Gästbloggar

Jag, Linda (Idas syster), har tagit mig friheten att gästblogga här i Idas blogg medans hon är i stugan med pappa och mamma.

Jag har inte pratat med Ida något idag, men igår!
Hon hade bytt örhängen och allt hade gått bra!
Det var ju skönt att höra..!

Nu ska jag fortsätta att jobba lite så kanske jag skriver mer senare ikväll..! 

HEJ

// Liinda Westiin

Drar iväg efter jobbet



Ja, rubriken säger det mesta
. Snart så drar jag iväg till jobbet och jobbar i ungefär bara 3 timmar. Efter det så kommer mamma och pappa och hämtar upp mig och sen så drar vi till fjällen. Det var längesen som jag var där och nu när jag har klivit upp tidigt och jobba hårt och sent så ska det bli skönt att få sova ut imorgon. Kanske lite klagande det lät i jämfört med många andra som har jobbat flera veckor i rad utan att få sova ut på morgonen. Men jag är faktiskt rätt så trött...

Jag blir borta en vecka och nu så får ni ha det så bra! :D

Baksmällan



En riktigt bra film. Bästa filmen som jag har sett på länge. Dock var det längesen jag var på bio men jag tyckte att den här filmen var riktigt bra! I en utav scenerna så skrattade Linda och jag så mycket att tårarna började rinna och vi fick ont i magen!

Linda kom på att vi skulle på bio ungefär 1 och en halv timme innan bion började och vi bestämde oss för att de den.
Man har ju fått första lönen ifrån juni månad på JC så  man har ju stålar nu. ;)
Förresten så jobbade jag idag också. Så tidigt som jag började idag har jag aldrig börjat på JC. Min arbetsdag började 8.00 och slutade vid 18.00. Det var riktigt kul idag. Mycket tid i kassan och många kunder. Det gillar vi!
Sen så blir det också jobb imorgon och på söndag också! :)

Nu så måste jag lägga mig. Tänkte lösa lite korsord! ;D


God natt!

Me like


Smultron



Idag så hittada jag massa fina smultron på gården
Ett helt strå blev fyllt. Ärligt talat så har jag inte ätit upp dom än men då blir dom ju kvar tills imorgon kanske. :)
Vi har ätit jordgubar med grädde och glass tre dagar i rad nu så idag fick det duga med bara glass och grädde.

Ja, som ni märker så har jag inte mycket att komma med. Bloggtorka kallas det va? Jag har ju inte bloggat på några dagar heller...


SIX




Titta vad jag har köpt!
Nya örhängen på SIX. Nästa vecka får jag ta ut min aörhängenn som jag tog tog hål med. Då har jag haft dom i 6 veckor oxh jag kan knappt vänta en vecka till tills jag får använda mina nya! :D

Nu så måste jag sluta för att vi ska titta på Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Viva la Vida

Just nu ligger jag i sängen. Jag hade hoppats på att JC skulle ha ringt och väckt mig men istället väcktes jag av Lindas väckarklocka- Viva la Vida med....ja, vad dom nu heter.
Hon sover fortfarande. Andas högt och tungt. För 1 minut sedan sa hon: Åh, herregud vad skönt det är att sova.
Ja, men klockan börjar bli lite mycket, Inpå 12-slaget snart. Mamma och pappa ska komma hem efter att ha varit borta i 1 vecka i fjällen och Östersund. Kanske man ska snygga till det lite här hemma innan dom kommer. En bra idé bara. ;)


ASGARV! HAHA!



Bubbles första låt, Happy Girl. Jag garvar ihjäl mig! Gu vad små dom var!     HA!

The Voice

.. lyssnar jag och Linda på nu. En riktigt bra radiokanal. Som på alla andra radiokanalers hemsida så kan man lyssna på musiken dom spelar direkt, över internet. Just nu så är det ungefär som ett medley med en massa RnB. Exempel som Akon, Rihanna, Britney Spears på ett hörn också. m.fl.

