En solklar helg


De två datanördarna har med sig datorn överallt.

Gårdagen slutade i alla fall att Jennifer och jag gick och la oss vid 3 ungefär. Då var det ljust ute och fåglarna hade börjat kvittra. Morgonen var på ingång och jag somnade direkt.
Sen så vaknade jag vid 8 och var assvettig! Det var jättevarmt uppe i min loftsäng så jag fick klättra ner till soffan och lägga mig där vilket var väldigt skönt. Då kunde jag sova till 10 ungefär och idag har jag spenderat min dag i solen. Jag har nästan bränt mig på magen... Aj, aj.

Nu så sitter jag och Jennifer på baksidan i skugga och befinner oss i de svala delarna här i trädgården. Riktigt skönt, om man klär på sig lite grann. Det har ju varit så himla varmt hela helgen och imrorgon så skulle det bli mycket svalare. Och tänk! Imrgon är det 1:a Juni! JUNI!!! Shit vad fort det går! Snart är det sommarlov och man har inga måsten ifrån skolan kvar.

Jaa, det ska bli skönt att få lov ett flertal veckor! :)


Tjaaao!


Ja, det var en kväll i maj



..när Jennifer och Ida var ute och knäppte kort.
Det blev några kort med hennes systemkamera som jag tänkte deal med mig utav men kameran la av och batteriet tog slut. Jag försökte också redigera bilden lite grann på http://picnik.com men det gick inte att spara ner bilden på datorn vilket blev ett irriterationsobjekt.

Syrran är ute och mamma och pappa är hos grannarna och sjunger Sing Star. Jennifer ligger på mig och halvsover. Ibland kan det komma några konstiga meningar och lite yrande ifrån henne. Hon är alltid så precis innan hon somnar. Aja, hon lär ju sova snart. Klockan är 01:45.

Nu tänkte jag surfa vidare.


God Natt!

Biltur med kamera kan sluta såhär




Linda och jag åkte lite bil igår och vi tog med oss kameran, Jag knäppte en del kort och jag kan visa er en del av dom :)

Hemmakväll





Igår så så var Lindas kompis hemma hos oss och grannflickan Jennifer var också här. Vi gjorde inte så mycket. Linda hade sin dator i knäet ungefär 3 timmar i streck. Hon kunde inte släppa ifrån sig den! Irriterande. Men jag blev tillsagd att jag inte behövde bry mig...Av henne alltså
Senare på kvällen så utmanade jag och Jennifer Linda och Ida på ett parti kubb. Dom vann båda gångerna. Även fast Jennifer och jag fuskade på revansch-omgången.  Haha!

Just det. Jennifer och jag började att prata engelska. Vi pratade i kanske en halvimme i streck och det var faktiskt roligt. Hihi.. :P Man lär sig en del på det också och Jennifer var jätteduktig att prata och hon går bara i 5:an. Hon pratade bara av sig själv utan att jag gav talstöd.... Det tyckte jagt var bra gjort  av henne. Det var faktiskt hon som pratade mest.


Nu så ska jag förbereda inför Robinson-finalen! Spännande! Jag vet inte vem jag hejar på. Jag tycker att alla de som är kvar är fina själar. :)


Hej!


Bad i balja



Den här bilden är från förra sommaren och jag har aldrig vågat ladda upp den men nu så slängde jag upp den ändå! Men jag tycker att den satt som smäck på hur dagen har varit. Man har gått runt i bikini hela dagen och svettats och solat i goan ro.
Imorgon så skulle de bli ännu varmare tror jag och då blir det kanske lite mer stek än idag...

Jag har solat med en sollotion som ger dubbelt så mycket bränna än med utan. Alltså man kan säga att det är motsatsen till solskyddsfaktor. Bränt mig har jag inte och jag tror att det är någon sorts skyddsfaktor i den ändå.
Men resultat gav det i alla fall. Några nyanser brunare har man ju blivit. ;)

Nu så ska jag gå och duscha och fräscha till mig lite. Det kan vara skönt efter en sådan här klibbig dag.

