Min hemsida
Det här är då min hemsida som jag håller på och jobbar med på skolan i kursen Näthandel B.
Vi ska alltså göra en webbutik och ungefär såhär långt har jag kommit i mitt arbete. Vi ska jobba med den ända till jul och jag hoppas att det blir ett högt betyg.
Jag går ju inte direkt media men jag gör mitt bästa. Den är ju långt ifrån klar också så att ni får inte tycka att den är ful... än. :)

Syrran sms:ade och frågade om jag ville följa med på en match med J20, som jag fattade det som. Det är väl bara att hänka på och se glad ut. Eller hur? :P Lite varmare kläder får man ta på sig också. :)


MmmmmasageJag var till tandregleringen idag och skulle spänna mina tandställning vilket gick på 3 sek. Jag träffade också mina förra klasskompis där och han hade kommit till den stora dagen då hans tandställning skulle plockas isär- alltså ta bort den! Nu kan jar kanppt vänta mer innan min ska bort. Om 6 veckor har jag nästa tid och då lär jag bara ska spänna igen. Men jag hoppas att tiden går fort, vilketden gör nuförtiden. :)


Efter mitt så otroliga, långa och krävande besök på tandregleringen så gick jag till mammas jobb. Där hade jag ungefär 2 timmar över tills skolan började och det var där som jag fann godingen på bilden!


Det var skönt när den träffade mina ömma punkter men jag måste nog säga att jag är lite för liten för en sådan stor blaffe. Men nu kan jag i alla fall säga att jag har provat en sådan. :)

 

 


Tidig morgon

Det blir tandregleringen imorgonbitti för min del. Jag har tid 07:45 och det tar ju ungefär 15-20 minuter till stan. Det roliga är att  jag själv har valt den tiden. Men det är ju för att jag inte ska missa skoltiden så mycket. Det märks så pass mycket om man är borta 1-2 lektioner för ens egen del. Därför så är det inge bra att skolka. :P Hihi
En fikabiljett får man ju också om man är närvaro till 100%. Det gillar vi, eller hur!? :)

Just nu så är det Mannen under trappan på teven. Jag har aldrig sett det men det ska tydligen vara väldigt spännande. Kanske man ska ta sig en titt även fast kvällen börjar lida mot sitt slut...? :)


Jobb idagJajemen!
Idag blir det jobb. Men skola först förstås. Det blir en lång dag och vi slutar kl 16. Lite trögt att börja veckan med en lång dag.

Det blev ingen bio igår. Jag tror att ingenn var riktigt sugen att göra det. När vi var på ICA MAXI så var kl 8 och vi kände att de var tur att vi inte valde bio. Det hade nog varit bortkasatde pengar då vi hade somnat i den sköna biostolen. Iställen for vi hem, och spelade Happy Aquarium och FarmVille på Facebook. Haha! Jag vet, jag är lite sen med att upptäcka det men kul var det i alla fall! :)


Poggs, kommer ni ihåg?Jag jag har råkat stött på mina och syrran pogg ifrån förr i tiden. Ja, längesen var det sen vi använde dom senast i alla fall. Men vart ifrån fick man dom då? Jag kommer inte ihåg så mycket. Hihi Men roligt minnns jag att det var. :)

Syrran har föreslagit att vi ska gå på bio ikväll men jag vet inte riktigt om den saken. Det är ju så dyrt. 100 spänn för att se en film.. ? Man vet ju inte heller om filmen som man ska se är värd 100 spänn eller inte. Men man får ju inte reda på det efteråt. Å andra sidan så kanske man missar en bra film om man blir för snål...

Om 5 timmar

Nu så sitter jag i datasalen och har Svenska C. Vi ska skriva ett tal som ska vara i 5 minuter. Det var inte riktigt det här jag skulle berätta utan jag ska byta ut enheten bakom 5.
Om 5 timmar ligger jag i en tandläkarstol (jag trodde jag hade gjort det för sista gången i mitt liv, men icke) och ska dra en tand. Dessutom så har jag en tand kvar efter det.

Det positiva med det hela är att jag får gå hem tidigare ifrån skolan. Men på kvällen har jag träningsmatch som jag missar.


Vi kan konstatera att den största delen tanläkarbesök inte är positivt...

Laddning

Imorgon blir det orienteringsdag. Det kommer att bli en lång dag har jag fått för mig. Jobbigt och svårt. MEn vi har ju varandra i klassen så helt lost kan vi väl inte bli. Ingen fika eller lunch får vi heller så vi måste ta med det själv. MEn vi kom överens om att vi skulle  ha en liten picknik efter vägen med klassen. :)
Idag så har jag varit med Issa och vi for till Birsta en stund. Dessutom så har jag fått lön vilket är underbart!
Jag ska ju köpa en kassabok, har jag bestämt mig för! Det är viktiga saker det. ;)
Nu så ska jag sluta babbla. Jag laddar inför Idol nu med lite musik; Darin feat. David Jassy såklart. ;)

Ni har väl inte glömt...

