Cocoo



Jag hamnade på Cocoo's hemsida. Där har dom hur fina smycken som helst. Några utav dom ser ni på bilderna. Det var dom som jag gillade mest!

Gå in på hemsidan, luta er tillbaka och ta en titt på de underbara smyckena! :)

En mellandag, kan man säga



En sådan tryckande värme det är nu!
Man orkar knappt gör någonting. Det känns som om det ska regna när som helst och sen blir friskare luft. En liten skur inatt skulle vara det bästa.
Pappa och jag kom precis hem ifrån en liten åktur. Först så åkte jag till tandregleringen där vi spände och skrapade bort gammalt lim på en tand. Efter det så for vi till City Gross. Där köpte vi en damsugare! Haha!
Innan vi åkte till nästa ställe så köpte vi lite jordgubbar och delade på det. :)
Nästa stopp var till Willy:s och sen Maxi ICA där vi köpte ytterligare 3x500g.  ;) Mumisgt!

På vägen hem så hamnade en bil framför oss (skumt! xD). Det var en fullproppad bil med killar och jag skickade en vink till dom. Dom kollade och vinkade tillbaka och då vinkade jag igen! Haha! :D 
När vi kom på ön, till rondellen, så föjde vi efter dom. Fast bara ett par 100 meter.


vink vink...

Cool Stuff



Mamma hittade en website där det fanns hur många coola grejer som helst. Det här vinstället är ett av dom. Visst är det häftig?! Man har alltså värmt kedjan för att det ska få den där formen.
(Klicka på bilden så kan ni hitta många fler Coola Stuff.)
Jag diggar verkligen namnet på företaget. Det första jag sa när jag såg vinstället första gången var "coolt". Så det kunde bli ett mer passande namn tycker jag. :)

Nu så ska jag sova men först så ska jag lösa lite korsord med mamma i sängen. Det är ett korsord som jag försökte lösa på stranden idag men lyckades inte. Jag tror att mamma kan hjälpa mig med det. ;)

Natti!

Bloggning!



Ja, nu blir de bloggning! Det har varit dåligt med bloggning nu på slutet, men ändring på det ska ske. Jag har faktiskt inte haft så mycket att skriva om. Eller kanse det är anledningen att jag ionte har haft några bilder att ladda upp?
Jag tror på att det är den andra anledningen. Men nu kan jag lova er att det inte kommer vara så på ett tag för att jag har många bilder som jag kan ladda uppm till inlägg och jag smyglpånade Lindas dator till att fixa det. Hihi

Hon vet inget, än! Hon är inte hemma ikväll så därför tog jag förnuftet till fånga och lånade den, någon timme. Haha! Bara lite...

Idag så var pappa och jag på stranden ett tag. Ett par timmar kanske det blev. Så fasligt varmt var det inte idag faktiskt men det var skönt att bara vara där och lyssna på småbarnen som sprang omkring, skvätte sand, skrek och kastade blålera på sig. Absolut! Eller, kanske inte. Dom skrek ganska mycket faktiskt fast jag tyckte dom var gulliga ändå! Hihi. Jag är ju lite barnkär...
Jag har inte tagit mitt första dopp i år än. När ska det hända då? Jag hade ju chansen idag men jag var väl för feg som vanligt. Jag Linda och Jennifer tänkte åkte och badade igår också men det blev ingen bad. Varför kan man fråga sig. Kanske var det för att vi inte hittade något ställe att bada på? Det kan ju vara en bra fördel om man ska bad. Jag har fått för mig det i alla fall...

Nu så ska jag gå och kika på Lifes Funniest Moments. Typ som AFV.  


Hahahah

Gårdagen slutade på det här viset. Kanske inte så förväntat av oss (/mig?)

Det där besöket som kom igår under middagen, vi spenderade kvällen med han och hans kompisar. Alltså det är grannens dotter som hade en liten fest där igår och det började med att vi (jag, Jennifer, Emma och Linda) utmanade dom på kubb. Jag tror att dom vann de mesta matcherna. Vi vann nog bara en.
Sen på kvällen så gick vi in till dom och spelade lite kort. Bl.a kortspelet då man till exempel ska dela ut klunkar, man ska dircka vattenfallet och sådana saker.
Ännu senare på kvällen, närmare bestämt vid 2-tiden, så spelade vi Chicago. Men ungefär vid 3-tiden så gick jag och Jennifer och la oss för att jag ska jobba idag.
Jag börjar kl 12 och jag hoppas jag får tjäna en kosing. :)

Jennifer provade en frisyr på mig tidgare på kvällen. Hon hade sett den på Fokis blogg och ville prova. Jennifer hade testat på sig själv med det hade tydligen inte blivit så bra.
Jag tycker att Jennifer fick till det bra. :)

Så här blev det på mig!

Klicka på bilden för större format

Nu så måste jag göra mig klar inför jobbet!


