Det är med klockor och bussar

Nu sitter jag här och har precis skyndat mig i och ur duschen, kastat i mig frukosten och stressat som en tok. Men jag är 1 timme för tidig. Jag måste ställa om väckarklockan!

Jag börjar att jobba kl 12 och måste ta 10:40-bussen direkt till Birsta. Det här systemet med att man inte kan fylla på busskortet på bussen och att mitt bankomat-kort inte går att betala med på bussen- det är skit!
För att varken syrran eller jag har pengar på vårat busskort, jag har pengar på mitt bankomatkort men inte syrran. (Syrran skulle kunna betala med sitt kort, om hon nu hade pangar.) 
Jag kan inte heller föra över pengar till hennes kort...

Så nu kommer inte vi någonstans. Jodå, vi har fixat det där nu. ;)Men det blir krångligt när man inte har ett elektronkort (heter det så? :S)...

Bloggen 1 år!

IDAG FYLLER BLOGGEN 1 ÅR!

Det är roligt det här med blogg och att jag lyckades ha kvar den så pass länge (enligt mig)! Ens blogg är ju ungefär som ens dagbok och man kan gå tillbaka och kolla vad man gjorde för några månader sedan och man kommer verkligen ihåg när man läser det inlägget ifrån den dagen också. Haha

Det är så himla rolig och jag tänker absolut att fortsätta blogga! :)


This Is It- MovieImorgon ska bli en rolig dag. Först så ska jag jobba till kl 16 eller 17 och på kvällen så blir det bio. Vi ska se filmen This Is It. En bakom-kulisserna-film (som jag fattade det som) om Michael Jacksons sista koncert (vid namn This Is It).

Det är jag syrran och grannflickan som ska se den imorgon kl 21:15. Jag är en aninig spänd och jag är väldigt förväntansfull! Jag gillar verkligen Michael Jackson och det ska bli väldigt kul att se filmen!

Syrrans krus

Nu har syrran lagt upp bilder på hennes krus. Det finns också olika liknelser där till hennes hår. ;)

Klicka HÄR för att komma till hennes blogg. ;)

Den lilla rocktjejenHär är den tjejen som jag kallar för den lilla grannflickan fast hon inte är så liten längre. :)
Jag tyckte att den här bilden på henne var läcker. Lilla rocktjejen! :)

Nu så har vi precis ätit Gulash-soppa och vi har också krusat syrrans hår. Det blev... JÄTTEFULLT! Haha. Vi skrattade så att vi fick ont i magen! Haha Det blev inget bra resultat på henne. Hon håller med, till fullo, om jag inte minns fel. ;) hihi

Krusat

Här bjuppar jag på 2 st krusbilder. Idag blir det också krusat. ;)


God morgon!

Oj då. Bilden ifrån fotograferingen kanske var lite grov...? Mamma tyckte det. Det fick mig att tänka lite. Men jag tyckte den var bra ändå. Jag menar ju inte bildens betydelse fullt ut. Haha

Vad skönt det är att sova. Jag sov nu till kl 10 och veckan ut hoppas jag på den sortens sömn. Det är så sköönt!

Idag så är Linda barnvakt, kan man säga, åt den lilla grannflickan Clara som inte är så liten längre. Jag tror att vi ska åka in till stan och bara strösa ungefär. ;)


Nu så väntar frukosten, ha de bra!

FotograferingDet blev lite fotografering idag med Jennifers systemkamera som är en Nikon D80.
Just nu så lyssnar vi på go musik på Spotify och vi krusar håret. Hihi Jag kanske återkommer med en bild med krusat hår. ;)

Snart så beger jag mig till träningen. Men det skulle vara skönt att få slippa den men det känns nog bra efteråt. :)


Ohhh Ohhh Ohhh

Mmmm!
Bra låt där! Jag snackar såklar om Viva La Vida med Darin!
Jag gillar Spotify! Verkligen! ;D

Youtube är också bra! ;)

Dagen igårIgår så spelade vi match också.
Vi spelade mot BK Sundsvall och vi förlorade med 6-1. Men vi kämpade riktigt bra tycker jag och vi gjorde vårat bästa.
Efter matchen så åkte syrran, jag och grannflickan till Birsta City och sedan till Media Markt. Robin Bengtsson var där (på bilden. :P ) Men det var väldigt lite folk. Det är så pinsamt när det kommer en (halv-)kändis och så få människor är där.
(Vi gick efter en kort stund...)

Det var ju faktiskt inte därför som vi var där utav det var utav en anan anledning. ;)

LOV!

