Love me


Love me- Justin Bieber

Kungen Justin Bieber har satt fast en låt i min hjärna idag. Hela dagen lång.

Home sweet home

Nu har jag kommit hem från cupen. Det var riktigt skönt att sova i sin egen säng med nybäddat lakan och dyduschad när jag kom hem igår! Framöver kommer det att komma härliga bilder från cupen. ;)


Ha't så bra!


CUP!

Nu sticker jag och laget på cup i Falun! Kommer hem senast på söndag!

Whatever you want shawty, I'll give it to you


Titta vilka gotjetjer! Det här var bra många år sedan. Riktiga smultronplockare!

Mina första timmar idag spenderades utanför ICA. Det låter kul va?! Nej, det var det inte heller. I tre timmar stog jag och Sara från laget och frös och huttrade. Vi tjänade.. dåligt. Men gårdagen hade det tydligen gått bra med försäljningen. Vi hade till och med tydligen sålt ett bord!Vi har lite försäljning för att fylla på kassan till cupen som vi åker på till helgen. ;)

Sen så blev det lite tid på Sportfiskemässan i Nordic-hallen. Pappa köpte lite fiskespön och fiskedrag. Fina!


Rubriken? Ja, googla vettja! Jag har haft den strofen i hjärnan hela kvällen. Försäker bota bort det med hjälp av lite tvätt och lyssna på strofen. Det går, väl helt okej. ;)


Nu så måste jag kila. APU imorgon är det som gäller!


Peace!


Joel Kinnaman


MMS-blogg!

img_0797 (MMS)

Dessa två prickar i mina öron har jag varit med ungefär hela kvällen. Dom heter Right och Left. Fina namn. Jag använder dom mest till att lyssna på dom. Det är onödigt att prata med Right och Left för att dom lyssnar ändå inte. Det är nog bättre om man lyssnar på dom. Dom kommer faktiskt med bra saker nu och då.  God natt, folks! Nu ska jag spendera mer tid med Right och Left! :)


Just chillin'

Yes, that is what I'm doing right now and I like it. Back to svenskan. Hej! Jag sitter här och chillidillar med med iPhone (musiiik!) och med datorn. Vilka fina vänner jag har.

Förut så var jag och fader och övningskörde. Enligt mig tycker jag att det gick bra medan pappa satt bredvid och räknade om månaderna tills jag fyller 18 räcker till... Det är 7 månader kvar. Jag tror att jag fixa 'et!

På APUn idag så gick visserligen klockan fort men det gick segt. Jag var en zombie och gjorde inte så mycket enligt mig. Men min handledare tyckte att det var fart i mig. Njaa, vet inte jag. Kanske berodde det på att jag inte hade ätit på 14 timmar innan lunchen. Jag hade då inte ätit någonting sen middagen igår. Det fanns ingen fil hemma som jag kunde äta efter träningen igår och imorse fanns det faktiskt inte heller någon fil! Kontigt! Men jag hann inte med frukost heller ändå. Fortfarande lever jag i alla fall..


Nu ska jag fortsätta att sjunga mina fina toner till Justin Biebers låtar, vackert!

Juuuuuustinnn

När jag gick hem från jobbet idag var jag väldigt hungrig och trött, lite less och sur. Inte kul. Men! När jag kom hem och skulle ta i dörrhandtaget så såg jag den här fasttejpad på dörren! :D Hihih Mamma hade varit i farten. Jag blev glad igen!

Jag har sagt det förut och säger det igen: Ungen håller på att ta över världen. Precis så står det i tidningen också. Han är grym, pojken!


A hurricaaaaaane

Igårkväll var det Birsta City-fest på Våningen. Det var bara jag och Matilda från JC som gick, men det var trevligt ändå. :)

Nu tänkte jag visa lite bilder från igår.

Här har vi maten. Det var Potatiskaka med fläskfile-röra och sallad till med en god dressing. :) Den får 4/5 toasters.


Efterätten bestod av kladdkaka. Enligt mig var det lite snålt med grädde.


Det fanns en överaskning till alla under ens stolar, fastklistrad under. Signerad och allt! :D haha WOW! Låten heter Hurricane och är riktigt bra. ;)

Det var ju faktiskt så att dom var där och spelade sin låt. Det klickade inte för mig att dom skulle vara där förän en konfrencier började ta micken och presentera Rebound, som dom heter. På bilden är det jag och Eddie. Det syns riktigt dåligt, vi knäppte med min iPhone. Därför.

På den här bilden syns det liiiite bättre i alla fall. Det är Matilda, Rabih och jag. :) Han luktade gott! :)

Den här bilden får avsluta kvällen. Det är från terassen på Våningen. :) Trevilg kväll! :)


RSS 2.0