Ha det bra och sola och bada åt mig också! :D

Ett litet besök under middagen

Idag har det ju varit ännu varmare och jag har solat lite grann idag också. :) Jennifer kom till mig imorse så hon har varit här hela dagen och vi har läst lite, gjort en jättegod sallad (eller det var Jennifer som gjorde det) sen så har Linda kommit hem ifrån jobbet.
Vi åt middag i köket (konstigt va?!) och hade det rtevligt när plötligt en kille kom med en ölburk i handen, var klöäd i t-shirt och shorts och bar solbriller. Han var på väg till ytterdörren då jag försökte få Linda att uppmärksamma han och då märkte han att köksföstret var öppet. Han vände riktning mot föstret, tog av sig glasögonen och sa hej. Linda, som just hade tagit en stor bit mat i munnen svarade.
Han undrade om han kunde låna en utav våra fotbollar som vi har på gården.  Visst fick han det och vi kunde fortsätta att tugga och vi började att skratta för att vi blev så rädda. Jag själv trodde att han var full för att han vinglade men det var ju när han ändrade riktning.

Imorgon blir det jobb på JC i det fina vädret och jag tror att Linda och Jennifer ska åka och bada. Det gör dom rätt i. Det kommer att vara så himla varmt väder. Haha, det var jag som sa åt dom att göra det. ;)


Nu så ska jag ut och spela fotboll med Jennifer.

Michael Jackson död


Bilden kommer ifrån msn.se


Popkungen Michael Jackson är död. I sitt hem hittades han liggandes på golvet utan puls av en anställd. Den anställde ringde genast larmcentralen och gjorde så gott som kunde för att återuppliva popkungen. Michael Jackson hade drabbats av en hjärtattack. Tyvärr så gick inte livet att rädda.

Michael Jackson skulle fylla 51 år gammal den 29 augusti.



Jag som just hade blivit ett litet fan av honom. Fast det var ju liksom ifrån den goda tiden, då han var mänsklig och såg mänsklig ut. Jag har börjat gilla hans låtar och videosar. Han var inte så ful heller, på den tiden.
Det märkliga var att jag satt och surfade runt för ett par dagar och kollade på lite bilder på honom, på hur han såg ut förut och nu. Samtidigt som jag gjorde det så tänkte jag att han borde ju dö snart... "Det kan väl inte vara så mycket kvar utav honom"

Men har ni tänkt på en sak? Han är faktisk så gott som jämnårig med Madonna. Det tycker jag verkar lite konstigt. Jag tar han som mycket äldre än Madonna även fast man har sett hur många gammal videosar som helst med Madonna.

Well, nu så ska jag äta frukost. :)

idawes

Ett litet smakprov från dagens fotografering.. 


P.S Ida får fortfarande inte låna min dator. Hon bara tvingar mig att blogga åt henne.

Foto

Vilken varm dag det har varit. Jag har solat i ungefär 3 timmar idag, något sånt. Jag tror att jag har bränt mig lite på axlarna. Det svider lite grann där.

Just nu så håller vi på att knäppa ännu fler bilder. Den här gången tycker jag att det blev mycket bättre blider än igår, för min del. Det lär ju ska komma upp någon gång här på bloggen. Fast alla bilder är på Lindas dator och den får man i alla fall inte använda och man kan inte heller bränna bilderna på skiva för att det finns ingen brännare heller. Men på något vis så ska jag försöka få dom att existera här på bloggen.

Vi knäpper kortena med en systemkamera. Det är Nikon D80 som är modellen. Jag skulle också vilja ha en systemkamera och sa att jag önskade mig det i student-present men kom på sen att jag kanske kunde önska mig den i 17-års-present. Fast mamma kom med ett ytterligare förslag. Att jag kanske kunde investera en kamera själv. Jag har ju fått jobba lite grann och tjänar ihop till en kamera på 5-7 dagar. Men jag ska tänka på saken. :)

Nu så ska vi ut och knäppa mer kort!
Kort kort kort!

Midsommar, sista delen

Nicole!Michaela!Ida!Linda!Anna!

idawes


Vi har haft en liten fotosession idag. Har hur många snygga bilder som helst. Dock mest på Jennifer.
Men bilder kommer lite nu och då.
Nu ska jag sova.

Midsommar, del 5

Flera fartyg passerade bryggan under den lilla stund vi satt där och hade det mysigt.


Midsommar, del 4

Vi på Saltkråkan (Norröra)



Troligen farbror Melkers hus som nu är ett café

Midsommar, del 3

fr. vänster: Anna, Nicole, jag, Michaela och Linda



Midsommar, del 2

Midosommarfirande
ÖlraceDragkampVinnare

Midsommar, del 1



När vi kom fram så blev det lite hoppning på studsmattan...


 
Nicole fick en dagsedel av Anna...

Jobb, igen



Nu är jag trött
. Jag har jobbat idag från 10-16 på JC, såklart! :D Vad gott det ska bli med middaag också. Köttfärssås är vad det blir. Sen så blir det nog lite tv-tittande. Jag vet inte riktigt vad det är på tv ikväll. Vad är det för dag? Jag har blivit helt dagvild. Eller heter det dagvill? Mamma har sagt att det heter dagvill. Jag som alltid, alltid har sagt dagvild. Man kanske ska gå till bottnen med det hela.

