Asmega

Idag har jag jobbat! Ovanligt va? Jag har jobbat 10-19. Det var tufft. Mina fötter skrek efter en stol! Men jag tröstade dom med fotbad när jag kom hem. Till och med två st fotbad! Det här går inte längre, skulle behöva köpa mig ett par nya skor...

Idag har det varit oväder. Riktigt åskväder! Det var läskigt inne på Birsta City och det mullrade som *! Det hördes så väl eftersom att det är plåttak! Till och med en viss del av belysningen inne i gallerian släcktes. Det blev faktiskt mysigt! Hihi


Nu ska jag gå och lägga mig. Det är ett nytt pass som väntar mig imorgon, 10-18. Så jag måste nog gå och lägga mig nu för jag är, som jag skrev på Facebook, asmegasuperduperjättemycketasamuchodundermegatypjättetrött!


God natt!


Haha!

Det här är tydligen en klassiker på YouTube. Själv såg jag den för första gången igår. Haha!


Ååååh!

Det var så skönt! Jag sov till ungefär 12:30! Men jag vaknade vid nio i min loft-säng av en värme som man bara ville ifrån. Så då gick jag och ka mig i pappas svala säng och sov några timmar till! :)

Snart ska jag sticka och jobba igen. Kom på att jag måse börja göra mig klar. Bussen går 15:25!


Hej!

Yep! Nu är benen igång!

img_2176 (MMS)

Yep! Nu är benen igång!


Storm

Idag upptäckte jag den här låten. :)


Lifehouse - Storm


Nu är jag hemma från jobbet! Jag har job...

Nu är jag hemma från jobbet! Jag har jobbat 9-18 och det har faktiskt fått ganska fort ändå. Även fast det har varit så fint väder idag så har det ändå varit lite folk. :) Nu så tänkte jag ta en långpromenad. Det var ju faktiskt dagar sen sist. :)


Lördag..?

Det känns som söndag! Sjukt. Men idag så har jag och syrran varit i hennes lägenhet och rivit ner kakel i köket. Vi blev klar och det trodde vi inte. :)


Imorgon blir det jobb med Matilda. Vi ska jobba 9-18 båda två. Det kommer att bli askul! Jag gillar verkligen att jobba med Matilda. :)


Nu ska jag snart gå och lägga mig. Men först ska jag stoppa i något i min mage!


God natt! :)

Uppdatering

Ja, om en halvtimme är Midsommaraftonen slut. Under dagen har vi typ ätit, ätit, ätit och åter ätit. Nu behöver vi inte äta något mer det här året, känns det som.

Imorgon ska vi inte inte sova så länge som idag. För vi ska till syrrans lägenhet och fixa lite. :)


God natt!


Midsommarafton

Glad Midsommar, alla!

Syrran och jag är hemma själv och har varit det sedan en vecka tillbaka. Om vi får bestämma så blir det inge nubbe och sill. Nej, för oss blir det grillning och färskpotatis. Färspotatis är så gott, ska ni veta! :) Men det vet ni väl redan.


Jag vet inte om vi ska åka till Midsommarfirandet här på ön. Vi har liksom nyss klivit upp. Men en liten titt kan man väl göra i alla fall. :) Vi blev lite sen då mamma ringde och väckte oss kl 12. Jag frågade henne vad klockan var och jag trodde att den bara var ungefär 10. Men inte då...



Nu måste jag sluta, annars blir inlägget för långt och tråkigt.


Trevlig Midsommar, alla! :)

En fin sommarkväll

Igårkväll ringde grannflickorna. Dom ville att syrran och jag skulle följa med ner till sundet och fiska och bada. Syrran och jag valde att förlja med men inte bada eller fiska.

Här kommer lite fina bilder från den vackra kvällen. :)

Dags för jobb!

img_2168 (MMS)

Dags för jobb!


Vi hamnade på Evolet. Jag köpte en ost&ski...

img_2165 (MMS)

Vi hamnade på Evolet. Jag köpte en ost&skink-sallan. 69 kr gick den på. Det var den inte värd enligt mig. Men kaffe ingår faktiskt. ;) Nej, godare sallader har jag ätit.


Hejsan! Sitter på en svettig buss in till...

Hejsan! Sitter på en svettig buss in till stan. Syrran och jag ska luncha innan jag stucker till jobbet vid 14. Förresten så var jag ute och sprang förut. Svettigt! Det rann svett om mig! Hua. Men det var skönt. ;) Nu ska jag sluta. Måste fortsätta svettas här på bussen! Droppdropp!