Idag så har jag faktiskt jobbat på JC. Jag behövdes rycka in som en vikarie kan man säga. Sen när jag kom hem vid halv 4 så säger Linda att hon precis skulle åka till Birsta. Så jag förljde med då, efter att ha ätit lite.
Med mig hem ifrån Birtsa fick jag faktiskt med mig ett par jeans och en t-shirt. ;)
Jaa, från JC såklart.  Tröjan var på rea och kostade 99,50,-. Det var en Crocker-tröja. Jeansen som jag köpte var ett par Nudie Jeans Bootcut(?), 999;- var priset på dom. RIKTIGT SKÖNA JEANS! Man känner inte ens att man har på sig ett par jeans ens. Jag tror att det är den enorma strechen som gör jeansen så trivsamma! Jag kan strongt rekommendera er ett par sådan jeans. :)

Ben & Jerrys!



Ikväll blir det en Ben & Jerrys-kväll!
Det blir en ny smak-upplevelse. Härligt. Linda ska prova Half Baked, vilket låter som en underbar smak(En galen blandning av choklad- och vaniljglass, laddad med brownies och bitar av chocolate chip-kakdeg!) och jag tänkte prova smaken som bilden visar. Nämligen Chocolate Macadamia (Choklad- och vaniljglass med chokladöverdragna macadamianötter!)

Visst vattnar det i munnen på er?


YouTube

Syrran min ville att jag skulle ladda upp ett videoklipp på min blogg. Hon önskade Black Eyed Pease- Boom Boom Pow. Men tyvärr så fanns inge bra klipp för att låten var upphovrättskyddad eller att videoklippet inte var tillgängligt i Sverige. Det fanns ju massa klipp men dessa var ju inte enligt originalet. Videoklippen var i en sanbbare takt och då är det ingen idé att lyssna på det när det inte är enligt originalet. Det blir så dåligt då...

Jag hade fler låtar som jag skulle vilja tipsa er läsare om. Ett exempel är Pusssycat Dolls- I Hate This Part. Den är riktigt bra också. Men den går inte heller att spela upp på YouTube.
De här senaste dagrarna så har jag haft MTV / VH1 spelande på teven hela dagarna och man hittar många bra låtar. Sen så kanske det kommer en låt som man tyckte var dålig men nästa gång den kommer så är den mycet bättre märken man! Så tokigt det är. Som sagt, man lär sig väldigt många nya låtar under bara en dag. ;)
Just nu så spelas nästan sönderpelade låten med Flo Rida på MTV. Ja, jag pratar naturligvis om Right Round.  Vad tycker ni? Är ni less på den eller klarar ni er ett tag till?


Nu så ska jag äta lunch! ;D

Takin' back my love



HÖJ VOLYMEN!

Detta är alltså en av låtarna som RedOne har gjort. Man hör att Enriquie säger RedOne i början. ;)

Nu är det väder igen

Nu är det värsta över. Regnet och kommit och det har nog till och med slutat regna. Men det mullrar lite grann fortfarande. Fast solen har även kyckats nå igenom molnen så nu är det inte lika mörklt i huset llängre. Jag släkte ju alla lampor när det var som värst fast jag lät teven vara på. Sjukt...

Jag filmade och fick fatiskt med några blixtrar. Synd bara att jag inte får fram filmenpå datorn så ni också kan se den.
Jag fick fram ett ögonblick precis då man ser när blixten slår ner. Jag knäppte kort på just den bilden med mobilen men det syns inge vidare alls. Synd det.

Nej, nu så ska jag börja med det jag tänkt göra hela dagen. Tvätta och städa! Tråkigt, men det ska göras...

Oväder på gång? Tror det, va



Läskigt. Jag hör hur det mullrar inne i stan...

En solig dag så är det glass som gäller!



Idag tänkte jag sola lite och fylla på brunfärgen man har på kroppen
. Men när jag hade legat i 20 minuter ås kom min faster och hennes partner och sa att vi skulle åka och köpa glass. Tanken var först att vi skulle åka på hembygdsgården och köpa en vannlig GB-glass men vi sket i det och for in till stan och köpte äkta italiensk glass! Eller sorbe kanske man hellre ska säga. Gott var det. Jag åt smakerna pistage, skogsbär och hasselnöt. Mmm, namnam!

