OneTree Hill och fjällen

Hej, alla!

Jaa, igår så blev jag klar med mitt rum. Jag städade! :D
Sen for jag på träning. Vi var bara 7 st som kom och en av våra tränare sa förra träningen att vi skulle vara dubbelt så många den här träningen och då va vi kanske 6-7 st, men så blev det inte. ;) Vi fick våra väskor igår också! Don var snygga och bra. Rätt storlek! :D
Efter träningen så bäddade jag rent i sängen och sen gick jag och duschade och efter det tog jag ett nytt, fräscht, nytvättat nattlinne. Det kändes rent och fräscht med både nytvättat nattlinne, nyduschad, nya sängkläder och nystädat rum! :D Hih
Men jag sov inte så gott. Det var jobbigt. Jag hade växtverk i ena benet. :( Men till slut så fick jag lite sömn iaf. ;)

Nu tänkte jag kolla på One Tree Hill. Linda har alla boxar från alla säsonger förutom säsong 5 för den har inte kommit än. ;) Så jag lånar lite av henne. Jag har bara hunnit sett säsong 1 än så jag tänkte börja med säsong 2 nu. Det är en väldigt bra serie tycker jag. Man fastnar lätt för den!
Sen så måste jag packa, för vi åker till fjällen idag. Och jag tänkte faktiskt ta med One Tree Hill-boxen så jag kunde kolla lite där uppe.  Och så måste jag ta med mig en engelsk novell som jag måste läsa ut det här lovet. Men det är ksönt för det är det enda plugget som jag har haft under lovet! :D (Tacksam)

     

Men nu måste jag kila!
Ha ett fortsatt skönt lov!

Tjoo!

Top Model

Hej, alla!

Idag har jag typ tvättat (jag har tvättat all tvätt som fanns över hela huset det här lovet) och är snart klar med all tvätt! :D
Jag har försökt att städa mitt rum också men det går lite segt och snart börjar Top Model också och senare ikväll är det träning. Fast träningen börjar inte förrän kl halv 9 så jag har lite mer tid kvar. Anledningen till att jag inte kan städa imorgon är för att vi åker till fjällen imorgon och kommer hem igen på söndag. Halloween i fjällen liksom! ;)
Men nu ska kila. Snart börjar Top Model 6! Hah! Jag tittar på Top Model även fast jag vet vem som vinner men det är bra endå! 16:00 på TV3 ;-)

    
 

Tjoo!

Labello

Hej, alla!

Just på hösten blir man (i alla fall jag) väldigt torr om läpparna. Så jag går och tar Lypsyl av både mamma och Linda men nu så har jag skaffat en själv! Eller jag fick den av pappa! :D Labello! Den har jag med mig överallt jag går.  Fast jag tycker endå att ingenting slår Lypsyl. Eller vad tycker ni?
Om jag inte skulle ha tillgång till någon Lypsyl eller någon Labello så skulle mina läppar var sönderspruckna!
tack så mycket!

          

Tjoo!

Äntligen

Jaa, äntligen för mig. Jag har tänkt att skaffa blogg länge nu och nu så har jag gjort det! :D
Det som har hindrat mig var att om jag skulle uppdatera mig mycket eller om bloggen bara skulle få vara. Men nu har jag i alla fall skaffat en. Jag ska försöka att uppdatera. Det verkar kul.
Men Välkommen i alla fall! :D


RSS 2.0