Lönebeskedet låg på fikabordet nu när jag ...

img_2148 (MMS)

Lönebeskedet låg på fikabordet nu när jag kom till jobbet. Spännande! ;D


Hej! Är på väg in till jobbet nu. Det blir...

Hej! Är på väg in till jobbet nu. Det blir ett fyra-timmars pass. 16-20. Undrar om det är nå folk? Man vet aldrig under sommaren...


Rean är igång



Hittade dessa på Stadium. Det var typ mega-REA där. Jag kunde inte bestämma mig för vilken kan skulle köpa.

Den första kostade 349;- och den andra 399. Jag tror att ord.-priset var 799;-.

Det slutade med att jag inte köpte någon för jag kunde inte bestämma mig. Men färgen på den första vet jag inte riktigt vad jag tyckte om. Den är inte så fin i färgen som bilden visar. Utan mer starkare blå. Det är svårt att förklara men...
Den andra hade inte blåa ränder. Dom var lila i verkligheten.



Var det dumtt att inte köpa någon utav dom?

Syrran

Syrran gjorde ett sant inlägg om oss.

God morgon!

Idag har jag vaknat lite tidigare. Det var för att jag bad syrran att väcka mig. Hon ringde vid halv 10 men det slutade med att jag gick upp vid 10 ändå.

Jaja, ointressant.

Nu håller jag på och äter frukost. Ska snart sticka ut på prommis. Jag funderar på att ta bara 4 km idag eftersom att jag ska jobba senare idag. Tänkte att jag skulle spara lite energi. :)


Ha de!

Kladdigt värre!

Min kära iPhone har blivit lite kladdig under middagen. Det ser ut som ett barn har fått hålla i den i några minuter. Men faktist så är det bara jag! :O




Middag!



Detta blev dagens middag. Det är hemlagad poptatismos med köttbullar (köpta, haha), brunsås och lingonsylt.
Det var systeryster som lagade mosen. Den blev jättegod! :)


Men hon var inte lika social som mosen var god. Men jag tror att hon gick över till sin telefon efter att ha försökt få en konversation med mig. Jag svarade bara med "Mmm", "Säkert" eller "Jaha", "Kanske det".

Då förstår ni kanske. ;)


Om ni undrar vad hon gör med kniven så äter hon potatismos med den. ;)

Motion

Nu är jag hemma! Det blev en runda på ungefär 8 km. Med musik i öronen så är det ingen konst. Då tänker man bara på musiken och sen kommer man på att man faktiskt går i ett högt tempo! Bra va! :D

Men, energin tar faktistk slut när jag har sista kilometern kvar. Då är det lite trögt, men jag pushar mig själv med att jag snart är hemma. :)


Syrran ringde mig när jag gick förut och sa att jag skulke handla lite till middagen. Vi ska göra hemlagad potatismos! Gott! 
Hon ville vara extra säker på att jag handlar rätt så hon MMS:ade den här bilden till mig. 

"Sånt smör ska vi ha!"



Okej, okej syster! Jag fixar det!

Hej då!

Vaken!

Nu har jag vaknat till en människa. Jag klev upp vid halv elva, eller vad klockan elva? Aja, jag vet inte. Kommer inte ihåg. x)

Nu tänkte jag gå ut och gå en sväng i alla fall. Jag tycker om att gå ut och gå för mig själv och lyssna på bra musik. Vara i min tankar och digga musiken. Samtidigt som man får lite motion! :)


Sen ska jag nog börja lite med teorin till kökortet. Jag skulle egentligen ha gjort det igår men det försvann ur mitt huvud.

Har varit och målat lite i syrrans lägenhe...

img_2099 (MMS)

Har varit och målat lite i syrrans lägenhet. Det är så tråkigt att måla men syrran tycker om 'et iaf.  Nu är jag på väg till affären och ska handla lite glass till kaffet!  Hej då!


Jahapp

@chrisbrown:THE neck tatts are for a movie... NOT REAL!!!!! calm down lol...


Det här twittrade han för ungefär 5 minuter sedan. Jag som trodde den var äkta... Spännande att det är till en film i alla fall!





Chris got a new tattoo



Den här bilden twittrade självaste Chris Brown för ungefär 1 timme sedan (i skrivande stund).
Han har tydligen tatuerat en ny tatuering. Jag tror att det ska vara den där röda, den såg färsk ut. ;)

Snygg han var, förresten! ;)

Twitter

Twitter, har ni hört talas om det? Ja, det har ni väl? Det är ungefär som Facebook. Det består av små snabba uppdateringar och får bestå av max 140 tecken.

