Tips!


(bilden är en länk)

Ja! Jag vill tipsa er om årets sommar-jeans!
Stretchiga, sköna, fina, stuprör och framför allt- billiga! De kostar endast 399,- och är värd varje öre enligt mig. :)


Finns i butik nära dig. :)

Chris Brown



Söööööt!

Mitt senaste köp

... är denna!


Jag köpte den idag på Halebop där dom hade ett riktigt bra erbjudande. :D
Det är alltså en iPhone 3GS. Jag bara lääääääängtar tills jag får hålla den i handen och peta på den! :D

Om 2-5 arbetsdagar har jag den i min hand. :)

Gissa om jag är exalterad!

Joel Kinnaman



Vi slänger väl upp en till snygging när vi ändå är igång. ;)

JC-modellen André


Vickan tyckte att jag skulle slänga upp denna kille på IdaWes snyggingar. Sagt och gjort, bra initiativ där Vickan! ;)

Plaggen var inte så fel sdom heller.

Ledig helg!

Imorgon är det en ny vecka och helgen har varit riktigt skön! Inge plugg, inge stress eller något annat ansträngande. Det blev 12-timmars sömn fredag-lördag och jag känner att det inte skulle sitta fel inatt heller.
Speciellt inte när man har tränat 2 timmar idag.
Imorgon och på tisdag blir det också träning, så det blir alltså 3 träningar på 3 dagar. Tufft!

Nu så ska jag dra mig till kojs. :)

God natt världen!

Vårnytt på JC


(bilden är en länk )

Håll utkik efter en massa fina vårnyheter på JC!

Snabba Cash



Igår var jag och syrran på bio.
Vi såg filmen Snabba Cash. Jag visste inte förän igår att den var baserad på en roman.

Jag tycker att den var bra men kanske lite för grov för min smak. Jag tål inte så mycket, jag gillar mest komedier och deckare och typ Wallander och sånt. Snabba Cash är Thriller och Action. Action kan jag se men när det kommer till Thriller blir jag lite vek.

Filmen var 2 tim och 4 min. Under den tiden tycker jag att det skulle ha varit med lite mer spänning så att man biter av sig naglarna. Det var någonting som jag saknade i filmen.
Ett plus i filmen var huvudrollen och skådespelaren Joel Kinnaman. En människa som snart kommer finnas i en utav mina ytterligare kategorier ;)

Jag skiter i allt

...MEN det skiter jag i! För jag orkar inte bry mig längre. Såså är det...

Skenan



Jag tänkte berätta lite mer om skenan.
Jag ber om ursäkt om ni blir lite äcklade av bilderna, så att ni vet. ;)
Den här skenan ska jag alltså ha i 1 år, dugnet runt, förutom när jag äter. Efter det så ska jag ha den ytterligare 1 år fast då bara på nätterna.

Skenan ska jag ha för att inte tänderna ska flytta sig dit dom en gång varit och vill tillbaka dit. Det finns en stor möjlighet att det händer. Så därför ska jag bära den så mcyket som möjligt.

Jag var väldigt negativ mot skenan eftersom att jag trodde att jag skulle ha en plastskena och att jag skulle ha den i bara 3 dygn och sen på nätterna men så var inte fallet. Jag tror att jag har fått den här sortens skena just för att behandlingen har pågått så länge och för att man har flyttat mina tänder en del.

 

Nu har jag varit tydlig nog att berätta och har inte så mycket mer att säga. :)


Före och efter behandlingen

Här kommer lite bilder från före, under och efter behandlingen av mina medicinska och komplicerade fel som nu är botade. Jag har haft tandställningen i 3 år och 9 månader. ÄNTLIGEN ÄR DEN BORTA!

Men behandlingen är inte slut än och jag måste bära en skena. Jag visste i förväg att jag skulle ha en skena, en plast-skena men då trodde jag fel. Jag har fått en skena av stål (metall?) som jag måste bära i 1 år DYGNET RUNT och sen måste jag har den ytterligare 1 år till fast bara på nätterna. Men hellre det än tandställning. :)

Före behandling





Under behandling (fuuuuuul!)


Efter behandling


Hollywood-smile!

Yes. Nu är jag en utav alla vackra männiksor som har tagit bort rälsen ur käften.
Bilder kommer kanske senare! :D

Facit



Yes, med facit i hand så ser ni att det är ett par vinterskor. Ett par som jag gillar skarpt och passar min fot som handen i handsken. Bra pris och allt!

Skorna kommer ifrån Newlook.

Äntligen!



Det här lilla paketet hittade jag i brevlådan när jag kom hem ifrån APUn idag. Äntligen! Gu, vad jag har väntat! Inte för att jag har väntat i månader men i alla fall 2 veckor. Det var min första beställning som jag gjorde på nätet och den blev riktigt lyckad!