Hej!

Finally

Nu kommer bilderna från Viking Line Cup. Det satt långt inne men eftersom jag fick låna mammas dator så kom jag igång och med lite fart.
Jag laddar upp bilderna i miniatyrer så är det bara att klicka på dom så ser man bilderna i större format. :)

  
  
  
 


Många mysbilder men jag knäppte inte så mycket bilder i övrigt. Men vi hade det riktigt mysigt där vi bodde och under hela cupen. :) 





Chinosa mig hit och chinosa mig dit

Nu har jag kommit hem från mitt 2:a hem. Alltså jag pratar om Birsta City. Jag tänkte köpa mina omtalande, svarta chinos på JC. Men dom satt inge bra alls. Dels så var dom för långa och dels så var dom för stora i benen. Dom satt så löst.
Jag har planerat länge att köpa dom och sista dagen som jag hade min praktik så fick jag ett presentkort på 300;- av personalen på JC. Så då blev det ett yppelit tillfälle att köpa dom men min plan fungerade inte som sagt...
Jag funderar nu på vad jag kan köpa istället. Det fanns en jättefin jeanskjol som kostade 349;- men jag vet inte om den är värd det. Och jag brukar inte ha på mig kjol så ofta heller, kanske för att jag inte har någon. Det kan ju vara en bra fördel, att äga en jeanskjol om man ska bära en.

Så nu funderar jag på vad jag istället kan köpa. Kanske ett par snygga jeans eller någon snygg tröja!
Man kan ju också avvakta lite grann med att handla upp pengarna.
Men vad säger ni? Vad ska jag köpa? Är det smart att köpa ett par exklusiva jeans med 300;- rabatt på eller något annat... :S

Jag får fundera. Man kanske kan kolla in hemsidan deras.. http://jc.se

HEJDÅ!

Kristi himmelfärds-helgen blev en resa till Falun

Jajemen! Nu är jag tillbaka där jag hör till! Gästbloggaren Linda var snäll och bloggade lite åt mig när jag var borta i Falun. Tack för det! ;)

Vi åkte på innebandycup i Falun under 4 dagar. Vi for i onsdagskväll och kom hem på söndagkväll. Efter 4 dagar i Falun med matcher och 5-kamp och tidiga morgonar så var man ganska så slut i kroppen och knoppen faktiskt. Det var riktigt skönt att få sova i sin egen säng också som man inte hade gjort på 4 nätter.

Hur gick det för oss i cupen då? Jo, vi kämpade på. Vi spelade i Damjuniorer 20. Det var väldigt bra lag som vi mötte och vi utvecklades mycket tack vare det. Men vi vann inga matcher tyvärr...
Det var väldigt kul att vara med laget så tätt in på under 4 dagar och man lärde känna varandra bättre. Man saknade dom på måndagen och längtade till träningen på måndagkväll för att man var van att vara upp i varandra hela tiden.

Vi bodde i en lite stugby, kan man säga. Den heter Storsund och ligger ungefär 1 mil utanför Falun. Det var väldigt fint där. Det fanns också en sjö så man kunde bada och sola när man ville. Elle ja, när solen kom fram såklart.
Det var faktiskt lite tråkigt med Falun- det regnade och blev sol, regnade och blev sol om vartannat. Märkligt väder. Så var det hela tiden. Det fanns inget mellanting.
Men jag tyckte om det ändå, även fast vädret var lite märkligt.

Det var så fint där vi bodde så jag tänkte ladda upp lite bilder här på bloggen någon gång senare. Nu så ska jag gå och fika lite flatbröd! Sååå gott! :D


Hej då!

Gästbloggar

Jag, Linda, Idas storasyster har blivit tvingad av Ida att gästblogga under tiden hon är på cup. Alltså jag ska bloga lite här fram till söndag.


