilken talang pojken har!


Ville bara att ni ska uppleva klippen. Jag gillar dom skarpt! :)

Tjoo!


Mobil-nostalgi

Jag har kommit på att berätta att jag har fått lämant in min konstiga mobiltelefon på lagning. Jag hoppas att det fixar sig. Fast ändå inte. För om det inte går att fixa kanske man får en ny! :D Det skulle vara lite kul! ;)
Under tiden som den är inne på lagning så får jag ha Lindas mobil som hon hade innan den hon har nu.

Jag trivs faktiskt rätt så bra med den fast det finns ju nackdelar med den. Det finns inte så stort minne i den osv. Man märker vad bra telefon man egentligen har. ;)


Den som jag nu har som mobiltelefon nu ser ut på detta viset:
        


Tjoo!
  

Inte bara någonting

                   

Enda inlägget för idag. ;)
Vi var bara 7 av 13 st idag i klassen. Jag tror att rätt många är sjuka. Jag har haft tur eller så har jag bra immunförsvar. Jag har inte varit sjuk på jättelänge! :O Det är bra det och jag har fortfarande inte varit borta en enda dag från skolan. Inte en enda lektion. Men i slutet av maj så blir det ändring på det!
Jag måste nämligen ta ledigt 21 och 22 maj för att laget som jag spelar innebandy i ska åka på cup! :D
Den är i Dalarna, Falun och det är jättemånga lag som är anmälda. Jag tror att arrangörerna hade beräknat att ungefär 400 lag skulle anmäla sig i år. Det kommer att bli kul det! :D

Idag så slutade jag 16:15 och efter det så var jag med Issa och vi träffades på Kulturskolan och sen så åkte vi hem till mig. :) Hemma hos mig så funderade vi på vad vi skulle göra och Issa påpekade att hon ville gå på innebandy igen som vi gjorde i höstas lite spontant. Som tur var så stog Linda (syrran) bredvid och sa att det var match ikväll, Granlo-City, Div.1. Derby! :D Ingen dålig match heller.  Så vi bestämde oss för att vi skulle gå på den! :)

Det var mycket folk som var och kollade på matchen. Ungefär fullsatt. Det var även 2 st från mitt lag som var där, Nattis och Stina. :)

Just det! Jag hade ju matte-prov idag också! Det gick jättebra förutom att jag var lite för noga på de första uppgifterna så jag fick lite tid till de sista. Men det kändes bra ändå. Jag tror att jag får VG. -VG, VG eller +VG.

Nu så måste jag gå och lägga mig. Annars blir jag för trött.

Tjoo!!

Ibland är det inte så lätt att hålla reda på 7 dagar

Jag är helt dagvild idag. Det känns som torsdag eller fredag. Jag är inställd på att det är idrott imorgon (fredag). Vad jobbigt det är när det blir såhär.

Idag så ska jag i alla fall in med min mobil till Telenor. Den är betér sig fortfarande likadant som den gjorde igår. Jag hoppas att dom bara inte tar in mobilen och skickar till lagning och sen så får man tillbaka den och är likadan igen.

Jag har haft lite krångel med den ända sen jag fick den. Det började med att minneskortet inte funkade så jag fick ett nytt osv. Sen så upptäkte jag på USB-minnet som kom med telefonen, att det var någon som haft mobilen innan! :O Eller i alla fall minneskortet eller USB-minnet. :O

Hoppas att det löser sig. Kanske man får en sprillans ny telefon i samma modell! :O :P Man kan ju hoppas!  ;)

Tjoo!

"Mobiler vettö"

Det enda inlägget för idag. Jag kom aldrig riktigt till skott till att uppdatera när jag kom hem så det får bli nu istället. Har tänkt att göra det hela tiden men det blev inte förän nu. Men det gör väl inget? Eller? :P Kanske för vissa dom som har lagt sig redan. Jag tänkte att jag skulle vara en av dom men icke. :P

Min mobil är helt knäpp. Jag tror att det var i somras som det inte gick att öppna varken Inkorgen, Skickat eller något annat som tillhör SMS. Det gick inte heller att skicka ett enda SMS. Vi åkte ju in till Telenor för att dom skulle hjälpa oss och det gjorde som också. Dom gjorde en "Total återställning" så att telefonen blev som ny. Ja, nu fungerade telefonen som förut och det gick att skicka SMS igen. Men sedan dess så har detta hänt ungefär 4 ytterligare gånger.
Inte nog med det så kan min telefon halvt stängas av, om man säger så. Det börjar med att den vibrerar en halv sekund och släcks ner. Sen börjar alla lampor att lysa. Även film-lampan. Ibland kommer telefonen tillbaka och ibland så gör den inte det. Om den stannar i det läget så får man plocka ur batteriet och sen lägga i det igen. Men om man lämnar mobilen i det läget så försvinner alla batteri minst dubbelt så snabbt som i vanlig förbrukning.