Nu har jag inte tränat något mer heller. Jag trivs bäst att träna på förmiddagen/morgonen så det får bli ett litet träningspass imorgon, om inte JC ringer förstås. Nej, det gör dom nog inte. Jag ska få jobba på lördag och söndag istället. Lönehelg=mycket folk! Men, det ska ju bara fint väder så det kanske gör att antalet minskar. Men det vill vi ju inte. Eller hur? Men det skulle nog inte heller skada att steka i solen heller? :) Fast det är ju en massa fina reor (grammatik, igen(?)) så.. Äh, man kan vela och diskutera det hela.

Nu så ska jag dra till fejan!




Uppdatering: Jag har kommit på vad det är för dag! Det är ju tisdag. Och tisdag+sommar= Allsång på Skansen förljt efer Morden i Midsomer !

En härlig dag


- Jag och mamma sommaren '93

Jag har så många bilder från midsommmar som jag vill ladda upp här på bloggen och visa er läsare.
Men jag måste ha lite tid första att rensa bilderna och fixa och greja osv. Så det kan dröja ett tag innan dom kommer.

Idag så ringde JC och frågade om jag kunde jobba någrta timmar idag. Visst tackade jag ja! Jag jobbade från ungefär 12-17. Sen så har jag också fått en egen inloggning där man loggar in när man börjar dagen och sen loggar ut när man går hem. :) Det blir så enkelt att ha koll på hur många timmar som man har jobbat då.
Jag ska få jobba imorgon också. Härligt! :D

Jag åt jordgubbar med glass och grädde igår. TVÅ PORTIONER t.o.m.! Jättegott var det. Mätt blev jag också. Kanske man ska ta en liten jordgubbe till?! Hihih buse


Midsommaraftonen är över

Oj oj oj. Min midsommar har jag spenderat i Stockholms skärgård. Det var jättehärligt och vi tog en liten tripp till Norröra, där Saltkråkan spelades in. Jag har massa bilder som jag kan ladda upp men tyvärr så kan jag inte göra det just nu för att kameran har ingen energi kvar, liksom jag som ska gå och lägga mig nu efter en häktisk helg! :)

Midsommar

Sticker till Stockholm under Midsommar.

Ha det bra!

But I will run until my feet no longer run no more

Jag var ute och sprang förut idag. Det var en sträcka på 4 km men jag gick hälften och sprang andra hälften.
Jag tänkte att jag skulle kunna gå/springa den sträckan ganska många gånger i veckan. Det skulle vara en bra förberedelse inför spring-träningarna till hösten.

Jag gjorde en spelningslista till mobilen som jag tänkte ha när jag är ute och springer. Det är bra pepp-låtar till just träning och det kom en väldigt logisk låt precis när jag skulle börha springa. Det var låten Run med Amy MacDonald.
Refängen på den låten är så skön och man känner ingen trötthet och det känns som om man kan springa i evigheter.



Run- Amy MacDonald


I will run...

REAlisationen är igång


Den går bra att ha till leggings om man viker ner lite grann av tröjan.
Man kan knyta i fållen också. :)


Idag så var jag, Linda, hennes kompis Emma, Jennifer och Jennifers kompis Stina på Birsta. Vi märkte att det var rea. Ganska galen rea. På Cubus var det 30-70% rea. Det fanns mycket att köpa och mycket fina kläder också. Jag köpte bland annat tröjan på bilden. Jag köpte också en likadan fast en lila. Dom kostade 49;- vardera. Sen så hittade jag också en vanlig vit t-shirt för bara 30;-.
Efter att vi hade varit runt och kollat, inte ens ett varv runt Birsta, så gick vi tillbaka till Cubus igen för att det var en sådan bra rea där. Jag hittade ett till fynd. En svart kofta, eller vad man ska säga. Överdrags-plagg, eller något. Ordinariepris på de var 129;- och jag köpte den för 90;-.

Jag har blivit snål på slutet och vägrar att köpa någonting. Men nu så släppte jag bara löst allt och handlade. Men hallå, det var ju så billigt så det kanske hade varit dumt att inte göra det. Det är ju faktiskt nu som man ska handal, om någon gång. ;)

Emma-Lee oh!


Den är bra! Hihi. Han är bra Johan Palm. Fast jag tror att dom har mixat och trixad ganska mycket med hans röst och så.
Riktigt så bra är han inte på att sjunga, har jag fått för mig. 


Men jag gillar den här låten. Det svänger! Videon är också lite egen och bra påhittad! :D

Mean Girls


Nu ska jag kolla på Mean Girls. Har bara sett den 10 gånger tidigare. Men den är helt okej att titta på felr gånger. 
Den sänds nu på TV4 kl 20:00!. :)

Nu har jag också hål i öronen!

Kanske lite meningslös bild. Men ändå...