Idag har jag inte hört något från Ida alls. Eller jo! Jag fick ett mms, det va en bild från en ishall och hon skrev att dom snart skulle spela där och att man kanske inte skulle se bollen så bra. 
Men jag har inte fått veta något resultat, så jag antar att dom förlorade.

Dom har väl späckat schema hela dagarna. 


// Linda Westin

Gästbloggar

Jag, Linda, Idas storasyster har blivit tvingad av Ida att gästblogga under tiden hon är på cup. Alltså jag ska bloga lite här fram till söndag.

Idag har jag haft lite kontakt med Ida. Hon berättade att dom förlorade första matchen mot KAIS Mora med 10-0. Sen berättade hon att hon har varit på invigning och sånt där. Hon sa också att hon hade sett killen Borg och att han var kortast av alla i hans lag, men ändå snygg.


Nu är jag hos grannarna, jag har fått middag här. Snällt av dom!

Om du inget har att göra kan du klicka in på min blogg! liindawestiin


// Linda, the guestblogger

Vissa börjar tidigt

Linda, jag och Lindas klasskompis Emma satt vid busshållplatsen och väntade på bussen på väg hem från Birsta idag.
Det var en rolig väntan, eller ska man kanske säga en söt väntan?
Det var i alla fall en mamma och hennes son som också väntade på bussen. Sonen var kanske 2 år, nånting. Dom kom ifrån ett annat land och var mörkare i hyn. Lillpojken tog kontakt med oss och började att toksmilea! Han hade ett sådant stort leende. Han log över hela ansiktet med sina vita tänder och två skrattgropar. Han var riktigt söt. Inte nog med det så började han flörta också. Jajemen! Han var bra på det också. Med ena ögat. Kanske hans äldre syskon som har lärt han.
Han skämdes nästan ingenting heller utan bara tokflinade och tokflörtade med oss på bänken. Vi bara skrattade och jag flörtade tillbaka. Haha! Än en gång, han var ritktigt söt.

Tänk när han blir lite äldre. Alla småtjejer kommer att springa efter honom efter en liten puss.

Puss!

Många bollar i luften nu


(I vintars, bjuder på den. xD)

Åh, vad mätt och trött jag är. Jag vaknade inatt av att jag mådde illa och kunde nästan spy. Jag kände också att jag svettades som en galning! Det bara rann av mig! Äckligt! Jag var alldeles blöt i hårbotten...
Men till slut så gick det över och jag kunde somna om igen men det tog inte så många timmmar innan jag skulle gå upp och kissa. Klockan var då ungefär 06:15 och jag hade ingen lust att somna om igen. Jag ville inte tillbaka till mina jobbiga drömma om allt var det är som måste göras och som ska komma. Det är plugg, tandläkaretid mit upp i allt, förberedelser inför cup osv. 
Jag vet inte riktigt varför det är så här. Jag har lätt för att stressa upp mig och det är inte så bra alltid.
Det var ju också nationella matteprov idag också. Det gick inte så bra på första delen så det kan ju vara en anledning till varför jag betér mig som kag gör. Men skit i det... Det är över nu.

Idag så var det min sista APU-dag på JC i 1:an. Tråkigt värre. Riktigt jobbigt att komma tillbaka till skolan alla 5 dagar i veckan igen. Veckorna går ju så himla snabbt när man bara går 3 dagar i skolan och det är riktigt skönt faktiskt. Fast det är lite tråkigt att man inte träffar sina klasskamrater lika ofta. Det är en liten nackdel..
Men det jag tänkte komma fram till var att jag läste i Horoskopet imorse. Det stog ungefär att jag skulle jobba bra idag och få en belöning senare på dagen. 
Det stämmer inte rikgit bra på mig. För att jag fick ett presentkort på JC för 300;-! :D Asbra! :D

Nu så ska jag avrunda och skriva en packlista till cupen kanske...