Jag har twitter. Men inte just för att få en massa "followers" utan mer för att följa kändisar och intressanta personer. Jag följer bl.a. Britney Spears, Justin Bieber, Darin och Chris Brown.


Idag verkar det som om det är Fars dag i den delen av världen iaf. ;)


Det är roligt med Twitter för att det är kändisarna som själv skriver och inte någon assistent till dom. Fast.. det vet ju faktiskt inte jag. Men på det sätt dom skriver så tror jag faktiskt det.
Men det allra roligast är Twitpic. Alltså när dom lägger ut någon bild på vad dom gör at the moment. Jag ska visa er ett exempel i nästa inlägg som är rätt färskt.




Man får faktiskt reda en hel del saker på Twitter. :)

Avslutning på Hartungsviken

Idag har de varit avslutning med laget. Lite sent då säsongen snart drar igång om bara några månader men vad gör det..?

Vi var på Hartungsviken och spelade fotboll, brännboll, rygby, hoppa säck och massa annat.


Jag vet att en blogg utan bilder är såååå tråkigt men jag har faktiskt inga bilder. Jag är dålig på att knäppa osv.
Men det fanns tre st andra systemkameror som var igång inder hela tiden. Kanske man kan få använda sig npgra utav dom bilderna senare..? :)

Lille David är lite hög

.. på bedövningen av hans operation i munnen. Jag vet exakt hur det är. Jag har själv varit där...


Huga, stackarn.

Lunchar

... at the moment. Jobbar till 18 ikväll.

Ang. skriv-felet

Jaa, jag vet. Jag skrev fel i det här inlägget. Syrran var på mig. Men kolla hennes inlägg om 'et. Hon skrev faktiskt också fel! haha


"Någon mer än jag som undrar vad trakikskolan när för något!?"

Innnnte kuuul, innnte kuuuuul

Yep, nu har jag köpt teoripaketet till körkortet! Skönt, då är det bara att sätta gång och plugga! Det är ju faktiskt mindre än halvåret kvar tills jag blir myndig.

Och på tal om det. Jag blir riktigt irriterad ibland. Ibland då folk tror att jag är mindre än vad jag är. Jag är medveten om att jag är kort i växten och liten hela jag och då blir det lätt att man tror att jag är ungefär 13-14. Inte kul! Jag är ju för fasiken 18 snart!

Det hände när jag och grannfllickorna skulle hoppa på bussen från Granlo (vi hade varit och hälsa på hos syster) som går in till stan och sen vidare hem. Vi hoppade på och satte oss och såklart så var det ett gäng som hade det lite kul och var högljudda och fulla. Jag hörde (det gick inte att inte höra vad dom sa) att dom sa till varann i form av: Asså, kolla, dom är typ tolv!

Mmm, visst att grannflickorna som jag var med är precis 12 men jag! Åh, jag blev så irriterad. Skulle så gärna trycka upp mitt id-kort i facet på dom och fråga hur gamla dom var! Dom var säkert yngre än mig!


Vad töntig jag känner mig som skryter om min ålder men jag skulle vilja se deras reaktion när dom får höra att jag faktiskt snart är 18...




Jag har uppdaterat mitt moppe-kort så att det är giltigt i sommar så jag kan ta moppen till jobbet. Det roliga är att det ser precis ut som ett bil-körkort. Det är bara en liten skillnad i hörnet av kortet där det skiljer nått märke.

Nu sticker jag till stan! Ska in på Trakik...

img_2086 (MMS)

Nu sticker jag till stan! Ska in på Trakikskolan och köpa teoripaketet. ;)  Hörs!


Somebody to love



Här är den sprillans nya (släpptes inatt) efterlängtade musik-videon på Somebody to love- Justin Bieber ft. Usher!


Videon är grym, häftiga dancemoves! Titta och njut! :)

Jobb

Vecka 25 blir det mycket jobb för mig. Nästan varje dag i den veckan. Men innan dess är det lite glest med jobb. Inte förän på onsdag ska jag jobba nästa gång men nu så sms:ade bossen. Jag ska få jobba 12-18 på lördag! Bra!

Meeeen, det var ju då som jag och syrran skulle måla i syrrans lägenhet... Hmm, jaja. Hon kan börja så kan jag hopppa på sen. ;)


Sakta men säkert

Sakta men säkert så stiger statistiken på bloggen. Jag ska inte säga att det är mycket, men det går uppåt i alla fall!
Sakta men säkert så flyttar syrran till sin lägenhet och sakta men säkert så monteras det upp nya möbler.