Jamenvisst!
Det har jag! Jag tog hål i dag. Linda och mamma gjorde också det. 
Man har ju alltid undrat hur det känns och nu vet jag. Det är ju ganska svårt att förklara för att det går så fort. Det gör ju ont på en gång och man kan ju inte säga att inte känns men det var ju inte så farligt heller.
Om 6 veckor får vi ta ut örhängena. Jag valde titan och Linda och mamma tog plast. Jag vet inte riktigt om det har någon stor betydelse men det var i alla fall dyrare med titan.. En 50-lapp dyrare totalt.


Typiskt mig och Linda



Det här videoklippet är helt klockrent. Det förklarar precis hur Linda och jag är som personligeheter.

Imorgon börjar sommarlovet!



Nu så har våra gäster åkt hem och vi har ätit gott och jag är önnu tröttare nu än förut!
Jag har fortfarande inte fattat att det är sommarlov. Jag är fortfarande inställd på att det är söndag idag och snart skola. Men det lär ju ta ungefär 1 vecka innan man har fattat att man ska vara ledig från skolan 10 veckor framöver. Eller, 9 kanske det blir då.

Imorgon så ska Linda och jag åka in till stan där vi ska göra lite ärenden. Som att lägga in engångs-kameran på framkallning som Linda fick av mig runt halsen på studenten. Efter det så ska vi skriva in mig på körskolan, tror jag. Men det roligaste av allt som vi ska göra är att vi ska ta hål i öronen! :D Javisst! Varken Linda eller jag har hål i öronen. Vi har inte fått göra för mamma. Hon är nickelallergiker och tror kanske att vi också har det osv. Men nu när Linda har fått så fina örhängen på studenten (på bilden) så är hon ju bara tvungen att göra det! Mamma ska också ta hål för att hennes har vuxit igen så hon ville också testa. Så imorgon blir det av! :D

Ungefär hur mycket kostar det att ta hål i öronen? :S

Nu så ska jag smita in till köket där det finns grillad kyckling (som om jag inte har ätit nog idag!)


Hejdå!

Nu kommer de(t)

Nu har regnet hängt i luften i 3-4 dagar. Man har verkligen känt det och nu så regnar det för fullt! Det är bra för att det var så torrt på marken förut. Det spöregnar kan jag ju säga i alla fall.

Idag så kommer några bekanta till oss som ska fira Linda som har tagit studenten. Dom kunde inte komma i fredags så då får som komma idag. :)

Igår så for Linda och jag på MAX. Vi åt en GI-burgare vid 12-tiden och jag var faktiskt hugrig då...
Vi åkte till hamnen och åt där och hade det mysigt coh gott!


Nu så måste jag sluta annars hinner jag inte uppdatera inlägget innan batteriet på datorn tar slut.


Vinnare av Värsta Cupen '09



Fin va?! :) Den är ungefär 2 dm hög och den vann vi som spelade i laget AssShakers! Haha Det va roliga namn som alla lagen hade på Värsta Cupen. Vi hette som sagt AssShakers och de andra hette SLAM, Catwomen och Headbangers.

Jag har inte riktigt fattat att det är sommarlov än. Jag tänker bara på att det är lördag, sen söndag och efter det är det måndag igen så då är det skola. Men riktit så är det inte. Det dröjer hela 10 veckor tills dess! :D YES!
Jag tror att man inte riktigt har hunnit tänkt så mycket eftersom det har varit så mycket med studenten.Och jag kom på en sak. Jag vill också ta studenten nu! Shit vad kul! Men faktiskt, ju senare desto bättre. Man får ju en snyggare mössa då! Haha!

Nu blev jag hungrig och det finns hur mycket mat som helst kvar sedan igår. Kanske man ska äta lite mer utav den? Jar har ju faktiskt ätit hen hel portion redan...

STUDENTEN '09 !



Titta vad glad hon blev av frutti-mïxern! :D


Student nr 2

Jag har aldrig varit med om en jäktigare dag! Jag hade inte insett att det var så mycket som skulle göras och bli klart inom en kort tid. Innan vi skulle åka och kolla på Lindas utspring så var det hur stressigt som helst. Vi hann nästan inte göra klart allt som skulle vara klart innan vi åkte. Och vi höll på att missa utspringet också, men vi hann i tid.
Det var så mycket folk så man såg inte så mycket heller.
Men nu så är allt över och vi hade det trevligt igår med alla gäster som kom och jag sov gott inatt!!

Hihi! Jag hade så många bilder så att jag tänkte lägga upp dom i nästa inlägg och så får den här bilden ta plats i det här inlägget. (, precis när hon kliar sig bakom örat) Det blir bäst så..


Student nr 1


Nu har jag precis kommit hem ifrån min kusin Annas student. Det blev rätt så mycket med folk där på slutet och alkoholen började att ta fart. Det började bli en riktigt fest där. Men vi fick sticka hem för att förbereda inför syster Lindas student som ska äga rum imorgon. :)

Det finns mycket kvar att göra och vi har inte börjat än. Jag skulle vilja att allt blir klart idag men jag känner mig inte så pepp för det. Det kommer nog! :)

Vi såg ju inte så mycket av studenten, bara slutet, innan man fick slänga på blommor runt halsen på Anna. Hon fick också en visselpipa av oss! Tyvärr så hade vi ingen kamera med oss så vi har inga bilder som helst men den är full-laddad tills imorgon istället då! :D Då blir det mycket kort! 

