Hej svejs!

Jag har varit till Stockholm. Jag tog ledig i fredags och åkte buss ner till huvudstaden med Linda. Vi var där till lördags och vi gick mest på stan när vi var där. Det kanske förklarar en del av den dåliga uppdateringen. ;)

Sen så har jar blivit sjuk också. Mycket jobbigt. Jag började att bli dålig redan i fredags och idag mår jag jättedåligt. Ingen träning blir det för mig ikväll i alla fall. Just det, vi hade träning igår. Gissa hur länge den varade då...? 4 timmar! I 4 timmar så sprang vi runt i idrottshallen och svettades. Själv så trodde jag inte att det skulle bli så intensivt som det blev men tydligen så... Tack vare det så har min förkylning blivit sämre.

Men nog pratat om mig... Hur står det till hos er? Har ni råkat ut för en förkylning vid den här tiden då skolan startar? Jag förmodar att det är därför jag har blivit sjuk. När man träffar på alla människor på skolan. ;)


Nu fick jag ont i huvudet!

Hej då!

Här är den!

Min nya klocka!

Idag börjar jag i 2:a ring!

Första skoldagen avklarad och lönen finns på mitt konto! Kan det bli bättre? Dessutom så har jag köpt min klocka för 198,- som är riktigt snygg! ;D

På fredag så sticker jag och Linda till Stockholm för lite shopping och Gröna Lund, är det planerat. Vi ska bo på Fridhemsplan. Det är bokat och klart men vi har ännu ingen resa ner eller hem så där har vi ett problem att lösa. Men det finns ju gott alternativ. Det är bara det att det kan bli så dyrt med bara en tur-biljett. Då har man liksom retur-resan kvar. Men som sagt, det fixar sig nog. :)

Jag kommer i alla fall att ta ledigt på fredag! ;D

Imorgon börjar det!

Nu så är det absoluta sista sommarlovsdagen. Imorgon börjar skolan och det är andra året på gymnasiet som startar då. Det ska bli roligt att få träffa alla sina klasskompisar som jag inte har träffat på hela sommarlovet. Jag har träffat ett par st men bara en snabbis sådär.

Det har gått så fort. 2 månader bara fluff, borta! Men det är ju skönt att vi börjar kl 13.00 också. Det är också skönt att man inte behöver vara en 1:a längre. Jag kommer ihåg att jag inte tyckte om den positionen...


Msn har tagit vår tal-OCH sångförmåga

Haha Nu blev jag tvungen att kasta in ett inlägg. Linda och jag vettu. Jag sitter i kontoret, som vi kallar det, där vi har den stationära datorn. Linda sitter i rummet bredvid med sina nyinköpta högtalare och Spotify på sin dator. Hon spelar då allt möjligt.
Det som var det roliga var att vi sitter och ja, "chattar" på msn. Vi säger inte ett enda ord till varandra. Utan vi skriver dom. När vi ska sjunga så "chattar" vi dom till varandra. Till exempel på Känn ingen sorg för mig Göteboooorg... Ha, äh! Ni fattar. Och då så blir man såhär stressad och bla bla bla. Gud vad jag har börjat sagt bla bla bla! Men det är enkelt faktiskt. Men kanske inte så roligt att lyssna på.  Ååååååhh.... lala
Jag är stressad känner jag... Ny låt börjar nu liksom

Den är min!

Japp, nu är det snygga plagget mitt. Eller ja, Lindas fortfarande. Det var hon som betalade det idag. Alltså det där som jag yrade om att jag så gärna ville ha men inte hade pengar och var rädd om att det skulle vara slut när jag väl hade fått min lön. Nu är skinnjackan min! :) Jajamen! Det var en skinnjacka som jag surrade om. Så nu vet ni det. ;)

När lönen kommer så ska jag betala den först till Linda. Efter det blir det en typ halsduk till jackan och sen en snygg klocka som finns på Ur&Penn på endast 198,- ! ;)

Sen den dåliga uppdateringe. Ja, ni vet. Det kan ju bli så där ibland. Jag har faktiskt jobbat lite grann och ska också gör det imorgon. :)
Dåligt med bilder nu också. Knäpper inga bilder nuförtiden. Kanske för att det börjar bli höst...?

Anton




Nu så har lille Anton både anlänt och farit
. Vi bjöd på middag och hade det trevligt. Fast det blev lite kallt fram mot kvällningen så vi gick in och satte oss. Då så fick jag hålla i ögonstenen i famnen ett tag och mysa med han.
Något speciellt mer har jag inte att säga. Fin är han, lille Anton. :)

Notera att på första bilden så gör han en Usain Bolt. Hihi
På den andra bilden kan man se att han gör typ "Joe, man! Wzup!" , sovandes. Haha


HÄR kan ni se förra besöket med lille Anton. :)

Imorgon blir det tandregleringen. Min nya övertandläkare ska jag träffa imorgon eftersom att min förra hann gå i pension innan min behandling blev klar. Då blir det tidig uppstigning eftersom tiden jag har där är 9:15.


Så, god natt nu! :)


Ett litet sött besök!