Nu så sitter jag i soffan och kolla på So You Think You Can Dance. Men jag är inte så insatt. Jag kollar mer på datorn än på teven. Jag hör bara hur amerikanerna skriker och applåderar! Kanske man ska sänka volymen.,.

Den ofrivillige golfaren



Igår stack jag in till Lindas jobb.
Jasså, är det Lindas jobb nu? Bara för att mamma är på semester så ha syrran fått ta över den titeln. Nej, men i alla fall så åkte jag in till Lindas jobb och tänkte bidra lite med att vara springpojke. Men det var bara det att det fanns inget att göra. Hon hade inga uppgifter så vi åt lite glass, var litr i arkivet och packade in pappper i kartonger och väntade på klockan. Vad var det för glass då? Joo, Ben & Jerys såklart! Så goda men så otroligt dyra.

Sen på eftermiddagen/kvällen så åkte Linda och jag till Fredrik för att hämta upp han och... golfgrejerna. Så vi spelade golf, eller Linda och Fredrik. Vi blev kvar där till 21 nog. Jag provade också några slag (heter det så?) men det var så himla svårt. Det gick ju inte ens att träffa bollen. Fast ett slag blev faktiskt rätt bra ändå. Bollen hamnade nog 30-40 meter bort. :)
Haha, sen på kvällen tittade jag på film och det blev Den ofrivillige golfaren! xD


Det kurrade i magen min. Vad gott det ska bli med fil, flatbröd och kanel i mängder :D

Hey miss Girl Next Door

Det gick faktiskt bra på träningen igår. Såå jobbigt var det inte. Och jag känner att jag inte tog i allt vad jag hade helles så jag hade kunnat gjort det jobbigare. Men nu är det ju klart för den här veckan i alla fall. Eller, man ska ju springa ett eget pass också men vi får väl se när det blir. ;)

Jag vaknade precis och är alldeles slut för att jag har sovit så mycket. Hungrig är jag också. Till frukost blir det fil men brytet flatbröd och kanel! Så gott! Jag har kommit på en annan grej också. Att ha jordgubbar i. Då blir det allra godast.

Först så lägger man ijordgubbar och man delar en jordgubbe i fyra delar. Sen så vräker man på kanel. Efter det så bryter man i flatbröd och häller på filen. Man avslutar sen med lite mer kanel.
Till serveringen så vänder man, inte rör om, för att då blir det godast.

Synd att jag åt upp alla jordgubbarna igår. ;(

Runaway



Äh, nu kör vi. Jag har laddat magen med mat och är ombytt och klar inför träningen. Jag känner mig forfarande inge peppe men kom på att lite musik i öronen under löpandet kan underlätta. :)

Första dagen på veckan



Idag är det ju måndag och det betyder springträning (fys för det mesta) med laget. Jag har gått och gruvat mig hela dagen och tanken om man ska hoppa över träningen har ploppat upp i huvudet på mig. Men jag tar tag mig själv i kragen och sticker iväg på träningen ändå. Det blir så mycket värre om man skippar en träning hit och en träning dit. Det blir ju liksom jobbigare. Både fysiskt och psykiskt. ;)

Det börjar kurra i magen på mig och jag tänkte äta exakt klockan 18  (träningen börjar kl 20) så att jag inte riskerar mjälltugg eller håll. Man blir så störd i löpningen av det. Inte kul.
Idag så tänker jag inte heller cykla till träningen. Idag får moppen skjutsa mig.

Nu så måste jag sluta innan inlägget blir för långt. :)


Heej!

E.M.D privata





 




Jag var på Youtube och det ena leder ju till det andra när man Youtubar, ja ni vet. Och jag har sett de här videosarna förut och nu tänkte jag att ni också ska få se det sjuka videosarna av E.M.D.

Olympus E-420



Jag funderar på att köpa en systemkamera
. Jag går varken media eller foto men kan tycka att det är kul att knäppa kort. Jag har ju en bra, fin kompaktkamera, eller det är ju familjens gemensamma och jag skulle vilja ha en egen där jag kan foto mina egan bilder och förvara dom själv osv.