Hejdå! 

Smoooothie

Nu är jag hemma. Linda följde med också. Vi köpte lite saker till maten som grillspett och grönsaker. Vi köpte också ingridienser till hemgjord glass och smoothie! Mmm, jättegott. Vi tog smoothien nu som mellanmål innan middagen och så tar vi glassen efter maten. Rap.
Det är väldigt enkelt att göra den där smoothien. Det är bara att ta lika mycket av varje. Det är Turkisk Yogurt, vispgrädde (man vispar den ej) och så smaken som man vill ha. Vi brukar oftats ta hallon och blåbär. Det är rikgit gott men vi kom på att man kunde ta jordgubbar med lime också! Det ska vi testa någon gång! :)

Nu så måste jag plugga. Har spanska kvar som måste vara klar tills imorgon och jag kan typ ingenting av den där uppgiften. :S

Hej!

Gör, gjort, gjorde



(Bilden är från i påskas när Linda och jag var i Vemdalen och nästan först i backen en morgon. :)
Den kanske inte rikgit passar ihop med dagens väder och vind men det fick bli den bilden ändå)

Det är varmt ute idag
. Jag har suttit ute och gjort klart lite små uppgifter från skolan som ska vara klara snart men det blev så varmt så jag fick sätta mig inne. Datorn höll på att brinna upp tror jag. Den blev jättehet.

Igår var det ju Eurovison Song Conest och som alla vet så vann norrmannen Alexander Rybak. Det är en trallvänlig låt och det svänger när man lyssnar på den! Jag tycker helt klart att rätt låt vann! Men jag tycker att Sverige hade väl kunnat komma lite högre upp i listan. Sverige kom till slut på 21:a plats och man börjar ju att fundera på vad som är fel. Övriga Europa verkar skita i vårat land Sverige. Det är inte ofta dom ger poäng och om du nu gör det så är det inte mycket. 4 poäng kommer jag ihåg att Sverige fick av något land igår. Kanske det var något grannland.
Men det är ju tråkigt att vi kommer så långt ner år efter år. Vad är det för musik som vi ska skicka till Eurovison Song Contest? Det förblir mig en fråga....

Nu så ska jag göra mig klar för att jag tror att jag ska bege mig ut i värmen och gå till cetrum för att handla lite efter mammas och pappas beställning. Det kan vara skönt att gå ut och röra på sig. JAg tar med mig musik i öronen. ;)
På idrotten i fredags fick jag vet att man rekomenderar minst en halvtimme med ungefär 175-180 i puls varje dag. Kanske det är någonting man ska börja med så småning om. Det ger effekt på konditionen. Men jag skulle nog kunna sticka ut och springa istället för att bara gå lite oftare. :)

Hej då!

Om vi skulle vara åt det andra hållet

..så skulle vi kanske se ut såhär


Linda och jag hade lite roligt igår med kameran och kom på att vi kunde göra på detta viset. Haha!

Om man liksom hittar det där som är meningen att man ska se med bilden, så ser det faktiskt lite roligt ut! Eller, nöstan läskigt! Haha!
Jag ser ut som en gris och Linda ser ut som någon anna sorts figur. Jag vet inte vad. Jag bara ritade någon gubbe! :D


Nuff nuff!


Hjälpmedel?

Äntligen en ledig kväll. Jag tänkte ju då att jag kunde göra klart lite plugg men fastnade här. Ja, ni vet ju hur det är. Tiden rinner iväg och snart ringer klockan på halv 10. Jag tror att det inte är värt att börja på en skrivuppgift om en produkt och bla bla bla. Jag får ta tag i den någon annan gång och inte fastna här! Man kanske får ta med sig någonting som gör att man kommer loss och inte fastnar och blir kvar. Kanske någon som står bredvid och står och tjata? Nej, det blir inge brfa. Då blir det nog inget gjort. Jag får nog klara mig själv utan några hjälpmedel.
Men det är ju faktiskt inte någor Karlssons Klister som jag sitter på. Det är ju faktiskt bara en vanlig stol!