Nä, nu måste vi sätta igång om det ska bli något gjort!


*för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten*

Stress, stress

Åh, herregud. Vi håller på att förbereda inför Lindas student. Det är så himla mycket att göra. Jag trodde inte att det skulle vara så mycket som det är. Det är alldeles stressigt här! Jag undrar hur vi ska hinna...?! Vi kommer att få gå och lägga oss sent ikväll. Det är det ingen tvekan om.

Vi måste ju bli klar idag för att imorgon så tar våran kusin studenten och då blir man ju borta hela kvällen också. Så det vore bra om allt, eller i alla fall det mesta blev klart idag! :O

Och jag sitter här och bloggar! Nej, det här går inte. Nu måste jag hjälpa till!!!

*springer*

Ibland kan de bli såhär

Hah! Oj oj oj! Det blev skola ändå. Ja, Malle sms:ade mig och sa att hon och Jenny var på väg in till skolan för att få veta betygen i kusreran Företagsekonomi A och Arbetsmiljö&Säkerhet. Jag bestämde mig för att åka in jag också så att man inte var hemma hela dagen och så att man inte får lite skuldkänslor. Ja, struntsamma.
Jag fick föresten 3 bokstäver i båda kurserna! Yeey! :D

Nu så sitter jag vid datorn och har precis ätit och fixat disken i köket. Jag väntar på att klockan ska bli 16.00 för att då börjar ju Top Model 8 på 3:an. Jag hoppas att det är avsnittet då det makeover som gäller för alla deltagarna. Det avsnittet är ju det bästa på alla säsonger ju! :D Hihi
Jag gillar sådana program när dom visa "före-och-efter"-bilder på människor som har genomgått en makeover.
Det skulle ju vara kul om en rikigt proffsig frisör hade som förslag på vad man skulle kunna göra med sitt hår. Någon rolig frisyr liksom. Sen förra sommaren så har jag haft ganska så kort. Nästan till axlarna kan man säga. Men jag har kommit på att det blir dyrt at underhålla det så kort. Så jag har bestämt mig för att spara ut håret mitt! I sommar kommer det ju att växa mycket eftersom man utsätter håret för mycket sol och värme! :)

Nu måste jag sluta innan det blir för långt. Jaa, alltså inlägget!


Hasta la vista!

Helt missförstått

Det blev ingen skola idag för mig. Det blev missuppfattat. Det var fel av mig. Jag trodde att vi började kl. 12.20 men tydligen så började vi kl. 10! Äh! Jag orkar inte förklara. Det blev helt missförstått.

Det är någonting som skiljer sig i jämfört med högstadiet. Här på gymnasiet så får man liksom kolla själv hur det blir och man blir inte informerad om hur det blir i nästa dag osv. På högstadiet så fick blev man ju informerad typ 10 gånger innan och då var det liksom jätteviktigt att man kom för annars blev hemringning och sådana saker. Nu händer det ingenting förutom att man bara blir frånvarande ifrån lektionen. På högstadiet så skulle man får en liten utskällning men det får man ju inte på gymnasiet för att det är ju frivilligt att gå där.
Det är som lärarna på högstadiet säger om gymnasiet; Allt handlar om att börja ta eget ansvar för sin utbildning osv.

Nu när man har gått första året på gymnasiet så har man fattat vad dom menar...

Tick Tock



Idag börjar jag 12:20 så jag tar det lite lugnt nu.
Fast bussen går om en timme och jag tror att jag måste göra mig klar nu! Tiden går ju fort på morgonen. Eller, ja, förmiddagen är det väl.

Det regnar ute så det är ju tråkigt. Inte lika fint som på bilden, kan jag ju säga.
Det blir nog bara en kort dag idag på skolan. Det är ju skönt. Dom här sista dagarna i skolan på gymnasiet är lite onödiga. Vi gör ju typ ingenting. Vi kommer till skolan och sen så är vi där i 1-2 timmar och sen får vi åka hem. Dom stackars timmarna som vi är där är ju inte så sysselsatta heller.

Men nu måste jag göra mig klar. Tiden tickar iväg för fullt!


hejsvejs!

Taskigt

Det har varit taskig uppdatering idag. Det är tråkigt när det händer för att man vill ju liksom vara aktiv med bloggen, men det har jag ju varit ändå tycler jag. :)

Idag så började vi 11:30. Trodde vi ja! Vi hade engelska innan där vi skulle få fika som vi ha tjatat om hela vårtermine och så kommer vi inte! Det är ju inte så schyst! Aja, jag kom till skolan vid 11:30 och då visade det sig att vi bara var 3 st ifrån våran klass som var där. Jag, Alex och Kajsa. Just den här dagen så skulle det vara 4-kamp. Det slutade med att 2:orna fick hoppa in i vårat lag. ;) Men jag tror att det inte blev någon vinst för våran del heller.


