Russian RouletteRihanna- Russian Roulette

En lite hemsk låt, om ni frågar mig. MEN den är riktigt bra!


"And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger"

Jobb, jobb och åter jobb!

Åh, jag tror att det tog 10 minuter för mig att surfa hit! Segdator! Men nu är jag ia alla fall här och då är det väl bäst att man bloggar lite.m
Jag har jobbar väldigt mycket. Det gillar vi(Facebook), eller hur? ;) Det blev jobb både fredag till söndag och även idag efter APUn så fick jag stämpla in och jobba lite. Det tackar jag för. :)

Sen så har jag gått och blivit lite smått förskyld. Halsont i ett par dagar nu och sakta men säkert så kommer hostan också. Inte bra, nej nej. Det är ju faktist match på fredag i Iggesund och jag vill vara med!
Matchen i helgen missade jag eftersom det blev, ja ni fattar, jobb. Det är väl den enda nackdelen med jobb, att man missar matcherna på helgen. 

Nu så ska jag lata och vila mig en stund framför teven. Fötterna behöver lite omtanke. :)


Barista istället för lektion


På väg tillbaka till skolan från Barista.

Det var en hyffsad skolan skoldag idag. Det började med Svenska C där vi jobbade lite grann i ett häfte om tråkiga saker. Efter det så skulle vi ha Naturkunskap A men eftersom små-niorna (förlåt) var på besök på skolan så kunde inte våran lärare ha lektionen. Det gjorde att vi fick 3 timmars hål mitt i skoldagen. Vi bestämde oss för att gå till Barista och sitta där en stund (i 3 timmar!).

Det var skönt att veta att man hade mycket tid på sig eftersom vi är så bra på att surra vårat gäng och det finns aldrig tid till oss att surra klart. Jag gillar min klass. :)

Zac Efron


Speech

Jag håller på med mitt tal som jag ska ha imorgon på ENGELSKAN! Japp, ett engelsk tal om Facebook. Haha! Det ska vara ungefär 3 minuter och jag har faktiskt fått ihoåp det till det. :)
Men visst var det ett bra ämne? Det kan man ju mycket om och man behöver inte leta upp fakta om det heller. Man vet vad man talar om liksom. ;)
Jag har faktiskt blivit klar med det till och med. Nu så ska jag bara läsa in det så att hjärna också kan det.
Jag sitter i syrrans säng med hennes dator och Spotify. Det är inte så dåligt det. Hon är inte hemma. Annars så skulle jag aldrig få sitta här, med hennes dator. När hon läser detta sen så kommer hon bli galen! :D
Syrrans dator är lite dåligt ändå. Det går inte att göra radbyte på blogginlägg. Nu förstår jag varför hon hela tiden lägger in dessa i hennes inlägg:

Är han inte stilig, så säg. :)

Förmodligen så har detta foto tagits under rättegången om misshandeln på Rihanna.

Rörd

Jag tyckte inlägget var rörande. :')

Linus Wahlgren


Lagfoto

Hemma efter en lång dag på APUn. Eller dagen gick fort och jag hade en rätt så stor uppgift på mig som jag nämnde tidigare. Jag blev inte klar men får fortsätta imorgon istället.
Jag tycker att det är väldigt roligt med att organisera och fixa och städa cå att det bli snyggt och lätt-hittat. :)
Man kan inte tro det om man tittar i mitt rum just nu...

Ikväll blir det träning och vi ska fotograferas till hemsidan. Jag tror att det är bara jag och några till som inte har fotograferats. Så idag blir det fotografering och det är väl bäst att man är extra noga med hästsvansen då! ;) Haha


HÄR är inlägget ifrån förra året då vi knäppte lagfoton. Det var faktiskt på min födelsedag, den 17:e november, som vi knäppte korten. :)


Mätt och organiserad är jag

Mätt och glad magen! :) Jag har precis ätit upp min lunch och tänkte gå en runda här på Birsta City. Jag har alltså APU idag och uppgiften idag är att fixa och storleksmärka alla kläder och organisera det hela.
ungefär sådana uppgifter får jag. Jag är ju organieserad av mig. ;)

Nu så tänkte jag dra en sväng. Jag tror att syrran är här så jag kan yra runt med henne. :)


BesöketNu är Anton m. familj här :) Lilla Anton sover just nu men han vaknar nog snart. Resten av gästerna kommer nog snart. Moster Titti är också här. Jag fick Birsta City-presentkort så nu är det bara att shoppa loss! :D

 

Nu så ska jag logga ut och vara lite mer social. ;)


Gäster väntas komma

Nu så ska vi fixa till det sista innan gäster kommer hit. Dom ska fira mig för att jag har fyllt 17 bast. Det kommer att bli gott med fika och roligt att träffa släkrt och vänner.