Jag tänkte att kameran på bilden skulle vara passande. Priset på den är 3 990,-. På informationen om den står det att den är passande både för nybörjare och vana fotografer och att den hade ett antal olika fotoinställningar (28?). Den är också väldigt lite och smidig. Passar bra i handväskan osv. Något mer än det behövs väl inte? Fast Linda säger samtidigt att när jag väl köper en systemkamera så kanske man ska lägga på en femhunka eller en tusenlapp extra. Jag vet inte...
Men vad tror ni? Ska jag slå till? Eller spara lite mer pengar och avvakta? 

Nu så ska jag i alla fall gå ner till frysen och hämta min B&J! :D Fortfarande hälften kvar!

Någonting som jag inte har är sysslor



Igår hände det ingenting
. Absolut ingenting. Inte ens klockan gick framåt. Riktigt seg dag alltså. Den här dagen lär bli den samma. Fast ikväll väntar träningen och det kommer att bli jobbit.Seriöst, jag har verkligen ingen lust alls att träna. Nej, säger jag bara. Jag har verkligen stor lust att bara skita i den. Fast då blir det ju bara jobbigare nästa vecka istället. Det är bara att ta sig i kragen och kämpa på.

Jo, just ja! Igår så at jag Ben & Jerrys för första gången. Gott var det. Men jag åt inte upp hela, stora burken! Det var ju så mycket. Men, så har man ju kvar tills ikväll! ;D Jag åt med smak av Brownie. :) Den var helt  okej. NEJ! DEN VAR JÄTTEGOOOOD! :D

Do you believe in ghosts?



Tror ni på spöken? Eller kanske andar? Ibland händer det ju att man får för sig att det är någon som stirrar på en fast det är alldeles tomt i rummet och huset. När man kanske har tittat på något läskigt program som jag ska göra nu, Det Okända. Det börjar 20.00 på TV4+ och det vill jag inte missa. (Mitt nya favvoprogram! :P) Jag är dock själv i huset men jag ska inte sova själv i huset. (Fast så läskigt är det inte. Bara den första kvarten, när dom berättar alla händelserna.)

Nej, men jag tror faktiskt på att det finns andar som inte har "crossat over" än. Men några i vårat hur finns inte. Det tror jag inte. Om det skulle vara så, så kanske man skulle ha märkt det. Jag har fått för mig någon gång att det har hänt någonting som det inte finns någon förklaring till men jag tror att det var inbillning. :)

Har ni varit med om någon läskig, oförklarlig händelse?


BÖ!

When It Was Good



En riktigt bra låt. Det är en sådan låt så man ska spela så högt att högtalarna sprängs!
Så höj volymen på högsta och sjung med!


Det är RedOne som har gjort låten. Han har även skrivit (eller producerat) låtar till artister som Akon, LadyGaga (bl.a. Just Dance o. Poker Face), Michael Jackson, Robyn och Enrique Iglesias (bl.a. Takin' back my love). Och även en artist som jag gillar mycket- Darin! :)
RedOne har gjort de flesta av Darins låtar, redan från början. Ett exempel är Step Up. Den har RedOne gjort.


Man kan säga att RedOne har en signatur i alla hans låtar och det är att artisten sjunger/säger "RedOne" + artistens namn. Och det säger dom precis i början av låten. :)
Det kan ni höra på låten här ovan. :)

JC= me like!



Nu så är  jag hemma efter en ytterligare jobbdag på JC. Det har gått bra idag och jag har även valt en modell av jeans till en kund och sedan sålt dom. Annars så har jag fått be om hjälp när en kund vill ha en speciell byxa. Men nu så kan jag det själv. Eller jag kan i alla fall hur den byxan ser ut. ;)

Imorgon så börjar jag kl 9 med Filipha och jobbar nog till 3-4 någon gång. Jag har aldrig börjat kl 9 någon gång så det ska bli spännande att vara med om att öppna butiken. Jag var med första gången idag när dom stängde butiken. Man får vara med om mycket nu på sommaren när man jobbar andra tider än när man bara jobbar samma dagar och samma tider varje vecka.