Idag så har mobilen varit värst. Den har betettt sig såhär sen kl halv 4 ungefär- 1-2 gånger i minuten! :O
Imorgon så åker jag och mamma till Telenor för att reda ut vad som inte rikgtigt stämmer med den mobilen.
Även en till grej har hänt. Den går inte att stänga igen. Någonting har gått snett så att den får vara öppen hela tiden. Men jag kan tycka att det inte är det största problemet när mobilen istället stängs av varje minut.
 

Har haft mobilen i 1 år nu i Januari.


Natti!


Strange

Nu så har jag duschat sen träningen och nu så sitter jag vid datorn och äter äpple! :)
Bella som spelar innebandy i samma lag som jag gör, hade läst mitt tidigare inlägg idag och hon sa att jag skulle göra ett till innan jag lägger mig. Det är det jag håller på med nu. :P Hihihi

Det går en dokumentär på 4:an just nu. Det handlar om 1 människa som har 2 huvuden, eller ska man kanske säga att det handlar om 2 människor med 1 kropp? Dom räknas som 2 st individer iaf. ;) Det är Abby och Brittany Hensel som deras namn är. Dom är alltså siamesiska tvillingar och sitter ihop. Tänk er deras vardag. När dom kör bil, när dom äter, när dom skriver prov, när dom klär på sig! Alltså shit. Tänk er när dom får böter. Vem är det som får bötern? Och när dom äter så behöver dom bara äta för 1 person.
Det var lite förvirrande att kolla på dom när dom liksom använde båda deras armar samtidigt för att till exempel lyfta upp något. Dom behöver inte säga till varandra att dom ska göra det utan det bara flyter på.
Dom gör det bra, kan man säga.


Abby och Brittany Hensel

Nu så väntar sängen så;

Natti!


Skrattretandes skrämmande

Dagen idag började inte så bra. Jag vaknade av att jag låg på rygg och jag hade drömt en mardröm. Fy, vad läskig den var! När jag vaknade så var jag alldeles vettskräm!
Jag kanske ska berätta hur drömmen var. När jag berättade för mamma så sa hon bara: Men den lät ju inte så läskig.

Jag drömde alltså att jag åkte i en bil och vi i bilen såg ett hus som flög i luften! Skiläskigt! Det var alltså ett spöke som lyfte det lilla skjulet som var ungefär 1x1 kvadratmeter. Och spöket lyfte det långt också. Typ en halv km eller något. Jag kom också ihåg att jag filmade allt med mobilen!
Sen så satt vi helt plötsligt(som det kan hända i drömmar) hos några. Det var jag, mamma och Linda som var och besökte någon familj. Där så bjöd dom på lite tilltugg och gissa vad det var! Ett människohuvud! :O Både mamma och Linda åt. Men jag avstod. FY! Äckligt. Man hörde bara hur det knakade när dom bet. Uäk!

Men det konstigaste var att det där med spöket som lyfte och flög iväg lilla huset, det var det som var det läskigaste i drömmen.

Anledningen till att jag drömde mardrömmar var att det var fullmåne och att jag låg på rygg. Så fort jag vänder mig på ryggen så börjar jag att drömmaa mardrömmar på en gång!
Ja, knäppa drömmar, kan man påstå. När jag tänker på den så kallande mardrömmen nu så börjar jag bara skratta! :P


Nu så måste jag göra mig klar inför träningen. Har inge träningsvärk längre så det är skönt. ;)

Tjoo!

Söndagskväll

Idag vaknade jag vid 11 tiden och senare på dagen så gick mamma och jag till mormmor och morfars grav för att tända ett ljus. Det var pappa som sparkade på oss för att vi skulle gå ut en sväng. Vi åt lunch när vi kom tillbaka.

Grannflickan Jennifer kom förbi . Jag hjälpte henne att skaffa bilddagbok.

Linda kom hem efter att hon spelat match dom vann med 8-2 mot Klockarberget. Ida Dovemyr fick utvisning 5 minuter och Linda fick 2 minuters utvisning. Vet inte riktigt varför.

Till middag lagade pappa pasta och grönmögelostsås. Kvällen slutade med att vi såg på Irené Huss. Den var bra och spännande. Nu är det dags att gå och leta kudden. Vi hörs i morgon. Natti Natti.


Tjoo!

Hairspray

Såg på Hairspray förut. Tycker den är bra! :P Haha!

My new watch

Dagen började med att jag vaknade vid halv 12 och låg och drog mig en stund. Det var skönt. Att inte behöva klivs upp till någon skola eller något annat har jag längtat till ända sen onsdagsmorgonen. :P

Efter att jag hade gjort mig klar och ätit osv. så åkte mamma och jag till Birsta. Jag köpte inget, så jag har lite pengar kvar! :P
Jag hade min ny klocka för första gången idag. Jag fick den i julklapp av Linda. :) Den kostade bara 65 spänn. Det är väl inte så farligt för en klocka, va? :P


Det är ju 65 års jubileum på Ur&Penn så därför kostar den 65:- osv. ;)


Tjoo!