Gissa vad det är! :D


Jag återkommer med svaret senare. :)

Leveranser!

Nu är det dax för lunch här på JC. Det är Flygande Jakob på menyn. :) Gott gott. Men någon som är godare är alla leveranser som har kommit till JC idag. Jag vill köpa allt! :D Jättemycket fint! Det är bra pris på grejerna också.

Jag vill ha allt!


Dessutom så har min beställning ifrån New Look kommit. Mamma sms:ade mig! :D Ni får nog se sedan.
Åh! Vilken dag! :D


10/1-10

Det är ett lite roligt datum att skriva. Annars brukar jag aldrig skriva datum i bloggen eller som rubrik. Första gången som jag skrev datumet på det här året var igår när jag jobbade då jag gärna ville skirva 09 men pennan strejkade.

Nu så har jag kommit hem efter 2 timmars träning. Det var inte så jobbigt som jag hade förväntat mig vilket var skönt. Det är klart att man blir trött men inte spyfärdig. Det måste ju betyda att man har blivit bättre i fysen. :)

Imorgon börjar en ny vecka och som vanligt de första 2 dagarna på JC. Vi brukar alltid ha träning på måndagar men skippar den imorgon då vi ska testa nya hallen i Haga på tisdag. Troligtvis utan sarg men jag stör mig nog inte så mycket av det. :)


Nu så blir det kyckling till middag och efter det lite (,nej mycket!,) Cheeseballz! :D

Chris Brown



Cheeseballz



Ungefär såhär der det ut hemma hos mig i soffa nu. Bilden säger det mesta. Jag är lite trött efter lite jobb idag 12-18. Men imorgon blir det sovmorgon och sen träning som börjar kl 15. Det är liksom mitt i dagen men skönt ändå. Då har man hela kvällen kvar. Det är viktigt att ha en ledig söndagkväll tycker jag så att man kan förbereda sig inför en hård vecka.

 

Nu så är det middag! Och jag ligger faktiskt inte i soffan och äter Cheeseballz just nu. MEN SNART SÅ! :D


Jacob Josefsson


Music makes everyone happy



Äh! Vi kör ett till klipp på självaste Mattias Tedenby. ;)
(Jag hittade klippet på ett utav Mattias Tedenbys egna fans, Sannas blogg)

Glöm inte brons-matchen ikväll kl 22.00 på SVT24. Jag kan kanppt bärga mig!

Mattias Tedenby



Iställlet för att deppa att det inte blir någon revansch för Sverige i JVM så tycker jag att vi kan minnas lite grann ifrån förra året. :)
Jag kommer ihåg det så väl. Jag kommer ihåg att syrran och jag var uppe sent på kvällarna och tittade och blev underhållade av våra fantastiska talanger!


Austin Nichols



Jag tyckte att det var dags för en utav mina snyggingar att komma fram igen. Det passar väl bra med en skådespelare ifrån One Tree Hill, säsong 6 (syrran fick i hela säsongen i julkapp), Austin Nichols.

10 snabba arbetstimmar

Idag har det blivit jobb, liksom många andra dagar på jullovet. Det var inventering som gällde idag på JC. Vi började redan kl 7 på morgonen och hoppades på att vara klar vid 13. Chefen, jag och Matilda räknade hela morgonen och sen när butiken öppnade så tog Matilda och jag lagret. Det tog ungefär 2-3 timmar.

Men det var roligt ändå. Det gick fort och timmarna rullade på. Fast jag fick stanna längre för det behövdes lite "övrig arbetskraft" om man säger. Jag blev kvar ändå till 17. Guu, va stålar det blir! :D
Förrtesten så drömde jag att jag fick 20 000,- i lön, typ mitt i månaden också! :D Haha! Vilken önskedröm!


Jag måste bara få säga att det är så sjukt roligt att jobba med någon som är i ens egen ålder. Jag och Matilda har alltid roligt ihop. :) Man blir påmind om hur otroligt bra man har det att man får betalt för att ha roligt! :D
ASBRA! ;D
Jag är glad att Matilda kom till JC. Och inte nog med de andra som jobbar på JC. Jag tror att man inte kan få en bättre personal. Jag har ju det ås himla bra! :D

Nyår '09/'10

Här kommer lite bilder från Nyårsafton '09/'10!
Vi var hos moster och min kusin med sambo och lilla son (Lille Anton) var också med. :)


Mamma, kusinbarn Anton och moster Titti.


Hunden Hero.


Lille Anton.


Lille Anton som sitter på mammas Axlar (kusin Emma).

Moster Titti, mamma och pappa

 


Kusin Emma och lille Anton.

Lille Anton så söt och helt oberörd av alla raketer , inpackad i en massa kläder och funderar på vad vi håller på med. Hihi

 

Niclas (pappa till Anton), Emma, Anton, Titti, mamma, Uffe (pappa till Emma) och pappa.


RSS 2.0