Så som den här soffan och bordet! :D




Och sakta men säkert så börjar jag bli sömning och kryper till kojs nu. :)


Varför följa traditionen?

Haha!



Inflyttningspresent

Syster kan vara lite skraj ibland. Hon har vilda fantasier om spöken och framförallt MONSTER! Hon kan blir riktigt skraj eftersom MONSTER kan finnas utanför fönstret när man drar upp rullgardinen!


Så en dag gick jag in på BOOM för lite tidsfördriv och hittade den perfekta inflyttningspresenten. Klockren!




Nu hänger den i lägenheten och vaktar så att inga MONSTER kan komma på besök! Men.. det finns ju faktiskt inga MONSTER! :)


Hos syster

Vi åkte dit en snabbis och lämnade några grejer samtidigt. Jag passade också på att knäppa lite kort på den mysiga lägenheten och området. :)

Här är själva huvudingången, till vänter på bilden. Men det finns en till på andra sidan som är närmre själva lägenheten.


Uteplatsen. :)


Igen. :)


Jag knäppte ingenting inifrån, det finns liksom inte så mycket att knäppa på. Den är bara tom nu. Men snart så!

Blandat!

Ja, jag tänkte blogga lite här då. Nu mår jag prima men har istället lyckats smitta både mamma och pappa. Men dom har till och med hunnit blivit människor igen. ;)

 

En sak jag inte har berättat är att syrran har köpt en lägenhet. Har inte sagt det till så många än men när hon själv berättade det officiellt så tycker jag att jag också får det. :)

 

Hon kom och viskade i mitt öra att vi ska dit en sväng nu och känna på stämningen lite. :) hihi


Allmänt

Det blev ingen film för mig igår. Åhh, jag som ville se den men kroppen sa ifrån. Jag lyckades inte hålla mig vaken till kl 18 ungefär. Vid 19 somnade jag bums i sängen och sov till klockan 6 på morgonen. Men somnade sedan om till 10 igen för att jag skulle upp och jobba. Det blev ungefär 14 timmars sömn. Det satt skönt!

I alla fall så har jag jobba idag. Det var lugnt hela dagen. Inte en enda rush kom på hela dagen. Riktigt lugnt.

Syrran ringde när jag jobbade och berättade att mamma och pappa har blivit smittade av mig. Jag skrattade! Taskgt, av mig! Men jag kunde inte låta bli att skratta när jag kom hem heller. Jag skrattade åt dom men tyckte ju fortfarande synd om dom. Huga, stackarna.

Jag är glad att jag bara behövde uppleva det helvetet endast en dag!

Because of you


Ne-Yo - Because of you

Ett tråkigt inlägg bara. Den här låten går om och om igen i mina högtalare idag.


Nedräkning

Om 4 timmar börjar det. Det jag har längtat efter ungefär hela helgen. Filmen Hairspray på TV4! :D Jag tycker den är så bra! :) Hoppas bara att jag är vaken tills dess. Jag har ju trots allt varit vaken den kl 3-4 imorse. Jag känner redan nu hur ögonen lockar till att slockna...


Snyggingen är ju med i filmen. :)

Som tur är så är han ju snyggare irl. ;) haha


Ryan Sheckler



Oj oj oj!


Rapport!

Nu mår jag mycket bättre! Jag har till och med hunnit med att trycka i mig en kebab-tallrik och den har fått stanna kvar i magen, än så länge...

Ett synd om mig-inlägg

Klockan är halv sex på söndagmorgon och jag sitter i soffan och bloggar. Tro inte nu att jag har varit uppe hela natten. Jag gick faktiskt och la mig vid 16-tiden. Jag ska berätta varför.

 

På lördagsmorgonen vaknade jag av att jag mådde lite illa. Men efter lite gruvning så lyckades jag kliva upp. Men jag kräktes. Sen dröjde det en timme och kräktes igen. Så höll jag på från kl 10 till kl 16.
Det jobbiga var att jag inte hade något att kräkas, det var bara galla. Oh shit, vad hemskt det var! Samtidigt som jag kramade om toalettstolen så kämpade kroppen förgäves att få upp det lilla jag hade i magen.

Både armar och ben domnade bort och jag blev alldeles svag i hela kroppen. Mamma fick hjälpa mig upp från golvet coh värst var det vid 4-5 gången. Jag visste nästan inte vem jag var. Jag frös som en idiot och kunde varken säga bu eller bä.