Men nu måste jag faktiskt lyfta på min rumpa annars så blir det blött!

*springer*

Ha den äran!


(Dålig kvalité på bilden för att jag har knäppt med mobilen.)
Nu är jag mätt! Jag har precis kommit hem från ett litet kalas. Det var grannflickan Clara som fyllde år. Hon bli 8 år idag. Lilla Clara som alltid varit så liten är 8 bast! Hon fick två st t-shirtar och ett par solglasögon av oss.

Jag frågade henne om klassen hade sjungit för henne och det hade dom. Jag kommer ihåg när man själv var i den ålden och man tyckte att det var pinsamt när alla i hela klassen sjung för en. Man försökte ju att hålla det hemligt mer eller mindre men man fick i alla fall höra den där trudilutten.
I år när jag fyllde år så försökte jag också hålla det hemligt. Det lyckades inte. Mina klasskompisar tog reda på när jag fyllde år och dom berättade allt dom skulle göra den dagen. Jag kom dit till skolan, 16 år fyllda... Ingen kom ihåg att jag fyllde år. Haha! Kul det var! Dom som hade surrat om det där länge och väl och just när dagen om så hade dom totalt glömt bort det!
Sen när skoldagen var slut och jag var på väg hem så fick ett sms där det stog ungefär fan, och grattis osv. :P Ihih!

På bilden så är det mina goda jordgubbar som jag fick hos Clara. Årets första jordgubbar var mycket goda! Ooooja! Namnam!

Nu så ska jag vidare!

Smaskens!

Ibland kan det bli lite fel

Jag tänkte att jag skulle blogga med någon bild men jag har ingen bra tillgång till det när jag har den här datorn. Den är så seg.
I måndags var det innebandyträning, igår var det träningsmatch och ikväll är det träning igen. Tre dagar i rad med innebandy. Visst är det kul men inte lika kul när man hellre skulle vilja vara hemma och göra klart uppgifterna man har från skolan. Men jag har ju ingenting att göra om man jämför med alla 2:or och speciellt 3:or! Dom tar ju studenten!
Jad träffade Issa på bussen och hon berättade att Skvadens studenter hade fått något fel tryck på deras studentmössor! Det stog tydligen Skavdern istället för Skvadern. Taskigt! Den där mössan är ju inte så billig heller. Inte det trycle heller för den delen.

Detta samtalsämne ledde sen till vad Issa och jag råkade göra när vi gick i åk.9;
Vi skulle vara snälla och fixa beställningen till klasströjor som klassen bestämmer ett gemensamt tryck på.
Efter många om och men så var beställningen klar och dagarna gick och man blev frågad nästan varje dag när tröjorna skulle anlända. Till slut så kom dagen då dom äntligen hade anlänt. Vi var så ivriga att öppna och upptäckte-
FEL TRYCK! Det var helt fel tryck än det vi beställde. Sen kom vi fram till att vi hade beställt fel. Det var Issas och mitt fel.
Det var lite jobbigt men då förstog man att sen när vi skulle bli äldre så skulle vi titta tillbaka och skratta åt det och det är ju så sant, så sant.
Men de dagarna omkring där var jobbiga. Vi hade ju kastat massa pengar i sjön och det var ju hela klassen som var drabbad. Men gjort är gjort. Nu tror jag att dom där tröjorna inte är så viktiga längre. Jag tror att minnena med klass 9:3 är värd mer nu. :)


Hejsaan!