Självklart kommer lilla Anton med familj ifrån Liden också. Jag har satt kameran på laddning. Det var det första jag gjorde när jag klev upp för 10 minuter sedan. :)


Så, en liten kort uppdatering. Det ger effekt till statistiken. Jag har ökat mitt medelvärde på antal besökare per dag. Det är kanske ett tråkigt inlägg med inga bilder. Men när dagen är slut så hoppas jag kunna bjuppa på mer bilder än så här. ;)


Chris BrownVi tar en till bild på underbara Chris Brown.


Match idag

Idag har jag spelat innebandymatch. Tyvärr så gick det inte så bra. Det finns inga bortförklaringar heller så det är bara att ta tag i saken och se till att vi börjar att vinna.

Men eftersom att halva laget är nytt så kan det and vara svårt att spela bra mellan varandra. Men vi kämpade bra fast tydligen inte nog eftersom att vi kom efter lite i slutet...

Resultatet på matchen blev 2-4.

Bowling

Nu så sticker jag och syrran och några till och bowlar. Det är discobowling så att jag bär bara svarta kläder... OCH min blåa klocka såklart. ;)


Jag tror också att vi ska hyra This Christmas ikväll! :D

Några Idol-deltagare på Birsta City


Hon är ju inte ful precis. :) Men kanske lite klemcheck (stavning?) för min smak. ;)


Eddie, Rabih och Camilla var på Birsta City ikväll och sjung lite Michael Jackson-låtar.
Innan vi kom dit så visste vi inte vilka av deltagarna som skulle vara där. Fast jag ska påpeka att vi inte åkte dit bara för att se idolerna. Men det var roligt att se Rabih. Han var finare i verkligheten, precis som Darin. :)


Jag fick inget bra kort på Rabih fast jag var 1 m ifrån men jag stannade aldrig och frågade om jag fick ett kort på honom. Istälelet vågade jag fråga Camilla medan Rabih och Eddie sjung. :P


Jag knäppte kortet åt Linda som i sin tur skulle skicka till en killkompis till Linda som tycker att hon är snygg. ;)

 


Annorlunda dag

Det blev en annorlaunda dag idag. Jag kom ju ia alla fall till busshållplatsen och väntade där i några minuter och fick sen reda på att bussarna var inställda. Så då kom man inte in till stan.
Efter det tog jag bussen hem och åkte igen på en gång till Birsta med syrran och hennes kompis. Den bilturen slutade sen i stan så då kom jag in till skolan ändå. ;)

Det blev ingen lunch för mig på skolan ehller eftersom matsalen hade stängt då. Jag gick till mammas jobb oh
köpte lunch där så jag blev mätt i magen. Gott var det också eftersom att det var köttfärsbiff som hamnade i magen. :)

Försenad

Idag börjar jag kl. 10:10. Jag kommer inte att hinna för att bussarna är försenade på grund av att man har omorganiserat trafiken under en strecka mellan stan och hemma. Det är så att det brann på Fillan-skroten igårkväll.
Jag tycker att det är lite roligt när det blir såhär. :) hihi Man får lite extra sovmorgon och man har en giltig orsak att komma försent. :P

Nu tror jag att vi ska göra ett försök...

This ChristmasMedan alla Twilight-galna fans är på bio så hittade jag den här filem som jag vill se.
En film ifrån 2007 tror jag att det var som jag inte har hört talas om ens. Chris Brown medverkar i filmen och det är nog den största anlednignen till varför jag vill se den.