Mer

Jag har fortfarande träningvärk! Eller jag har MER! Vi hade pump (stavas?). Alltså typ tyngdlyftning med lättare vikter. Vi började med benen och det kändes bra kan jag informera er om! Benen bara skakade på mig! Sen gjorde vi armarna och samma sak där. Armarna skakade som marackas typ!
Efter lektionen så kunde jag knappt gå ner till omklädninggrummen. Jag var så svag i benen att jag lätt hade kunnat ramla. När jag skulle sätta mig på bänken så kände jag mig som en gamling som har ont i hela kropppen typ!

På lektionen efter så hade vi svenska och vi hade ett litet prov/test. Jag var svag i armarna så det var lite svårt att skriva men det var inte så mycket att skriva. Jag fick MVG iaf. ;)

Tjoo!


Värk

Tränade ju igår. Hade inte tränat på typ 3 veckor och det var ingen mild träning heller. Vi sprang uppför och nerför trappor typ 100 gånger och idag gör det ont i kroppen. När jag skulle duscha igår efter träningen så orkade jag inte ens shamponera håret för att jag var så slut i armarna! Jag känner mig fortfarande slut men inte som igår. Jag somnade gott igår kan jag säga. Man ska väl kanske gå och lägga sig snart också. Det skulle vara skönt.! :)

Jag var till Tandregleringen idag också. Dom sa att det inte var så lång tid kvar på behandlingen så snart så ryker rälsen. Fast jag tror inte att det blir förän ett par månader men jag hoppas att det går fort tills dess! Det skulle vara otroligt skönt att bli av med stålrälsen. Jag kommer typ inte ihåg hur det känns att vara utan ställning. Ronja i min klass har haft och även halva min släkt nästan. Ronja sa att det kommer att kännas tomt utan den! :S Men jag längtar!
I Mars månad så har jag haft min tandställning i 3 år! :O Det har gått riktgit fort tycker jag! Syrran hon har typ nyss fått sin tandställning och hon är 2 år äldre än mig! :O

Nu så måste jag lägga mig tror jag. Jag är trött men jag måste plugga på ett litet prov som vi har tills imorgon på svenskan.

Natti!

Jul & Nyår

Nu så har jag laddat upp bilderna till bloggen från Jul och Nyår. Jag har inte gjort förän nu för att idag så har jag och Linda varit med kusinerna från Stockholm och en kusin som bor här i Sundsvall. ;)

Nu så tänkte jag visa bilderna för er i ett litet snabbid-inlägg. Jag är så trött sen inatt. Det slutade med att jag kollade på hockeyn igår. Man blev lite upprörd över hur kanadesarna uppförde sig osv osv...


Förrät! ;)


Så! Nu var det gjort. En snabbis blev det! ;)

Tjoo!


Jaaa!

Nu funkar det! Äntligen! :D Följande inlägg som kommer ska representera mina dagar i fjällen ;) Men först så ska jag bara göra ett litet test. ;)

När Linda och jag kom fram till fjällen så märkte vi att mamma och pappa hade köpt en teve (mamma och pappa åkte en dag innan oss) Det var nödvändigt kan jag lova! Teven som vi hade innan var jättedålig! Den var värsta mörk! Man såg ingenting på den och när man skulle ljusna den så gick det inte. Det blev aldrig ljusare. Om det var scener som var inomhus så fick man bara lyssna till vad som sas. Men nu så kan man hänga med i tittandet också! :D

Så här ser den ut!Tjoo!

Jag försöker

Jag försöker med att göra ett inlägg som samanfattar min tid i fjällen i Nyår och Jul. Men datorn vill fortfarande inte hjälpa till! Jag tycker att det är tråkigt när detta händer för att jag har inte bildbrist precis.
Jag tror att det är internet som det är fel på. Mamma kanske kan fixa det när hon kommer hem. Hoppas det!

Ikväll så är det hockey (eller inatt kanske man ska säga? :o ) Jag funderar på om jag ska se det eller inte. Jag har ju sett de tre senaste matcherna så det kanske skulle vara kul att se finalmatchen! Men det är ju så sent, som sagt. Det kommer förmodligen att bli en spännande match, så det blir nog sevärt som förra matchen när Sverige spelade mot Slovakien. Mamma och jag höll på att skita på oss, så spännande var det! Mamma och jag som inte är så intresserade i hockey men den matchen var spännande, minst sagt! :D

Nu så måste jag nog kila. Jag hoppas verkligen att det fixar sig med bilderna!

Tjoo!

Efter 2 veckor

Tjena! Nu är jag hemma igen feter 2 veckors slappande och ledighet. Jag har massa bilder som jag har tänkt att ladda upp men datorn vill inte. :( Jag hoppas att jag kan få datorn att ändra sig. ;)
Men nu så måste jag gå för att jag ska kolla på teve (som om jag inte har kollat på teve på 2 veckor :o)

Hej så länge.! ;)

RSS 2.0