... att RÖSTA på era favoritartiser!


17 againDet var riktigt skönt igår kväll att bara ta det lugnt och kolla på film. Vi hyrde en film, en snygg film. Ja, så jättebra vet jag inte om den var. Hade det varit en annan skådespelare än Zac Efron så hade den inte varit så bra. Man kan säga att det var nästan den enda anledningen till varför vi hyrde just den.

Men jag måste bara säga tt i vissa scener: Hua! Man kan inte få vara så snygg. Det borde vara olagligt. Oj oj oj!
Vilken H-U-N-K!

Hård dag igår


Himelen var läcker igårkväll.


Igår så spelade vårat lag DM som många andra damlag runt om i Västernorrland. Det gick inte så bra för oss resultatmessigt och det var välädigt jobbigt då vi blev lite folk på slutet. Vi spelade 3 st matcher som var 2x20 och innan den sista matchen skulle börja så var samtliga i laget helt slut! Men ändå så var det en av de bästa matcherna som vi spelade igår.


Nu så ska jag i babbla så myclet mer. Jag lyssnar på en bra låt nu; Darin feat. David Jassy- Pop That. Kung låt!
Den spelas på en radiokanal som heter Last FM som man kan höra i USA. Läckert va! ;D


Lill-IdaMamma och pappa berättar ibland konstiga sysslor som man hade för sig när man var liten.
Jag brukade tugga på silen i duschen bl.a. Kanske inte en sådan mysig grej.

En annan sak som dom berättade var en gång när jag hade gått och lagt mig och mamma och pappa var fortfarande uppe. Jag kanske var 3-4 år och kunde inte somna. Jag själv kommer inte ihåg det här men jag berättar utav vad mamma och pappa sa.
När mamma och pappa satt i soffan och kollade på TV så kom jag smygandes upp ifrån mitt rum med nattlinne som påbilden- med en mask på mig. Alltså en mask som man gör på dagis med ballong och gips och sen får man måla den. Haha! Jag undrar vad jag tänkte på då. Kanske jag skulle lyckas skrämma dom eller något.

Haha Ja, det var bara en kul grej som jag ville berätta liksom. Hihi

Har jag träffat Mando Diao?


RESPEKT!


Jag har faktiskt tänkt att berätta det här länge sen jag startade bloggen.
Det var kanske 2-3 år sedan då vi var i fjällområdet där vi har våran fjällstuga. Under dagen hade vi åkt skoter och/eller skidor och blev sen bjuden hem till vårat umgänge, om man säger så. Där det var laxmacka som det bjöds på ute på verandan och man hade fortfarande på sig skoteroverallen och annan utrustning, kan man säga.

Där var det ungefär 10-15 st som vi träffade på som vi tidigare träffat också men en utav dessa var ett nytt ansikte.
Pappa började prata med han och fick ut en massa saker. Till exempel som att han bodde på det och det stället, hade åkt mycket skidor när han var liten och tycker även om det nu. Han sa också att han spelar mycket musik och spelar då orgel osv. Happ, det var inget mer med det och kvällen fortsatte

Efter ett tag kom Lena som hon heter. Hon började att säga till sin dotter att; Jennifer, ska du inte ta autografen nu då? Fråga om autografen, Jennifer. Hela i våran familj blev bara; What?!
Sen så nämde hon namnet på gruppen. Mando Diao! Det var Mats Björke ifrån Mando Diao. Han som spelar orgel i det stora och populära bandet Mando Diao!


Ja, det var lite pinsamt att man inte visste vem det var och när vi kom hem ifrån fjällen så kollade vi på internet och det visade sig att dom var hyffsat välkända. Vi visste ju naturligtvis vilka Mando Diao var/är men vi hade lite dålig koll på dom. Hihi Vi märkte också att 3 dagar efter att vi hade träffat han så skulle han till Japan på konsert! Haha
Inget foto blev det heller och det var ju synd. Det skulle ha varit kul att visa upp här på bloggen men vi tänkte i så långt... Bilden jag har kommer iaf ifrån google och det är 2:a mannen ifrån vänster som vi stötte på i lilla Skärsjövålen. :)


Det blev ett långt inlägg detta och jag hoppas att ni förstog allt rätt och att det inte blev alltför jobbigt.
Men nu så vet nu det! Roligt att berätta bara. :)


11 september

Bilder ifrån Google.se.
Idag är det hela 8 år sedan det tragiska hände det två tvillingtornen World Trade Centre, New York
. Hela 8 år sedan då vi alla var chockade och kunde inte förstå vad som hade hänt. Det var flera extrasändningar från nyheterna på TV och hela världen greps av panik. Jag var då 9 år, gick i åk 3 och förstog inte så mycket av händelsen. Men man ska veta att flera tusen människor dog och flera tiotusen människor blev drabbade och hade en släkting som fick uppleva händelsen. Kanske mamma, kanske pappa. Kanske en dotter eller son.