Nu så kollar jag på Paris Hiltons My New BFF. Ett ganska sjukt program. Det har typ inget syfte eller vad jag ska säga. Jag hittar inte orden på det jag menar.
Amerika är ju bra på att hitta på sjuka tv-program. Dom är bra konstiga amerikanerna.
Men om ni träffar en amerikan så behöver ni inte säga att jag har sagt det...


Svejs!

Skor, skor och åter.. en liten Anton! :)


På bilden så är det några par skor och dessa är bara en 1/4 av vad vi totalt har i familjen tillsammans.
Men det är ju så roligt med skor ;


Skor. Bara ordet skor är roligt att tänka på. Det är så kul att köpa skor. Det är så kul att vara på stan och prova olika par av skor. Högklackade är ju allra roligast att prova! Men varför är det det? Jag tror att det är för att det är så enkelt att göra. Man behöver bara ta av sig skon och sätta på den man vill prova och sen så är det ju så kul att prova högklackade, som sagt. Det går inte att komma ifrån att det är så...
Speciellt på SkoPunkten är det roligt att gå och prova en massa!

Men det var väl inte det jag skulle skriva om...
Mamma, Pappa och jag har varit och förberett och handalt lite tills Linda tar studenten på fredag. Vi åkte ungefär kl. 18 och kom hem ungefär kl. 22 men det var för att vi stannade hos mammas syster, alltså min moster och hennes sambo. Min kusin Emil bor också där. :)
Nu är det ju såhär att jag har en till kusin. Emma. Emil har blivit morbror! Javisst! Emma har fått en liten Anton. Anton är 1 vecka och 3 dagar. :) Han är jättefin. Men jag har bara sett han på kort än för att han är tyvärr på sjukhuset fortfarande för att han föddes 5 veckor för tidigt. Sen så har det lett till lite andra konsekvenser också men jag hoppas att det går mot bättringsvägen och det tror jag att det gör. :)

Nu så måste jag gå och lägga mig för att jag är jättetrött! :O
Men jag börjar ju faktiskt 11:30 imorgon! :)


God natt!

Hyffsad skoldag


Det är meningen att det ska vara en bild där man tittar lite på den och ju mer man tittar på den desto mer småsaker hitta man! :)

Min skoldag började med spanska. Där fick vi fika och vi spelade lite granna. Sen så fick vi sluta. Efter det så skulle jag ha haft matte men eftersom den kursen är klar så fick jag håltimme i ungefär 1 och en halv timme tills Företagsekonomin började. Där skulle vi får några rstuppgifter om dessa inte var klara. Varje gång som läraren sopade upp de namn som inte var klara med alla uppgifter så satt jag och hoppades på att det inte var mitt namn. "Inte Ida, inte Ida, inte IDA!" Men som jag trodde så hade jag inga uppgifter kvar och fick gå ifrån lektionen vilket var skönt för att jag kunde inte tänka mig sitta och jobba när man har vänjt av sig att skriva! :O

Sen så fick vi gå på lunch och sen sluta. Hyffsad skön dag alltså. Efter skolan så var jag och några klasskompisar kvar på stan ett tag men efter en stund så for vi hem och nu så sitter jag här.

Ett tråkigt inlägg blev det. Men skoldagarna ser ju ut så här de sista dagarna innan sommarlovet. Nästan onödigt att ens komma till skolan när man inte gör någonting..

Imorgon blir det i alla fall 4-kamp och vi börjar halv 12 så det blir nog en hyffsad dag det också!


Ciao!

Lagbilder ifrån Viking Line Cup


 
Dessa knäppte vi i Falun på cupen (det lär ju vara förstått nu).
När vi skulle knäppa lagbilden så gick brandlarmet i byggnaden så att vi fick snabbt knäppa korten och sen skynda oss ut! Sedan så kom brandbilarna och allt, så det var tydligen en riktig brand men vi vet inte vad som orsakade branden.

Men jag kan tycka att det blev ett fint lagfoto ändå. :)

Bilder gör mycket för att hålla minnet friskt



Innan vi åkte hem ifrån avslutningen idag så fick alla 2 skivor var.
Det var skivor med olika bilder. Både från förra årets avslutningen och från cupen i Falun.
Bilden ovan är ifrån cupen i Falun och jag tyckte att den var så härlig så jag delar med mig av den till omvärdlen! :)

Hartungsviken med Alnö IBK


Originalbilden är fotad av Christer Sjödin.

Nu har jag kommit hem ifrån avslutningen på Hartungsviken med innebandyn. Många i vårat lag kommer att lämna vårat Alnö IBK nästa år. Vissa slutar totalt med innebandyn och andra väljer att gå vidare och byta lag. Därför så kan det vara roligt att få en sista avslutning med alla som man har spelat med under 3 års tid (de flesta i alla fall).


Vi spelade lite brännboll, rugby och många andra små aktiviteter. Grillade gjorde vi också.
Sist så blev det prisutdelning på Värsta Cupen och skytteligan och poängligan.
VÅRAT LAG VANN! :D ASSSHAKERS! :D Wiihoo! Det var riktigt kul. Vi fick en liten pokal också. Det kommer att komma bilder senare på det fina tinget! :)

Jag tog premiärturren på moppen dit och det blev kallt. Man blev alldeles genomfrysen. Det var inte så varmt på stranden heller. Det blåste men annars så var det fint väder. :)



Ha en bra Söndag, alla!