Lansering på gång

                          

Linda sitter och himlar med ögonen när jag säger att jag ska publicera detta mini-kollage på Darin. Själv så gillar jag Darin mycket- ingen nyhet. Sen så har jag också fått reda på via hans hemsida att Darin har varit med och skrivit vinnarlåten till Sydafrikas Idol! Det är inte alla som får göra det inte!
Sen så har jag fått höra på andra hörn att Darin ska lanseras i USA och det gillar jag! :D

Media har inte spelat hans låtar så mycket. Alltså från hans nya skiva- vilka är låtar som är skitbra! MEn Linda berättade att dom spelar dom på krogen! Hihi! Kung de! :D

Jaja, jag vet att jag är nördig och ni sitter och läser mitt inlägg och tycker att jag är så fjantig och barnslig, men lyssna på hans låtar på Youtube från albumet Flashback så ska ni få höra att han är asbra!


Tjing!

Helgens inlägg



Lite bloggande i helgen. Jag har känt att jag inte har haft någonting att skriva om.. Men jag kanske har det nu! Who knows? xD

Igår städade jag bilen. Det var növändigt faktiskt. Tänk vad mycket skräp och andra saker det akn finnas i en vanligt bil..
Sen på kvällen så blev det lite Youtube med grannflickan Jennifer. Det är verkligen tidfödrivande. Man kan sitta hur länge som helst om inget annat stoppar en. Det ena leder till det andra. Ja, ni vet ju hur det är! ;)

Linda har precis målat naglarna på mig så nu har jag lite dålig cirkulation i fingertopparna. Det blir ju liksom så när man ska torka naglarna utan att kladda. Man rör inte en fena och så blir man iskall på fingertopparna.
Men nu så ska jag värma dom med hallon med grädde och kaffe! :)

Slurp!


Chackat



Jag har chackat mig ett par nya brills, va.
Jag snackar Stockholmska, va. Det är coolt,va. Jag skoja!
Jag hittade dessa brills på Åhléns igår när jag var på väg hem från skolan. Under den här månaden så har jag spenderat bort mina pengar på ingenting och har lite cash i plånkan nu så jag vart för snål för att köpa dom.
Men förr eller senare så ångrade jag mig och så köpte jag dom idag.
Priset då? Jo, dom kostade lite och ingenting- 25;-! Det var REA såklart. Det ordinarie priset var 99;- så jag gjorde ett bra köp där, tycker jag. Jag har inga brills heller. Men jag tycker att dom får duga under sommaren. :)


Chick chack!


Blubb, blubb


Dessa är faktiskt bra i smaken! :D

Jag är så trött. Jag blev trött efter att jag hade ätit och satt mig i soffan. Jag skulle kunna sova nu. Jag orkar inte hålla ögonen öppna. Ah... Linda och jag halv-kollar på MTV. Det är Room Raiders. Ni har säkert sett det så jag skiter i att förklara.
Förut så tog jag ett tuggummi. Melonsmak. Smaken är slut efter typ 1 minut. Efter 1 minut känner man bara smaken av sitt saliv och ett smakfritt gummi som man tuggar på. Äckligt! Det är typ baby-tuggummin. Jag kommer ihåg när man var liten så tyckte man att dom röda Extra-tuggumminen var starka. Då fick man hjälp utav syrran med det. Hon fick tugga de första minuterna och sen när smaken var slut så fick jag tillbaka gummit och jag var nöjd.
Idag så smakar dom tuggumminen typ ingenting.
Det är många tuggummin som tappar smaken fort, tycker jag. Det är nästan som en konst att tillverka tuggummin med långvarig smak. Men ett sorts tuggummi som jag tycker håller smaken bra är Extra´s eucalyptus. Dom är faktiskt bra och fräshca. Riktigt gott efter en middag med vitlök och man har kvar matsamk i munnen. Dessa tuggummin håller smaken länge och väl! :D
Nu ska jag i alla fall spotta ut det här baby-tuggumit och ta ett nytt som jag hoppas på längre smak.


Bluuubb!

