VååningenJag måste säga det att jag kommer ihåg när den här bilden togs. Jag posade ju så fint, eller hur? ;)

Ikväll så tycker jag att jag har varit flitig. Det har blivit många timmar vid datorn och det menas inte Facebook utan pluggning! Yes, jag har pluggat på sista april. Den helg man ska supa skallen av sig. Men när den dagen kommer då Ida Westin super skallen av sig...? Då, jadu.

Imorgon blir det girlpower på JC. Det är jag, Matilda och Filipha som ska jobba tillsammans. Det kommer att bli skitkul! Sen på kvällen är det personalfest på Våningen för alla som jobbar i Birsta City-huset. Men det är bara jag och Matilda som ska gå från JC men vi klarar oss. Det bjuds på middag och efterrätt skulle jag tro. :)


Nu så måste jag nog kila. Sängen väntar. Förresten så skiter jag i att lyssna på Justin Bieber i sängen ikväll. Jag har ju lyssnat på grabben alla de timmar jag har suttit här och skrivit 3 skrivuppgifter. ÄH! Wtf, han får väl vara med i mina öron ikväll också. :)


God naaatt!

GÅRdagen

Det blev jobb igår. Efter praktiken så fick jag ta rast och ladda inför kvällen och sen stämpla in för jobb. Jag kan säga det att det var tufft igår. Mycket folk och man hann nästan inte ens med sig själv. Jag fick hoppa in och sy lite jeansfållar till och med.

Jag var så slut när jag kom hem men jag hoppa i mina springskor och gick ut på prommis. Om man ska göra det så ska man göra det på en gång när man kommer hem. Annars blir det inte gjort.
Jag tycker om att gå på prommis och lyssna på musik. Kanske leka lite musikvideio och göra lite sköna moves. ;)
Men självklart så lyssnade jag på Justin Bieber. Fortfarande lika grym. :)Nu så ska jag sluta innan det blir för lååååååångt. Det blir bara för jobbigt. :)

 

Ikväll blir det våfflor!!!Joel SnyggingmanDen här snyggingen kan jag kika på rakt mitt emot min APU-plats.
Jag har gjort det några gånger idag. :) Det gör väl inget att man kikar på konkurrenternas skyltfönster nån gång i... timmen va?

Måndag=APU, som vanligt då

Idag har jag varit på praktiken. Jag har galgat av linnen, vikt ihop dom, klistrat på storleksduttar. Sen så har jag galgat av linnen, vikt ihop dom, klistrat på storleksduttar. Efter det så galgade jag av linnen, vek ihop dom och klistrade på storleskduttar.
Ja alltså idag så har jag galgat av linnen, vikt ihop dom och klistrat på storleksduttar.

Det var ungefär det som jag gjorde på praktiken: galgat av linnen, vikt ihop dom, klistrat på storleksduttar.


Jag har också galgat linn... Nej, jag skojar. Det jag tänkte säga var att jag har lyssnar på Kungen Justin Bieber. Hela långa dagen!
Min dag med terapi-göra har inte varit så dålig ändå när öronen har fått en spa-behandling istället av bra musik och talang. :)


Justin Bieber

Den här lilla skiten har erövrat världen och vad jag vet så ingår jag i världen också. Alltså, så finns han låtar i mitt huvudet hela tiden.
Speciellt den här låten tycker jag är så bra.


Justin Bieber- Never let you go

Just den här versionen är inte så dum den heller.

"So, take my hand, lets just dance.
Watch my feet, follow me.
Don´t be scared, girl, I'm here
If you didn't know, this is love"


Det går inte att bädda in originalet på grund av sekretss-skäl.

Andra ring

Sitter på skolan, konstigt va? Nu, en torsdag förmiddag brukar jag vara på stranden i L.A. och steka med mina kompisar. Ja, typ, Jennifer Aniston, Tom Cruise, Britney Spears och så. Och ja! Paris Hilton såklart.

Nej, in real life. Jag har Svenska B nu. Vi ska skriva en teext om hur andra året på Åkersvik har varit och hur nösta år bli. Problably not at Åkersvik, men på Hedbergska då. ;)

Nu borde jag börja, annars blir jag nog aldrig färdig. Fast det är klart. Min text kommer att innehålla det här: Mitt andra år på Åkervik har vairt toppen!

Sammanfattning i bilder

Säsongen då jag inte ha bloggat tänkte jag nu lägga ut i bilder på. :)


She´s the heart inside your soul

Ikväll sitter jag här vid köksbordet liksom igår. Pluggning betyder det. Småföretagande B har vi prov i imorgon och det känns helt okej inför det. :) Jag ska nog ta med mig papperet till sängen och läsa in i det sista.

Vi börjar egentligen 10.10 imorgon men eftersom att det ska vara ett möte i aulan så börjar vi 10 min tidigare, men det är ju inte hela världen.
Mötet är angåendeflytten till Hedbergska. Eller ja, möte och möte. Samlingsgrej, typ. Nu blev det tydligare va? Bra!


Ja, just det. Hedbergska. Vi kanske ska flytta till Hedbergska till hösten och vi lär ju ska få besked om det imorgon. Jag vill inte...
It took one look into your eyes to know that
I would love you endlessly

-Fin textrad. Gissa vilken artist som sjunger den. ;) haha


Pluggning

Oj oj oj vad jag pluggar! Jag blir alldeles trött här vid kökbordet! Ögonen börjar kisa nu känner jag.

Donk! Aj, kökbordet slog mitt huvud...

Huga

jävla sööt! :) Hihi


RSS 2.0