Den finns att hyra på HEMMAKVÄLL för 30 kr. Jag lägger gärna ner 30 spänn för att få se filmen. Hoppas bara att syrran har lust att hyra den och se den med mig. ;)

Rabih Jaber


Vakna

Jag är fortfarande hemma. Jag har sovmorgon till kl 13 idag. Då lär ju ni tänka "Och hon är vaken NUUU!?!". Ja, jag är vaken nu. Jag kommer ihåg att jag låg och drömde för fullt när jag började höra att ringklockan på dörren ringde som en tok. Jag skyndade mig upp ur sängen och kastade på mig morgonrocken. Sprang till ytterdörren och kastade upp dörren för att visa att vi är vaken nu! Du kan komma in!- när han satt i bilen och skulle just köra iväg.

Ja, det var alltså dags att byta vattenräknare hemma hos oss. Jag tror att dom har gjort det in hela området här men jag hade inte noterat det i hjärnan igårkväll när jag ställde klockan. ;)
Förresten så drömde jag om Bonde söker fru. Haha!


Björn GustafssonHaha! Han är ju så charmig! :)

Ansvarstagande


Jag vet, jag har dåligt med bilder just nu...

Det var skönt att komma tillbaka till skolan idag efter 2 dagars praktik. Men endast för att få träffa skolkamraterna. ;) Inte för själva skolans skull.

Min chef på JC ringde mig under tiden jag var på skolan och ville att jag skulle jobba idag efter skolan. En ny tjej har börjat jobba på JC och dom ville inte gärna lämna henne själv där för att alla de andra anställda kunde inte och var upptagen så då fick jag rycka in. Vi fick också stänga butiken och vara (troligen) de sista som lämnade Birsta City. ;)

Det är ju roligt när man är själv där och inte har någon mer erfaren att luta sig på. Man får testa sig själv liksom, på så sätt. Då vet man hur pass mycket man kan.
Det var faktiskt väldigt kul att det bara var vi två där. Bra gick det också! :)


Nu så väntar teven. Det är Efterlyst som gäller. ;)

Tack!

Tack för alla gratulationer! Nu så har jag Svenska C och måste jobba. Jag trivs väldigt bra i min nya klocka och ikväll blir det pluggning.

Mycket kortfattat och snabbt inlägg. Men så är det ibland. ;)

My new watch!Det var en ny klocka! :) Jag var osäker på färgen eftersom det finns så många färger och alla är så fina men eftersom jag alltid förknippas med färgen blå och passar bra i den så fick det bli den färgen. :)

Nu väntar sängen!

Present!I den här asken fick jag en utav mina presenter i!
Jag berättar snart. Håll utkik! ;)

Nu så ska jag gå och äta tårta. Mums mums. :)

Vad är det för en dag?


På bilden fyller jag 4 år. :)

Jo, det är min födelsedag! Grattis till mig! :) Idag blir jag hela 17 år!!!

Ankarsvik BK

 

Jag fick som uppgift av min syster yster att fixa och greja lite med ett foto som hon har knäppt. Här se ni då resultatet. :) Klicka HÄR för att komma till bloggen där bilden hör hemma. :)


Mina beeeen!Mina ben värker!
Jag har nog växtvärk. Ja, jag växer fortfarande och det gör så ont. Ändå ut till fötterna har jag växtvärk.

Jag känner mig lite hängig också så jag tänkte hoppa träningen. Jag ska nog plugga lite eftersom att det har varit en pluggfri helg så då måste jag göra sånt som ska vara klart på slutet av veckan. Det är prov, inlämningsuppgift och tal på engelskan! Det är mycket nu... Nej, jag ska inte klaga.

Rast

Jag har rast på min APU nu och har precis ätit klart lunchen. Så nu har jag några minuter fria och då kan jag vila benen lite och sitta vid datorn en stund.

Ikväll så blir det träning och sedan sängen! Hua, jag är trött.


Önskelista

Mamma sa till mig att skirva en önskelista eftersom att jag fyller år på tisdag. Jag kom verkligen inte på vad jag önskade mig. Men sen så ploppade alla dessa färgglada klockor upp! En sådan vill jag ha! :D Otroligt snygga. Vissa kostar 498,- och de klockor med lite mer bling-bling kostar 598,-.
Klockorna hittar man hos Ur&Penn.


