Svårt att komma igång

Praktiken går bra och bla bla bla blA.. Vet inte riktgit vad jag ska skriva om. Det är lätt att man kopplar bort bloggandet när man var borta i två veckor utan dator. 

Sommaren är ju nästan här kan man säga. Jag vet inte riktigt om jag kan påstå än att sommaren verkligen är här. Jag vill avvakta lite först.
Det surras om körkort överallt också. På skolan, på innebandyn, hemma. Jag blir alldeles galen. Jag vill övningsköra. Nu! Jag känner många som övningskör och övningskörT! Jag vill också.
Jag kan faktiskt säga att jag har kört pyttelite i fjällen. Jag skulle starta bilen och fara iväg men jag fick motorstopp. Grannflickan satt i baksätet och Linda satt fram och dom höll på att garva ihjäl sig och jag fick motorstopp gång på gång på gång. Jaa, så jag vill börja övningsköra så fort som möjligt så jag lär mig. Men jag kan faktiskt för jag klarade av det senare någon dag när mamma satt bredvid. xD Men jag har ju inte fyllt 17 än. Fyller i november så det är ju ett tag kvar. :P

Nu ska jag göra lite nytta. Det vill säga disken och plugga. ;)


Hej!

Kommentarer
Postat av: Alice :)

Vilken sommrig header (y

2009-04-23 @ 19:03:06
URL: http://alicearonsson.blogg.se/
Postat av: simone

Cool Header! ;D

2009-04-24 @ 09:39:39
URL: http://gmz.blogg.se/
Postat av: Linda

hahaha, heja ida! ofta du klarade de när mamma va med;) faktiskt så är det jättelångt bort med körkort för dig, SÅDESå. Jag fick faktiskt vänta ett år till... :o

2009-04-24 @ 11:23:27
URL: http://liindawestiin.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är inte meningen att du ska fatta texten längst upp i mitt inlägg som heter majblomma

2009-04-24 @ 16:34:05
URL: http://liindawestiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0