If you can afford meeee

Lite bloggning. Men jag har halt tappat motivationen till att blogga. Det känns inte så viktigt och roligt längre. Men fortsätter att försöka hålla den vid liv.

Nu när våren har kommit så har jag tänkt att jag ska börja sticka ut och springa och få bort tjocka vinterhuden (?). Det blir så mycket enklare när det är bart på marken och varmt väder. Men varför har snön tagit sig en sista titt för? Jag vill ju att våren ska ta för sig nu...

Förövrigt så har det blivit lite jobb och stålar och det gillar vi.
Nu så ska jag sluta innan det blir för långt. :)


Tjiiiiing!

Hemma

Nu är vi hemkommen från Göteborg. Det har varit väldigt roligt att få träffa våra götebrogare och att få gå på stan och på Frölunda Torg. :) Jag saknar dialekten som man får höra överallt, den är så gooo. :)

Nu ska jag snart dra på träning, jag känner mig tjock.

Göteborg

Imorgon bär det av till Göteborg! Vi ska besöka lite släktingar och blir borta ett par dar. :)


Rubriken är svåra

Öhm...  Rubriker, ja.

Idag var man tillbaka på APUn. Fast jag har ju faktiskt varit där hela sportlovs-veckan och jobbat. Mycket stålar blir det. :) Det behövs ju eftersom att man ska åka till Göteborg en weekend. Vi åker på ondag och hälsar på tremänningar och mammas moster och morbror. Det ska blir kul och mysigt att möta våren i Göteborg. Eller man får ju hoppas att det blir några plusgrader i alla fall. :)


Idag blev jag bjuden på lunch. Av min handledare. Jag berättade att idag är det exakt 1 år sedan som jag började att praktisera på JC. Då firade vi det med lunch tillsammans på Tacobar. :) Gott gott! Hihi


Nu så måste jag göra mig klar inför träningen ikväll. Har inte sådan stor lust att träna ikväll, men när hade man det sist? Tyvärr, så är det så..


Salem!

Jag tycker att fel låt vann. Salem skulle ha vunnit eftersom att han ledde poängställningen när de eurpeiska länderna hade röstat klart. Jag tror att det kommer att bli tufft för Anna, men låten är helt okej fast en okej låt räcker inte, tyvärr.

Nu tycker jag att vi tröstar oss med lite mysiga klipp från YouTube på härliga, begåvade, positiva Salem. Han är en sån skön snubbe!


Låten som han sjunger är från hans nya album Ignore This och heter I'm so happy.En biltur med Salem i Ö-vik då han var med i första deltävlingen. :)

Tjaaaaaa!

Det var inte igår och på grund av det så vet ni kanske inte så mycket som hänt mig. Men jag kan göra en kort sammanfattning på det. :)

Jag har jobbat mycket, blivit förkyld, lite skadad, blivit tjock, gått på hockey, ätit mycket glass och godis, lärt mig dricka svart kaffe och spelat sista seriematchen i innebandyn.
Det där sistnämnda gjorde jag idag. Matchen slutade 3-3 och vi hamnade på fjärde plats i serien.


Ungefär så skulle en snabb sammanfattning se ut. :) Sen så får vi ju inte glömma att Timrå har gått till slutspel och att Melodifestivalen är avgjord. Men mer om det i nästkommande inlägg. :)

Ikväll blir det mer godis och glass till Wallander på TV4, även fast man har sett den ungefär 10 gånger kanske.

RSS 2.0