Jag vill nu att vi ska ägna en tanke åt dessa drabbade människor.

JC vs. Gina TricotJag har funderat länge på en sak. Bilden förklara väl det mesta.; Jag vill ha ett par svarta tajta byxor. På JC finns det ett par jeans som är ett alternativ. Dom kostar 399,-. På Gina Tricot finns det ett annat alternativ vilket är jeansleggings. Dom kostar 199,-.

Båda dessa har ju sina för- och nackdelar. Jeansen ifrån JC kanske inte sitter tajt ändå ner till foten men det gör jeansleggingsarna. Men jeansleggingsarna är ju inga riktiga jeans och har inte heller några fickor vilket är ett problem när jag alltid har mobilen i fickan.

Just nu så är det omöjligt för mig att köpa någon utav dessa byxor eftersom jag inte har några pengar. Jag har funderat på att köpa en kassabok (i slutet av den här måndaden, Haha!). Då har man bra koll på hur mycket man spenderar och hur mycket man har kvar osv.
Men åter till mitt mission.

Det blir nog jeansen ifrån JC. Jag har ju en viss personalrabatt där eftersom jag brukar få jobba där och det skulle nog sitta bra med ett var riktiga svarta jeans. Jag ska åka dit och prova ett par någon gång. Då vet jag nog hur det blir! :)

Vad är den för en dag? En vanlig dag!


Bilden är gammal och har inget med texten att göra. Haha


Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Eller ja, jag gick till mammas jobb och åkte med henne hem. Bekvämt, kan man säga. ;)

Ikväll blir det ju Idol såklart. Det börjar 21:00 ikväll för att fotbollen är innan. Jag har ingen koll på den där fotbollen. Jag vet inte vilka som dom möter och jag vet inte heller om det är damer eller herrar. Haha. Insatt.. Inteee!  Vad dryg jag könner mig.
Det blir firre till middag ikväll. Pappa har ju fiskat i fjällen så nu ska den bli uppäten. Gott. Det är alltså Öring som vi ska äta. :)


Idol 2009


Bild från dn.se.

Äntligen så är det igång igen! Idol 2009 börjar om 1 timme och jag ska sitta fastklistrad framför teven och bara njuta av alla bra och dåliga deltagare. Eller njuta? Av dåliga? Jaaa, klart! Haha. En rolig sak att titta på sådär. Hihi

Jag är ju ettt Idol-fan och jag gillar verkligen den nya juryn. Den förra tycker jag blev så sura och tråkiga i slutet av tiden som dom var med. Ungefär less och så. Att dom inte tyckte att det var lika kul. Men aja. Dom är nog glada att slippa höra på allt trams som dom har fått gjort under de 4 åren som dom var den "elaka juryn".

Men jag gillar faktiskt Daniel Breitholtz. Han är en skön snubbe! ;)

Kl. 20:00 i Tv4 sänds det allra första avsnittet av Idol 2009!


Number 1

Här har ni ett ytterligare musiktips ifrån mig.
Det är Tinchy Stryder- Number 1 som tipset heter.
När jag hörde det första gången via Linda så tyckte jag inte att det var något särskilt. Men efter ett par "lyssningar" så är den riktigt bra. :)
Första gången jag hörde den var i somras men nu så var det ett tag sedan jag lyssnade på den så att, ja... hihi

Just den här strofen gillar jag speciellt:
See all I did was blink twice, from my homie to my only.

Det här klippet är ett sådant där lagligt och rättighets-grejat och grejer. Men om ni klickar här
så kommer ni direkt till klippet. :)

Losade, snosade, cruisade

Vi förlorade idag, såklart. Vad annars hade vi förväntat oss? Men det var ju bara en träningsmatch coh det var träningen som var syftet med det hela. Ankarsvik är ett riktigt bra lag. Dom är riktigt duktiga, måste jag säga. Det måste vara himla kul att spela så bra som dom gör.

I våran utveckling i laget, som jag känner just nu, så har vi stannat lite. Ja, med tanke på att vi förlorade första matchen som vi spelade för i år... Det känns ju lite tungt. Men jag hoppas att det blir en bra säsong för oss i Alnö och att vi kommer långt.


Nu så tänkte Linda och jag åka och övningsköra lite. Hon kom med idén. Det är bra. Jag måste sätta igång nu! HahaAlnö IBK vs. Ankarsvik BK


Bilden är fotad av Göran Nilsson.

Jajemen! Idag är det match som gäller! Det är en träningsmatch på Höglunda där vi ska möta Ankarsvik. Det är just det lag som syrran Linda spelar i.

Bilden ovanför är tagen för exakt 1 år sedan. Linda och jag går i närkamp och ska fajtas lite. Det kommer förmodligen hända samma sak idag. Hon tycler om det där. Att klå syrran sin på plan. ;)

Matchen börjar 14:00 på Höglunda!


RSS 2.0