Fötterna på bordet och datorn i knäet



Linda och jag har en varsin dator i knäet här i tv-rummet. Vi "kollar" på hockeyn mellean Vitryssland och Ryssland
. Just nu så står det 4-3 till Ryssland. Det vore kul om Vitryssland fick vinna eftersom som att dom är underdogs, som Linda säger att man kan säga.

Klockan är bara 18:15 och jag har redan ätit middag och fixar disken så nu är det bara att vänta in klockan och sen fara på träningen som börjar 20:30. Jag tycker att det är skönt när man kan göra så en dag då man har träning. Annars så hinner man inte göra något. Man hinner bara äta middag och sen göra sig klar.
Igår så trodde jag attt jag skulle få en sådan dag med lite tv-tittande på Dragons. Men nej, så var det inte. För jag skulle ha prov idag. Så då vart det bara till att nöta in nytt fakta som ska sitta fast åt minstonde till idag.

Vi var och kollade på basketen nere hos grannarna och flickan där var/är sjuk och skulle till vårdcentralen idag. Vet ni vad hon skulle göra? Hon skulle kolla om hon hade hals-luss. Då får nog doktorn hålla på länge innan han hittar den lussen i halsen.
Jag tror att hon vet att det inte heter hals-luss nu.
 Nu tänkte jag surfa vidare.


Aaachoooo!


Svenska mästare i basket 2009!

..är Sundsvall Dragons!

(Bilden är en länk!)
Vi i familjen tänkte kolla på basket-finalen mellan Solna och Sundsvall. Men teven fungerade inte riktigt som vi ville så vi stack ner till grannarna och kollade där. Spännande var det och jag tror aldrig att man har varit så insatt i basket någon gång förut som denna. Jag tror att man till och med har lärt sig några namn!

Imorgon blir det skola. Fast jag vill mycket hellre vara på JC och jobba iställer för att vara på skolan. Det är såå mycket roligare att få ta han om en kund istället för att sitta vid skolbänken och nöta in en massa fakta och infromation.
Jag gillar JC väldigt mycket. Arbetssällskapet är bra och allt är perfekt. Men det skulle kunna vara lite mer arbetsuppgifter.
Ibland kan det vara så att det inte finns så mycket att göra men man får väl hitt på nå! xD

Nu måste jag lägga mig. Börjar 9:00 imorgon och första lektionen är prov!


Natti, natti!

Söndagen, en tråkig dag i veckan

Dagen idag har varit hyffsad lugn. Jag vaknade vid 10 och tänkte att jag skulle ta vara på dagen med att tvätta.
Så det är väl vad jag har spenderat min dag på. Men jag är inte klar för att våran tvättmaskin är så pass dålig att man måste klicka på centrifug-knappen efter att den har tvättat klart. Den kan alltså inte centrifigera automatiskt efter varej tvätt.  Inte nog med det så kan man bara tvätta en halv maskin i tagen. Man kan alltså inte fylla den full. Det är ju lite tidsfördrivande kan man ju säga.

Sverige vann i hockey-VM mot Schweiz också. Jag vet inte vad som skulle hända om dom inte vann och jag vet inte heller vad som hände nu när dom vann. Det kanske inte var något speciellt. Eller, det är ju klart att det betydde någonting för Sverige men jag är inte så insatt.
Linda satt och kollade på hockeyn förut när jag höll på med några Spanska-uppgifter. Läste sen på hennes blogg att hon somnade till och från under nästan hela matchen så det kanske inte var så mycket att se. Vad vet jag?

Jaja, tråkigt inlägg. Bara massa text. Ingen betydelse. Bara massa infromation som är heeelt ointressant!
Imorgon blir det JC och jag har inga pengar kvar på kontot. Månaden har precis börjat.


Bling!