En trött liten Anton.

Nu har jag precis ätit frukost och syrran ligger kvar i sängen. Just nu så är det Friidrotts-VM på TV4. Det är väldigt rolig att titta på. Det är nog den roligaste sporten att vara tittare, tror jag. Fast innebandy är rätt läckert att kolla på det också.

Men det var inte det som jag skulle berätta om här. Idag så får i besök och det är Lindas och min kusin Emma som kommer med hennes familj. Det är alltså Emma, Niclas och lille Anton (snart 3 månader) som kommer. Vi ska bjuda på middag och ha det mysigt. Men först så måste vi plocka undan lite grejer här. Det ser inte så välkommande ut. Men mesd lite musik från Spotify så fixar det sig nog. ;)
Linda har ju Spotify nu, kung de! ;D


Heeej!


Födelsedagskalas i Härnösand

Jag har varit på födelsedagskalas i Härnösand för att fira min granne. Ja, det låter kanske lite konstigt om jag har min närmsta granne i Härnösand. Men så är det faktiskt inte. Hanna, som den nu 11-åringen heter, ville ha sitt kalas i sommarstugan. Så vi for dit! :)

Här är en bild på födelsedagsbarnet. Den snygga, lila, tröjan fick hon av oss! :)



En kväll spenderade vi där och idag så har Linda och jag varit in till stan och fikat lite. ;)

Ikväll blir det träning i Timrå, inomhusträning! *gillarknappen!*
Just nu så pepppppppar jag till träning med låten When love takes over- Kelly Rowland.

Stress, dagarna borde gå fortare. I alla fall när man vill ha sina pengar!

Ja, nu är mina pengar är nästan slut och just därför har jag hittat ett plagg som jag så gärna, gärna vill ha! NU! Det är så himla snyggt och passar perfekt på mig. Jag har funnit ett plagg på Gina Tricot. Jaa, ni läste rätt. Gina Tricot! Om jag nu köper något så köper jag ju på JC eftersom jag jobbar där osv. Men nu har jag funnit ett plagg som jag sååå gärna vill ha! Skitsnyggt!

Det var idag så jag fann det guds-fina plagget. Ett liknande finns på H&M men min storlek fanns inte, synd. Fast den snyggaste och bara en hunka dyrare fanns såklart i min storlek (på Gina alltså). Och finns fortfarande hoppas jag. Jag vill så gärna ha den.

Nej, jag tänker inte säga vad det är för något plagg. Det är ett plagg som kommer att gå som smör inom handeln, tyvärr och jag är rädd att min lön inte kommer att hinna fram till målet (mig) innan plagget är slut. Jag känner mig stressad av att det är så många dagar kvar till lönen. Tror ni att jag kommer att överleva? Just den storleken som jag har är populär också. Den går åt först är jag rädd för.

Nu är det mat, hoppas att jag lugnar ner mig och glömmer bort detta för ett tag..

Sommaren, stanna!


Vilken tråkig, höstig bild!

Jag tror att hösten är bra på att smyga sig på. Det börjar med att det blir mörkt om kvällarna, det regnar, det blir kyligt och träden tappar färg. Efter att man har märkt det så börjar man att tänka på skolan igen. Man börjar tänka på schemat och alla nya kurser och nya klassmedlemmarna som börjar i våran klass i år. Vardagen är på väg. Helt klart.

Jag var och öppnade dörrren. Såg att det var sol och fint men.. Det var skitkallt! Kyligt och det blåste. Hua, är hösten här nu? Måsten man börja ta på sig jacka när man ska någonstans. Räcker det inte bara med en tröja nu?
Det är så tråkigt. Nästan deprimerande... Det går ju liksom inte göra någonting åt saken heller.
Kanske man kan trösta sig med att köpa lite höstkläder och sådant. :) Hihi
Fast jag har kommit på en sak. Höstmodet är så dyrt. Det är nog därför som jag gillar sommarmodet mer för att det är så enkelt och billigt att förlja liksom. Det är ju en sak av dom alla 100 som jag gillar sommaren mycket!

Spotify!



Spotify, en kung, skitbra, awesome, perfekt idé! För bara 99,- i månaden (?) så kan man ha gränslöst med musik i sin närhet. Jag skulle vilja ha Spotify i detta nu och jag skulle utnyttja det jättemycket. Jag har väldigt många låtar som jag skulle vilja lyssna på nu, just nu. Flera slbum skulle jag vilja ha. 

Beyoncé- I am... Sasha Fierce
Kings of Leon- Only by the Night
Agnes- Dance Love Pop

Flera låtar;
... Ja, bara för att jag ska skriva ner dom nu så kommer jag inte på en enda. Men nu förstår vad jag menar.


Nu så är det MTV som gäller. Det är MADE. Någon snubbe som vill bli skolan balprins. Det lär ju lyckas det också.


Hej!

Det finns sådant som heter anledning

Den dåliga uppdateringen av min blogg har några anledningar faktist. I fredagas och lördags så jobbade jag på JC(hela dagarna) och var jättetrött sen på kvällen. Det var hårt jobb men roligt för att tiden gick fort och man hade någonting att göra hela tiden.