 

Nu mår jag bättre och har inte kräkts sen kl 18 igår. Jag är fortfarande jättesvag och kan inte röra mig snabbt eller bära mycket. Jag kan till och med känna träningsvärken i magen för att kroppen kämpade så mycket!
Och törstig är jag också! Skulle kunna dricka flera liter av LOKAs Päron-vatten!

Macken öppnar om 1,5 timme!


Kryper till kojs! Jag är riktigt superdu...

Kryper till kojs! Jag är riktigt superdupermegatrött nu! Ändå har jag inte gjort nått speciellt idag. Hmm... Imorgon ska vi på 40+40 års- kalas på kvällen och det ska bjudas på kall buffé. Gott! Syrran sa att vi inte fick äta nått på dagen så att vi skulle vara jättehungriga sen på middagen! Bra idé där. Jag gillar mat! Nu ska jag sova och jag kommer sova så gott eftersom det är första natten på sommarlovet! :)


Milkshake



Syrran gjorde milkshake förut. Hon blandande gräddglass (äkta vanilj, GB), grädde och lite mjölk. Sen så la hon också i lite korssad is.

I min egen så smaksatte jag den med kanel. Jag tycker om kanel väldigt mycket och brukar ha den både i fil på morgonen och på glass. :)

Sommalov!


En tråkig bild. :)

Nu så har jag sommarlov! :) Jag kan inte fatta det, andra året på gymnasiet har gått så fort. Om ett år är det våran tur att skrika av oss halsen på studenten och spilla champagne på våra fina, "vita" klänningar. Mmm... jag längtar!

 

I alla fall så gick jag på avslutningen. Det delades ut några stipendium, sjungs några sånger och en kille höll ett tal. Det vara bara jag och 4 killar från klassen som var där. I och med att det inte var någon av tjejerna som skulle gå så tänkte jag göra det samma. Men mamma och pappa fick mig att gå ändå. Så farligt var det ju inte.. :)

 

Så nu väntar arbete på JC förhoppningsvis väldigt mycket i sommar. :)

Glad sommar, alla!


Beger mig till skolavslutningen nu. Jag mi...

img_2041 (MMS)

Beger mig till skolavslutningen nu. Jag misstänker att det bara är jag från min klass som kommer vara där...  Men vad är ett sommarlov utan skolavslutning?


SMS-inlägg

img_2037 (MMS)

Hittade skorna i garderoben. Men snörena var smutsiga och så långa då bytte jag ut dom till dessa lila! Dom var också långa så det var desamma. Men det känns lite som en varning till emo.


Birsta Citö

Idag har jag spenderat en del av dagen på Birsta. Mamma bjöd mig på lunch som vi åt med moster, kusin och kusinbarn. :)


Mycket gott var det! Det var mycket man fick för pengarna och allt åt jag upp förutom några små bitar kyckling. :)


Sen åkte vi en stund på Plantagen. Anton fick åka lite kundvagn. :)


Sen åkte vi hem och åt glass med grädde och bär. Efter det åkte finbesöket hem till sig.

..Och nu sitter jag här på verandan och chillar. Tänker på alla glada studenter som fick vädret med sig idag. Om exakt 1 år är det min tur! Visst tycker man att tiden går fort!? Och inte kommer nästkommande åren gå så mycket långsammare, som pappa brukar säga. Läskigt.


Dissar schoooool

Imorgon dissar jag skolan. Vi ska ändå bara titta på alla glada och fulla studenter som tävlar om Gultrofén. Jag tar istället chansen och är med mor, moster,kusin,kusinbarn på Birsta istället. :)


Kusinbarnet Anton! Sötast i världen! :)

Angåennde bloggningen

Jag har kikat lite på min blogg i mitt arkiv. Det är vettiga inlägg och jag kommer ihåg hur kul det var att blogga och få kommentarer osv. Jag tänkte nu att jag skulle ta tag i saken och börja igen. :)

Kankse man ska lova er lite mer bilder. :) En blogg utan bilder är så tråkig!
Ett tips bara.. :)


OMG


Usher feat. Will I am- OMG.

Det tog faktiskt lite tid för mig att börja gilla den här låten.
Men nu fungerar den utmärkt att lyssna på! :)

Nytt

Nytt inlägg. Bara för att det ska bli lite nytt. För att ni ska slippa se den där JB-YouTube-länken-låten.
Har väl inte hänt så mycket mer än att sommaren är här och det visste ni ju inte..!

Sen så har det blivit lite (?! Mycket!) jobb. Och mer ska det blir till sommaren! Kuuuuuuuuuul! Tummen upp!

RSS 2.0