Nu så ska pappa och jag åka och handla lite frukost.


Tjoochtjim!

Vaken nu, nu är man vaken. Eller?

Ja, är man vaken eller inte? Det känns som att jag inte drömmer i alla fall. Nej, jag konstaterat att jag är vaken. 
Väckarklockan började att tjuta och innan jag hade leta rätt på den och träffat knappen så hann han ju ringa några gånger. Men när jag väl hade hittat knappen, tryckt ordentligt så fortsatte den att ringa flera gånger och jag tänkte: Men vad är det för fel? Men sen kom jag på att det var hemtelefonen som ringde och ville bli svarad. Haha. Det var mamma som väckte mig. En personlig väckarklocka kan man säga.

Nu så måste jag äta frukost. Det var därför mamma egentligen ringde, så att jag skulle hinna äta en riktig lunch innan jag far in till JC med moppe. Den är fixad och klar nu. Den har inte fungerat någonting den här sommaren för att gasvajern har varit va osv. Men nu så ska jag ta mitt premiäråk. Nästan. Det har nog varit ett till åk innan det här. Äh, skit samma. Intressant? Nej...


Kurrikurr i magen

Trött efter sömn

Jag sov riktigt gott inatt. När jag vaknade så var jag alldeles slut för att kag hade sovit så hårt. Jag var nästan som en dö fisk när Jennifer ringde vid 10. Hon skulle komma hem till mig men innan hon kom så hann Lotta från JC ringa. Så jag har jobbat idag. Ungefär 14-20 så jag är faktiskt lite trött nu också. Jag ska också få jobba onsdag, torsdag och fredan, vilket känns riktigt bra. Pengar är något man alltid behöver. ;)

Nu så börjar Morden i Midsomer och jag ska äta jordgubbar med ovispad grädde. MUMMA!


Efter hård träning så är man inte så pigg längre

Jag är helt slutkörd efter träningen. Sen så fick jag cykla hem också (ungefär 1,5-2 km.). Men nu är jag hemma och är alldeles svag i benen och skulle vilja ligga i min sköna säng med inga som helst ljud eller belysning på. Men jag har inte duschat än och snart ska jag gå och äta lite grillkorv. Kanske man hinner duscha först? Det vore ett smart drag.

Jag tycker att träningen nästan blev för jobbig. För jobbig så att man inte vill komma tillbaka nästa måndag. Jag tror att det blev för mycket på en gång. Men vi var bara 5 st på träningen idag också, det blir ju så mycket roligare ju fler man är.
Men lusten att vilja spela innebandy har inte hunnat komma tillbaka än. Också det kan var en anledning om varför det inte var kul.

Träningen börjar idag

Ikväll blir det första träningen inför innebandysäsongen. Jag gruvar mig. Vill inte. Kan vi inte skjuta upp det? En månad..? Fast vi har träning bara en gång i veckan än så länge och första träningen skulle vi ta det lugnt.
Jag känner mig inge pepp alls. Kl 8 ikväll gäller det.

Nej usch, jag vill inte.

Men nej...



 ..nu har jag blivit så där Darin-sjuk så nu kommer jag att tjata om han hela tiden på bloggen och ja...
Men när man kollar på den här bilden så kan man väl inget annat göra än att bli smittad av det underbara viruset...?
Bilden är tagen år 2006 så här var han alltså 19 år. :)

Snyggingen



Jag slänger upp en till bild på snyggingen. Synd att det inte blev så bra bilder med kameran. Jag hde inte rikitgit de rätta inställningarna som jag skulle ha haft och det här fotot är inzomat.
Sen så har vi dom där flimmer-ringarna som vill vara med på kort också. Dom stör mig. Nej, nu vill jag ha en systemkamera och en till konsert med Darin...