Jag tror att jag inte vill önska någon färg för att jag vet inte vilken färg jag vill ha. Rött kanske vore läckert. ;) Eller alla färger är ju snygga! :D


Empire State of Mind


Teater

Nu så har jag och familjen kommit hem från teaterföreställningen. Det var alltså en jubileums-föreställning för att Kvartesteatern fyller 30 år. Föreställningen bestog av flera föreställningar som dom har gjort under åren.
Jag tycker att Calamity Jane, Anastacia och Peter Pan var dom bästa av dom. :P Hihi

Vi fick gratisbiljetter av faster Monika. Hon är med i teatern och kusin Anna också. :)

Nu så ska jag sticka och äta lite fläskfilé och ikväll så blir det nog film på TV4. Heartbreak Hotel. Så himla rolig film även fast man har sett typ 5 gånger. ;) (Kl. 21:00 börjar den.)


Nu kurrar magen!

Mätt i magen


Muuuuuh!

Nu har jag sovit! Mmm, skönt! Ätit frukost har jag också gjort och mätt i magen blev jag. Hihi. :)
Just nu så tittar jag på reprisen av Idol. Eller jag kollar inte så mycket. Teven står bara på.

Idag så ska familjen på teater. Det är Kvartesteatern som har 30-års jubileum och vi ska titta på den idag kl 15.
Sen så blir det nog lite plugg för mig. Trååkigt. Men det är ju sådant som måste göras. :)

God natt!

Nu har vi kommit hem från fam. Laajanen. Timrå vann och det var väldigt bra för deras skull. Det blev väldigt spännande den sista perioden. Speciellt de sista minutrarna. Det har ju hänt att Timrå har lyckats släppa in något mål när det bara har varit några sekunder kvar. Så, nervös blir man ju såklart. ;)

Nu så ska jag lägga mig. Jag är väldigt trött och jag kommer att somna bums! På en gång. Men samtidigt så är det lite skönt att vara trött. Men jag måste få lite sömn nu och jag ska sova läääänge imorgon! :)


God natt!

Sport är kul


Anton får stå för bilden i inlägget. :)

Vilket väder! Hua, vad tråkigt. Regn och rusk. Typiskt. Imorse när man vaknade så var det vitt och fint och det snöade så fint. Nu så regnar det för fullt.

Idag så har jag varit på träning på Höglunda i 2,5 timmar!! Det var inte så intensivt hela tiden men man blir blir ju trött efteråt ändå. Nu efteråt känner jag mig riktigt slut. Magen börjar att kurra också men som tur är så har mamma och pappa redan börjat med maten. :) Det blir kött till middag idag.

Kl 16 så började Granlo BK-matchen på Sporthallen. Jag hade velat sett den men syrran var inte hemma och jag skulle vilja gått med henne. Hon är och spela match själv i Fränsta. Men det kommer fler. :)

Ikväll så spelar ju Timrå också. Jag tror att vi ska kila ner till grannarna våra på gatan nedanför och kolla på matchen där på deras stor-TV. :)

Chris Brown


Run This TownSkön låt, eller hur!?!  Det är en väldigt mäktig video, måste jag påstå!

Jag diggar vekligen Jay-Z. Han har en sådan respekt med sig!

DarinVi börjar såklart med Darin! :)

Ny kategori

Jag tycker att det är dags för en ny kategori här i bloggen!

Grrr...


Begravning

Fredag den 13:e har jga spenderat både på skolan och i kyrkan. Familjen har varit på en begravning och det är pappas foster-pappa kan man säga som har gått bort. Han blev 86 år och det får man ju vara tacksam över att han fick leva så länge.

Vila i frid, Nils-Olof.

Forever

Just nu så är det den här låten som spelas om och om igen på YouTube på den här datorn.
Jag gillar dansmovesen i refrängen enormt! Speciellt de i första refrängen. ;)


Bilddagboken

Jag kollade på min bilddagbok och hittade den här gamla bilden. Det är ifrån sommaren 08. Alltså ungefär 1,5 år sedan. Det ser ut som att jag har väldigt kul och jag verkar verkligen tycka om min rumpa!


Mörkret faller

Nu faller mörkret. Oj, det där lät djupt. Haha! Mörkt är det i alla fall. Mycket "mörkt" blev det nu.
I alla fall så har jag varit till skolan idag och jag har måndag i mig. Kan det vara för att vi har praktik mån-tis och inte är på skolan då? Ja, jag tror det är så.