Igår hade vi springträning och under tiden vi sprang runt i spåret så började det regna. Först lite lätt men sen...
Det började att spöregna och då kände jag att jag ville öka takten lite så man inte skulle bli så blöt. Men det var ju förgäves för att när man till slut kom fram till mål så var man duschad och klar. Jag tror att jag aldrig har blivit så blöt av regn någon gång. Helt genomduschad.
Det var bara att åka hem och värma sig i en varm dusch men innan det så skulle blev det en moppetur. Ja,visst. Moppen var ju min lösning till och från träningen. Men jag kunde ju inte bli så mycket blötare än vad jag var.

Nu så ska jag snygga till lite här. BEHÖVS, kan jag säga. Men med MTV / VH1 spelandes så går det lättare. Just nu så spelas Lady Gaga med Love Game. ;)


Hörs!

Minigolf

Just nu så är jag med Linda. Efter att hon hade jobbat klart idag gör dagen så ringde hon och föreslog lite minigolf. Hon vann med 40 slag mindre än mig! Jag är sämst på minigolf. Har alltid varit. Fast jag gjorde faktiskt en hole in one! Men det hände tyvärr bara en gång.

Vi är hos Lindas Fredrik nu och här spelas det hög musik. Dygnet runt. Eller ja, nästan. Vad jag vet. ;) Bra musik är det också. Kanske man skulle ha tagit med sig mobilsladden och uppdaterat mobilen med lite nya, bra låtar. Jag har märkt att när jag springer på träningen så är det bara massa tråkiga låtar så det hjälpr inte så mycket at ha musik i öronen.


Så, en liten uppdatering bara. :) 


Heej!


Kanel


"Brända Kanelmandlar"

Äntligen så är träningen avklarad för idag och några dagar framåt. Nästa dag blir på söndag så man har en tid på sig att lata sig. Haha!
Just nu så mumsar jag på några "Brända Kanelmandlar". Det är riktigt gott. Det finns något som heter Kanelmandlar också. Dom kan man köpa som natugodis. Men dom är inte lika hårda som dom brända.

Kanel är en krydda som jag verkligen är ett big fan of! 


Ett litet besök på Sundsvalls kommun




Linda hörde av sig till mig och föreslog att vi ska luncha tillsammans. Så jag gjorde mig klar och for in till stan. Vi åt på Coffee House, en varsin sallad och blev jättemätta. Det var ju bra det.  Jag lämnade till och med kvar en del.
Sen så gick vi till ICA Esplanad och köpte en Ben & Jerrys såklart. Vi delade på en. Det blev en Bohemian Rasberry.

Efter det gick vi upp till Lindas arbetsplats och jag märkte hur många Ramlösa hon hade! Se översta bilden. Jag vart tvungen att knäppa kort på det. Haha 
Utsikten är ju inte så tokig den heller. ;)

Och nu märkte jag att det regnar! :O Fast det är skinande sol ute. Hoppas det börjaraatt regna jättemycket så att träningen inte blir av. Men inte en chans att det blir så. Jag har verkligen ingen lust att träna. Jag fattar inte riktigt heller för att, jag menar, det är ju inte sååå jobbigt ändå. Man överlever ju liksom. Aja...
Jag får tycka upp mig med träningen. Snart är uteträningarna över.. Hoppas jag!



Hej då!

Use Somebody



Också en bra låt. Kings of Leon är har många bra låtar!

21 Guns



Jag gillar den här låten skarpt! Green Day är ett riktigt bra band. Jag kommer ihåg när låten "Wake me up when September ends" kom. Den tyckte, eller tycker jag också är riktigt bra. :)

Måndag=träning...



Snart så drar jag iväg på träning.
Det blir ingen springträning ikväll inte. Nej nej, det blir träning inne i hall. Vi ska ha en  timmes träning i Timrå och ha lite teknikövningar, närmare best'ämt. Det ska bli roligt att få känna på klubba och boll igen. Fast ändå så känner jag mig inte så peppad. Jag har inte riktgit fått det där innebandy-suget än. Jag hoppas verkligen att det kommer snart. Idag...

Förut idag så for jag in till stan med moppen. Linda hade glömt en sak och bla bla. Det gick bra men jag var bara lite ovan att köra i så mycket trafik och trafikljus. Jag är bara van vid att köra i rondeller och sånt.
Jag undrar jag hur jag i hela friden ska kunna ta körkort. Jag fattar inte hur man kan köra bil. Det är ju 100 saker som man måste tänka på. Obegripöligt för mig hur alla kan tycka att det är så lätt.

Nej nu måste jag stoppa i mig lite energi till träningen nu.


Hejsan!


Hemkommen

Ja, jag är hemma. Vi kom hem igår ifrån fjällen och utan att jag visste det så hade Linda bloggat lite åt mig.
Jag har jobbat mycket i juli och även igår och idag har jag jobbat. Härligt med pengar, alltid! ;D

Ett litet snabbt inlägg bara...

RSS 2.0