Lille Anton



Idag så har vi varit i Liden och besökt lille Anton. Han är väldigt liten för sin ålder (5 veckor och 2 dagar) men det är för att han föddes ungefär 5 veckor för tidigt.
Det är alltså mitt kusinbarn som jag har i famnen. Han var så mysig att man inte ville släppa han. Han var så himla liten också. Jätteliten näsa och fingrar och hela han var så liten. :)



Darin på Sundsvalls gatufest


Det var så kul att få se han i verkligeheten! Han var så snygg! :D
Jag trodde att man inte kunde bli snyggare än vad han är på bilder men det lyckades han med. Absolut!


Jennifer och jag var där i god tid och vi hade det jätteroligt. Vi är fortfarande helt uppspelta och går runt, snarare hoppar runt och trallar på hans låtar. Vi har kommit på att han hör ungefär 50 låtar ifrån hans skivor så det finns ju några man kan välja mellan. Jag sjunger inte så fint men det tänker man inte på för man hör bara Darins röst. Inte ens egen...

Jag har inte sett Darin sen '04/'05 och sen dess har han vuxit räjlt. Han har blivit så snygg! Haha! Ooooja!
Då, när han var 17-18 år så var han spinkig,smal, fnittrig osv. Nu (när han är 22 år) så har han både vuxit både psykist och fysiskt.
Me like...

Med Lemifer



Nu så är jag med Jennifer och vi sitter här vid datorn och rapar och dricker kolsyrat vatten.
Rap...
Imorgon blir det Gatufesten med henne och vi ska såklart kolla på Darin. Min, hennes, våran stora IDOL! Det vet ni ju redan, eller hur? ;)

Nu så ska vi väl försöka hitta på någonting. Föräldrarna (grannskapet) håller på att bli lite på lyset så vi ska nog dra oss undan snart.
Jag skippar Gatufesten ikväll och imorgonkväll. Det blir för dyrt och jag tycker att det inte var så bra artister i år som var värd 3-dagars-kort. Nästa år blir det nog ett sådant färgglatt armband! ;)

Tjo-flöjt! NEJ! DANCE DANCE!!!


Fredag och det blir grillning som vanligt



Det blev en sväng till Birsta idag
. Ett litet ärende till pappa på Williy:s. Sen så blev jag kvar där en stund och vandrade lite. Det är ju så mycket rea men jag hittar typ ingenting. På JC tycker jag att det är en annan sak. Där finns det jättemycket fina saker på rea och jag skulle nästan kunna plocka hem alltihop därifrån! ;)
Jag kollade också efter lite presenter till lilla Anton (kusinbarn som fyller exakt 5 veckor idag) som jag ska få träffa första gången på söndag. Äntligen! Bästa man tar med sig kameran...

Snart så är det mat och jag är VRÅLHUNGRIG! Det blir grillad köttförsbiff med borccoli! :)

Nam, nam!

Några dagar har gått


Snygg bild va? Haha...

Fett med dåligt på uppdateringens sida. Jag vet. Skitsamma. Jag har harft annat för mig. Man kan väl inte bara blogga hela tiden. Man kan ju ta lite rast från det också. Ett par dagar sådär.
Jag har varit på stranden och tagit mitt första dopp. Det gjorde jag 1:a Juli. Sent va?! Ja, jag är ju en badkruka. Det krävs nog minst 20 grader om jag ska doppa mig.

Igår så var jag på Tranis med mina kusiner Anna och Nicole och Annas kompis Lilly. Faster var också med. ;)
Vi badade två gånger och det var väldigt svalkande. När vi skulle åka hem så kom Annas pappa med båten och hämtade oss. Otroligt vad varmt det var. Man kunde åka båt i bikini utan att frysa för att det var så varma vindar och solen stekte.
Idag är det nog sista dagen som det blir varmt och soligt på ett tag. Redan imorgon så skulle det bli lite svalare men fortfarnade sol och det gillar vi!


Nu så ska jag gå och äta frukost. Inatt så sov jag, pappa och mamma i tält på gården (för att vi är less på värmen inne i huset) och vi klev upp vid halv 7 så jag är trött nu men är dålig på att somna om så jag går och tar mig en blir frukost istället! ;)


RSS 2.0