Vad är det för en dag...

Nej, det är ingen födelsedag. Vad jag vet...? Men det är ju i alla fall nationaldagen idag. Det har väl ingen missat?
Det är därför som jag har varit dålig med uppdatering här på bloggen för att jag har haft fullt upp med att fira nationaldagen.. Haha! Jag skojar med er! Jag har inte firat så speciellt mycket idag mer än att jag tog en lite papp-flagga på Maxi ICA när vi var och handlade och satte fast den i bilen så att den kunde fladdra i farten!



Bilden beskriver det som ligger i min mage nu. Jordgubbar, vaniljglass och grädde! Mycket gott! Det var så otroligt gott att jag inte ville att det skulle ta slut. Tyvärr så gjorde det ju det och nu finns inget kvar. :'(
Men det är väl tur det så att man inte äter ihjäl sig...

Imorgon blir det en dag på Hartungsviken med innebandy-laget. Det ska bli kul att spendera nästan en hel dag med de flickorna! :D


Ha det bra!

Grannflickan och jag är kvar



Linda och jag for runt med bilen lite förut. Sen så skjutsade hon hem mig för att hon skulle till kusinen Anna.
När jag kom hem så hamnade jag vid datorn och där fanns Jennifer, grannflickan, inloggad på msn.
Vi bestämde oss för att dra igång en liten mini-dator-nörds-möte. Vi båda hade det så tråkigt och ville bara bort, ungefär.

Så nu sitter vi båda i mitt rum med varsin dator i knäet och har teven på fast vi kollar knappt! Den tar bara lite plats i atmospheren...


En ytterligare helg är på ingång

Det händer väl inget speciellt den här helgen heller. Bara att det är avslutning på söndag med laget.
Vi ska vara på Hartungsviken och har skoj med massa aktiviteter. Vi får också reda vem som vinner årets Värsta Cupen.
Jag hoppas ju riktigt mycket på att vårat lag vinner. Det skulle vara roligt för förra året kom det lag som jag var med i, vi kom bara 3:a av fyra lag.

I år hoppas jag alltså på en bättre placering! :)

Ikväll så blir det väl som vanligt. Fördriva timmarna hemma och vänta på att det blir läggdags. Tråkigt? Tjaa, efter att man gör så helg efter helg så- JA! TRÅKIGT!
Linda ska i alla fall till kusinen Anna och jag får inte följa med.. :(

HP08D, skulle inte vi kunna hitta på något någon helg eller på sommarlovet!? :D Det är soligt att vara med er på skolan och vi har lärt känna oss väl så varför kan vi inte spendera lite tid med varandra på fritiden?! Skulle ju vara kul.. ;)

Nu så måste jag sluta annars blir det bara för tråkigt och för långt


hej

The last one for today


Jag slänger in ett sista inlägg för idag. Jag tyckte att det tidigare inlägget var lite tråkigt. Det stog ju bara
massa om vad jag hade gjort idag osv.

Ni kanske ser att jag har varit på Picnik igen. Man kan ju sitta hur länge som helst där. Man fastnar ju!
Den här bilden gjorde jag bara lite snabbt för att jag känner mig trött och måste lägga mig snart. Börjar 8.30 imrgon med idrott. Det är eget val av aktivitet. Strunt samma.

Nu ska jag lägga mig.
God Natt!


Sov gott!

Nedräkningen är på gång


Jag och min f.d. klasskompis Issa  när vi gick ur 9:an.

Det är inte långt kvar nu tills skolavslutningen äger rum. På fredag har man gått ut 1:a året på gymnasiet och det har gått riktigt fort!
Linda har gått ut 3:e året på gymnasiet och tar alltså studenten på fredag. Mamma och jag har varit nere i källaren och fyllt på ispåsar som vi ska ha nästa fredag i en stor bunke, eller vad man kan säga. På den så står det kylda drycker och den ska innehålla bl.a. öl, cider dricka osv. Ganska läckert faktiskt. Fylld med is och kylda, olika drycker.
Man får ju hoppas att vädret blir som det var i helgen- kanonfint!

Åh, jag är alldeles kall om fingrana för att jag har hållt på med kallt vatten i 40 minter ungefär. Men jag tror att mamma är kallare. Hon gjorde lite mer än mig.

Jag har fått skavsår också. Innnte kuul. Av dom nya Conversen... Ett på lilltån och på hälen och upp mot benet där skon slutar. Dessutom på båda fötterna. Aja, det blir nog bra sen när skorna har formats efter foten. ;) Kajsa sa det i alla fall! :)

Nu så ska jag se på den töntiga tv-showen Hjälp! Jag är med i en Japansk tv-show. Jag tycler att den är rätt bra ändå. Fast man kan ju tycka att dommaren i programmet kan tona ner sig lite..


Hejdå!


Vandrarna


Höjdrädd?