Nu så ska jag plugg ikapp mig lite. Kan behövas. Skönt när det är klart! :)

Äter glass och är trött, såklartJag är ju såklart fortfarande trött som alla andra.
Jag tycker att jag går runt och gäspar och sträcker på mig hela tiden, dag ut och dag in. Ändå sover jag bra om nätterna. Det är lite störande den här månaden.
Och övningsköra kan jag inte heller eftersom att det är lite för mörkt för mig som nybörjare. Men jag har börjat i alla fall. :)

Imorse så plockade Nina (min handledare på APUn) upp mig och vi åkte in till Birsta direkt. Klockan var ungefär halv 8. Japp. Ungefär vid kvart i 8 var jag på Birsta City och förberedde inför dagen. Sen så gick vi till möte där en ifrån alla butiker och restauranger var närvarande (nästan i alla fall).

Det var lite mycket statiskit under mötet och svårt att komma ihåg några siffror men det var liksom kul att får vara med och se hur det fungerar och man får veta vad som ska hända. Man får också ta del utav idéer som eventuellt kommer att ske. Mer får ni inte veta! :P


Nu så måste jag kila!

November är en trött månad!
Jag känner att jag har lite sömnbrist nu.
Jag är trött och var trött imorse. Kanske man borde gå och lägga sig i tid ikväll för en gång skull.
Imorgon måste jag kliva upp tidigt eftersom jag ska med på ett möte på morgonen på APUn. Det har att göra med köpcentrat. Jag fick förfrågan av min handledare på min APU-plats om jag ville följa med.

Först så tackade jag nej men kom sedan på att det skulle nog ha varit lärorikt och intressant att veta vad som säger och vad som tas upp på ett sådant möte. Alla som ska vara med är ju all personal ifrån alla butiker i hela köpcentrat, som jag fattade det som. ;) Mmm, spännande!

Snart så drar jag iväg på träning och svettas lite. Sen så blir det som sagt en tidig kväll och mycket sömn!

Rösta!

Rösta fram Sveriges snyggaste singelkille! ;)
(http://posh24.se)

Det är väldigt hårt mellan de alla snyggingarna. Så rösta på vem just Du tycker är den snyggaste! ;D

Fars Dag


Idag är det Fars dag! Grattis alla pappor där ute! :)

Idag så fick pappa lite presenter och ikväll så ska vi äta på restaurang. :)


Ikväll


Mamma Laajanen knäppte ett porträttfoto på mig. Talang där. ;)Ikväll så har Linda och jag skjutsat Kajsa till Tallnäs där hon skulle spendera sin kväll.
Sen så åkte vi hem och när vi var hemma så hade vi besök av familjen Laajanens.
Linda stack kort därefter till hennes kompis Ida.

Här hemma slutade det lite med Spotify och nu så ska jag gå och lägga mig. GOD NATT!


Middagen igår

Här kommer det lite fotos ifrån igår. :)

 
Mamma Emma och Pappa Niklas till lilla Anton. :)

Helt plötsligt hade jag små, små mjuka gull-fötter vid öronen på mig. :) Hihi (Ja, alltså titta inte på mig. :P Haha)

Anton tyckte om Coca-Cola flaskan. :)

Mamma Pia och moster Titti (som också är mormor till Anton)

Och så lilla jag med feta tandställningen. :)

Trötter

Nu är jag trött. Klockan är runt 1 på natten och jag har träning imorgon. Just det, det var det jag skulle kolla upp. Det var ju därför jag satt mig vid datorn den här tiden.

Jag är så himla trött. Ungefär så trött som jag var imorse. Det var en biverkning ifrån sprutan. MAn kände sig en aning sjuk och hängig imorse men fram mot lunch så blev man piggare.

Middagen var jättegod. Berättar mer om det imorgon. :)Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Dags för sängen!

Middag

Nu så ska vi åka till min moster. Hon har bjudit på middag och mitt kusinbarn m. familj kommer också. Lill-Anton får man träffa då, alltså. :)
Undrar vad det blir för mat, jag är hungrig!


Skolkatalogen kom ju idag också och jag har inte kollar igenom hela än. Men jag har haft ungefär 2 timmar på mig. Jag kollar noga och med ro. :) Hihi Alltid lika kul att få skolkatalogen! :D

Näthandel B

Nu så har jag Näthandel B. Vi ska göra en webbsida och jag tycker att jag inte kommer någonstans nu. Lite trögt. Jag vill ju att den ska se verklig ut och inte så B-ig.