Idol-nörden har beslutsångest

Pappa har gått och lagt sig, mamma är på 50-års fest och Linda är ute med några kompisar. Själv så hamnade jag själv i tv-soffan och inget roligt fanns det som visades på TVn heller. Så jag tänkte att jag kunde kolla lite på Idol. Någon film utav de fem säsongerna som jag har på DvD. Idol-nörd som jag är. Men det är faktiskt en DvD i samlingen som fattas. Det är 2008:s Audition-DvD, så den måste jag köpa för att få samligen komplett.

Men nu då, när jag skulle slå igång någon utav dessa Idol-samlingar så kunde jag inte välja! Jag funderare i kanske 5 minuter och tänkte och vägde. Man har ju sett alla och kan dom typ utantill men jag bestämde mig för att det blev allra första säsongen- 2004! Den är faktiskt den allra bästa tycker jag, om vi snackar om filmerna.

Men nu måste jag sluta annars så missar jag ju det hela roliga på filmen!

Jaaaaa!

Barista är bäst

Vad trött jag är. Kvällen igår slutade med att Jennifer sov över hos oss.
Efter att vi hade åkt runt lite grann här och var så kom vi hem ungefär vid halv 2 på natten. Man var ganska så trött så det var riktigt skönt att krypa ner i sängen och sova.

Idag så for Linda, Jennifer och jag till bästa Barista för att äta lunch. Oj vad gott det var! Mätt blev man också! Jag och Linda åt marinerad kycklingfilé med bulgursallad. Jennifer tog pitabröd med kyckling och ost med bulgursallad.
Det är så bra mat och fika och drycker på Barista. Det spelar ingen roll vad man beställer. Allt på menyn är så himla gott. Och så ser man vad de andra gästerna äter och då vill man bara komma dit och äta upp det åt dom. Smoothie och grejer. Asgottt ju! Mmmm..

Nu så måste jag sticka för jag ska duka till middagen. ;)

Shosan!

Hetta



Oj, oj, oj vad varmt det är!
Jag har precis bytt om till ett par shorts- Hahha! Jag har redan shorts men jag vill ju ändå ha dom shortsen i inlägget tidigare. Men alla fall, jag sitter här på verandan i shorts och t-shirt och det är asvarmt!
Det skule ju vara varmt och sol i hela Sverige idag. Solklart! :D Man vet inte rikgti vart man ska ta vägen. Man kan ju inte bada eller något. Det är för kallt, såklart.

Senare ikväll sticker nog Linda och jag på Birsta. Linda har hittat några sohrts hon skuille vilja ha och jag vill köpa chinos, som sagt. Vi väntar tills det inte är så varmt längre ute i solen.
Jag kan tycka att der är sjukt att BIrsta har öppet idag. Det är ju 1:a Maj och det är röd dag! Aja, Linda och jag kommer dit i alla fall. Hahah! :P


Steeek!

Både shorts och chinos



En varm dag som denna så skulle man haft ett par sådana här shorts. Dom är från JC och kostar 399;-. Jag gillar dom skarpt och skulle inte tacka nej till dom.
Men först så skulle jag vilja ha ett par svarta Chinos. Dom finns också på JC. Jag tror att även dom kostar 399;-. ;)
JC är min butik det. Jag har alltid gillat JC. Ända sen jag var liten.
Men en sak förhindrar alla köp man vill göra. Såklart pengarna. Jag har inte så mycket kvar. Eller jo. Eller äh! Skitsamma! ;) Pengar har jag men inte i överflöde, men det är väl ingen nyhet, kanske.

Bilden är en länk till JC´s hemsida så klicka på bilden och kika runt lite. :)


Hallooo!

Maj they say I´m boring



Ligger i sängen nu
. Fönstret är öppet och man hör fåglarna kvittrar. Idag kommer det att bli riktigt varmt så man blir ute idag.
Jag är väldigt hungrig så man kanske ska kliva upp och äta något smarrigt! Nam..

Igår gjorde jag, boring-människan, inget speciellt. Ni andra söp väl och hade roligt och mår skit just nu.

Shoff!

RSS 2.0