Det blev lite vandring idag. Linda och jag hade ingen speciellt att göra. Vi har ju varit ledig från skolan idag.
Så jag kom på att vi skulle gå till stan, till mammas jobb. Linda var på och vi tog vårat pick och pack och gick.
Vi gick kl 15 och det tog 1 timme och 37 minuter att gå. Det var skönt när man kom fram och fick sätta sig på en bänk. Vi strechade också, i väntan på att mamma skulle sluta jobba. ;P

Sen på vägen hem så åkte jag med mamma hem och Linda gick hem. Nej, jag skojar. Linda gick till sin kompis Ida för att dom skulle på Bil-Bingo. När man får bingo så ska man tuta! :P Hihi

Nu så ska jag sätta mig i soffan, ta det lite lugnt och slappna av. :)


Tjing!

Picnik

Fixade till en bild på Picnik. Riktigt kul! :D


Vad tycks?


Här är originalbilden.


Det är från somras när familjen sov över en natt på Cinderella. :)

Frågetecken, eller?


Jag fick en liten bild på Peter Siepen i alla fall...

Jag vaknade nyss. Ett sms kom till min mobil och det var av mamma där det stog att Peter Siepen medverkade i Vårruset. Jag fattar inte att vi inte kunde komma på det. Så vältränad som han är.. Åh, det är ju uppenbart!
Inte för oss tydligen...

Idag så är både jag och Linda lediga. Jag undrar vad man ska hitta på. Det är ju rätt så fint väder förutom att det blåser så mycket och sen till helgen så ska det bli kallt och regn! :( Usch och fy..
Men man kanske ska göra någonting nyttigt idag. Något nödvändigt.. Jag har funderat på det faktikst.
NU! Jag har kommit på vad jag ska göra! :D

ÄTA FRUKOST!!!! xD

*sticker*

New Arriwals




Hittade dessa på Stadium. Endast 249;-! :D Skitbra! Men det är ju barnskor och bara storlek 32 men enligt mig så känns det som om det skulle kunna vara 34. Men dom sitter jättebra på foten! :D


Jag har länge velat haft ett par Converse och nu så har jag det! :D Wiihooo!

Försovning för Ida Westin (?!)

Åh, jag försov mig imorse! Har ladrig gjort det förut förutom en gång. Det var i nian då mamma och pappa var utomlands och det var samma dag som dom skulle komma hem. Då försov jag mig och kom lite försent.
Idag försov jag mig för första gången på gymnasiumet. Men jag missade inte så mycket. Det var bara betygssnack och jag kom försent ungefär 40 minuter...

Idag efter skolan så gick jag, Linda och hennes klasskompis Emma på Waynes. Det blev en Kaffe Latte och lite spaning på Peter Siepen. JAVISST! Han var i Sundsvall på Waynes och fikade med någon snubbe. Han hade så färgglada kläder som alltid och smycken och hatt och grejer. Han hade också med sig sin laptop där han visade några bilder från New York eller något sådant... ;P

Jag lyckades inte riktigt få någon bra bild på han. Först så var han utanför och vandrade lite och sen så kom han in till Waynes och satte sig i bordet bredvid oss. Ungefär 2 meter ifrån. Så det var inget läge att knäppa något kort. Han skulle märka det och det skulle vara pinsamt! Hihi!



Nu måste jag nummer 2 göras! :O



Heeeeej!

Det luktar så gott



Syerenerna är ett klart sommartecken! Dom luktar så gott och man får verkligen sommarkänsla. :)
I vårat kvarter så är dom överallt och i färger som lila, mörklila och vita. Jag vet inte vilka som är finast men det spelar ingen roll alla luktar lika gott ändå! :)

Jeans igen, men ett snyggare plagg än en kappa




Äntligen!
Jag har länge velat haft ett par traschade jeans, ett par ljusa jeans och ett par jeansleggings. Nu har jag alltihop för bara 329;-! Allt i ett och samma paket! Jag gillar dom väldigt mycket och dom kommer att användas flitigt i sommar! Ingen tvekan om det.

Med tanke på att man inte har något sommarjobb och har lite taskig ekonomi så tycker jag att det var en väldigt bra investering. Jag kom på idag att vi kommer ju att få ett till studiebidrag (fast halva(?)) innan sommarlovet. Det var skönt att veta för att jag har lite taskigt med pengar och kommer att ha hela sommaren för att jag inte har skaffat något sommarjobb. Men sen så kommer jag också få en slant av praktiken. Alltså lunschersättning. Ungefär 800;-. det kommer inte att sitta fel kan jag lova.
Jag ska vara väääldigt sparsam i sommar med mina pengar. Jag lägger undan pengar så att jag har i fall att. Det känns bra att man inte är utan pengar någon gång. :)


Hejsan!

Jeanskappa



Hittade en jeansjacka i garderoben. Eller det är mer en kappa. Snygg?! Njaa, tror inte det. Inget som jag skulle ha på mig i alla fall. Haha! Jag tar nog heldre på mig en jeansjacka. ;)

Shit vad ful den är!

Haha!

RSS 2.0