Skolkatalogen har tydligen kommit till alla ställen i Sundsvall och även hem till mitt hem!! :D Hihi I den kan man spendera många timmar i! :D


Ikväll så blir det middag med moster och kusiner och kusinbarn!:D Lilla Anton får man träffa då. :)


Nu måste jag jobba! :)

Svinigt

Idag har jag tagit vaccinet emot (eller för!?! :S ) svininfluensan. Jag känner av det lite grann i armen när jag lägger lite tyngd på den och i andra situationer. Det gick bra och det var inte å farligt. Som en vanlig spruta och nu är det över! ;)

Jag vet inte om vi ska ta en till eller inte. Skolsyster visste inte heller. Men jag har inget emot att ta en till. Det går säker bra. :)
Jag bloggade förut idag med datorn laggade och inlägget försvann när jag hade skirvit klart hela. Så så vart det med det.

Ikväll är det Inlåst kl 21:00 på TV4. Det är sista avsnittet och jag tycker att kag borde hinna göra mig klar och gå och duscha tills det börjar. :) 

Nudie


(Bilden är en länk)

Jag vill nu tipsa er om ett par underbara jeans! Dessa formar sig efter ens egen kropp, byxan är väldigt stretchig vilket gör jeanses så otroligt bekväma och dom är så snygga!
Modellen heter Tight Long John och är en modell av Nudie Jeans.

Jag själv har ett par av dessa och stortrivs i dem. Just stretchen i dom är fantastisk och nästa oändlig. Otroligt bekväma byxor. ;) Men nackdelen är att dom går ut sig så man kan försöka att satsa på en mindre storlek än vad man brukar ha. :)

Priset är 999,- och dom hittar du på JC.


Dom är värd varenda öre!

Skön skoldag

Det var en huffsad skön skoldag idag. Kanske inte så intressant att läsa om men det var inte så ansträngande.. :)

Just nu så masserar syrran min mig och det är så skönt. Jag är så frysen och kall. Det är så ruggigt väder ute. Mörkt, blåsigt, regn och kallt. Men än så vill jag inte ta fram dunjackan. Jag sparar den till mörkare, blåsigare, regnigare och kallare perioder. ;)

Idag så fick jag hem körkortstillståndet så nu är det bara att börja köra. Jag har 1 år och 13 dagar på mig tills jag fyller 18! :D Hihi Alltså jag har lång tid på mig att öva till uppkörningen. Det gillar jag och jag tror att det kommer att behövas så mycket tid för mig. :P

Lasse WinnerbäckSitter här i datorrummet och har hög musik i öronen.
Jag lyssnar på Lars Winnerbäck- Kom änglar.
Jag har haft svårt för hans låtar förut men det var för något år sedan som jag fastnade för Elegi och Min älskling har ett hjärta av snö.

Nu så har jag då fastnat för Kom änglar och inte minst heller en utav hans nya låtar: Jag får liksom ingen ordning.
Om ni inte har hört den förut så kan ni gå till Youtube och lyssna. Ett litet tips bara. ;)


Den är jättebra! :)


Sparka igång mig!

Jag har ju inte bloggat på länge än- medvetet. Jag har vägrat att blogga till och med. Från och med datumet 28 oktober då familjen fick ett chockat besked. Jag vill inte säga än vad det är och kanske säger senare när det har blivit mer officiellt om man säger.


Men annars så rullar allt på och APUn är igång för det här läsåret och det går jättebra för mig på JC. Jag har också fått lärt mig att lägga upp jeans vilket faktisk är kul. Förut gruvade jag mig lite inför det men nu tycker jag att det är jättekul.
Det blev en del jobb på lovet också vilket kag är enormt tacksam för. Jag har också fått förfrågan om att jobba runt jul! :)


Filmen This Is It var väldigt bra. Den om Michael Jacksons sista tid i livet som jag surrade om för några dagar sedan. :)
Han var väldigt kärleksfull av sig och lite rolig/gullig på något sätt. Som när han provåkte en sorts lift och åkte lite högre upp i luften så hörde man ljud som: Wiiiiieee!
Eller när han sa till om något. (Ungefär som att orkesten ska spela bättre/högre/annat tempo.) Efter att han hade fått ut tillsägelsen så avslutade han alltid med: Said with love. L-O-V-E!    Det gillade jag. :)

RSS 2.0