Hyffsad skoldag


Det är meningen att det ska vara en bild där man tittar lite på den och ju mer man tittar på den desto mer småsaker hitta man! :)

Min skoldag började med spanska. Där fick vi fika och vi spelade lite granna. Sen så fick vi sluta. Efter det så skulle jag ha haft matte men eftersom den kursen är klar så fick jag håltimme i ungefär 1 och en halv timme tills Företagsekonomin började. Där skulle vi får några rstuppgifter om dessa inte var klara. Varje gång som läraren sopade upp de namn som inte var klara med alla uppgifter så satt jag och hoppades på att det inte var mitt namn. "Inte Ida, inte Ida, inte IDA!" Men som jag trodde så hade jag inga uppgifter kvar och fick gå ifrån lektionen vilket var skönt för att jag kunde inte tänka mig sitta och jobba när man har vänjt av sig att skriva! :O

Sen så fick vi gå på lunch och sen sluta. Hyffsad skön dag alltså. Efter skolan så var jag och några klasskompisar kvar på stan ett tag men efter en stund så for vi hem och nu så sitter jag här.

Ett tråkigt inlägg blev det. Men skoldagarna ser ju ut så här de sista dagarna innan sommarlovet. Nästan onödigt att ens komma till skolan när man inte gör någonting..

Imorgon blir det i alla fall 4-kamp och vi börjar halv 12 så det blir nog en hyffsad dag det också!


Ciao!

Kommentarer
Postat av: emine

snygg header

2009-06-08 @ 16:17:53
URL: http:// www.emoss.blogg.se/
Postat av: moa

fin blogg ! ;p

2009-06-08 @ 17:23:36
URL: http://moaedin.blogg.se/
Postat av: melissa

haha det gjorde man faktistkt :P

2009-06-08 @ 17:42:12
URL: http://melissablogg.blogg.se/
Postat av: victorias

kolla in min blogg :) Läs om massa roligheter och dessutom kan du följa min blogg :) Kommentera massa också :)

2009-06-08 @ 18:53:12
URL: http://vctorias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0