OJ, vad skönt med lov! Jag har knappt hunnit komma på att vi har lov. Underbart är vad det är! Jag vet inte heller vad som händer idag förutom att det är träning på gäller ikväll på Vibacke som vanligt.
Just nu så lyssnar vi på musik här hemma. Hur underbart är inte det!?

Men jag tycker att vi borde hitta på något. Vad skulle det kuna vara? Birsta? Njaaee. Stan? Nej.


Hmm...


LockatDet gick bra att jobba idag. Det va rinte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara men jag var ganska trött efter jobbet. Det var skönt att komma hem och sätta sig och fika. Mamma och syrran hade mottagning för att dom har fyllt år i veckan.

En utav presenterna som Linda fick var den där lock-tången på bilden. Den var väl bra. Fast jag kan tycka tt det är lite fjortis-varning på den. Men om man använder den rätt så blir det bra. Det var också olika värme-nivåer beroende på hur ens hår är.

Imorgon så blir det match och det enda jag har koll på är att den är på Höglunda. Resten måste jag ta reda på.... NU!!!

Rock-tema på jobbet!Jag håller på och gör mig iordning inför jobbet idag.
Jeansen på bilden som jag har är dom jag ska bära på mig idag. Det ska vara lite rock-tema. Svarta kläder och accesoarer. :)

Förresten så köpte jag mina svarta jeans som jag surrade om i september. Det blev ett par Nudie Jeans. Otroligt sköna!
Igår så fick jag jobba lite grann också och till vecka blir det jobb onsdag-lördag. Jag är väldigt tacksam att jag får jobba så mycket. Det ger mycket plus i min ekonomi! :)

Don´t bring flowers after I´m deadErik Hassle- Don´t bring flowers after I´m dead

En bra låt ifrån härliga Hassle. Jag gillar den verkligen och tipsar er nu ni som inte har riktigt hört den än. :)
Jag gillar också budskapet på låten. Jag tolkar det som om att man inte ska uppskatta en person om man inte har gjort det innan(någon speciellt händelse eller något sådant).
Nu är det ju inte säkert att det är så men jag tror att det är ungefär så. Det är lite svårt att förklara det jag menar men jag hoppas att ni förstår. :)

Grattis syrran!

Hoo, nu så har jag precis kommit hem ifrån träningen. Jag fick skynda mig hem ifrån skolan, till och med gå tidigare ifrån filmen som vi kollade på då sista timmen. Vi kollade på filmen Zozo. En hemsk film om en pojke, vid namn Zozo, som får fly själv till Sverige efter att hans familj har blivit träffade av en bomb.

Det är en väldigt bra film om man har svårt att föreställa sig hur det är för de som har råkat ut för just detta. Första delen utav filmen utaspelar sig i Libanon. Jag skulle vilja sett klart den och jag rekomenderar den verkligen.
Det är Fares Fares som har gjort filmen. Eller om det var Josef Fares. ;)


Nu så har vi ätit tårta för födelsedagsbarnet och duschen väntar för min del. Sen så blir det lite soffa och Inlåst på TV4. ;)

 


Grattis mamma

Idag fyller mamma år och hon fick många presenter imorse. Vi klev upp tidigt för att hinna göra oss klar och fär att mamma ska hinna öppna presenterna. Hon fick en rattmuff av oss för att hon säger alltid på morgone att ratten är kall. Det var väl en bra present?! :) Det brukar ju alltid vara svårt att hitta en bra present. ;)

Efter att mamma hade öppnat klart sina presenter så ville jag bara lägga mig in min varmaa säng och somna om men skolan väntade och jag började halv 9... Trodde jag, ja.
Vi började tydligen kl. 10 så då fick man sätta sig vid datasalen i en och en halvtimme. ;)


Imorgon är det syrran som fyller år och vi har just kommit hem ifrån Birsta. Hoppas hon blir nöjd! :)


Ida x 2

Nu när jag äntligen hade en bild till inlägget så fungerade inte min mobil. Efter att jag hade kopplat ihop mobilen med datorn så ville inte min bobil reagera. Jag blev arg och irriterad och skrek rakt ut att sladden var helt okontaktbar! Ha ha!


Ni får fundera ut själv vad jag tyckte var syftet till de tidigare raderna. Nu så tänkte jag skriva lite normalt och säga att första dagen av Dialogdagarna är klar. Det var lite sådär tråkigt. Det kan vara lite svårt att få elever och ungdomar att engagera sig och blir intresserad i allt vad Dialogdagarna innebär.
Det är ju synd att eleverna tyvärr inte är intresserad och att man har satsat mycket för det.

Efter skolan så åkte syrran och jag till Birsta för att handla lite presenter till mamma som fyller år. Vi hamnade på Lindex och provade lite vantar och mössor som ni då ser på bilden. ;)En tand mindre


Syrran och lilla Anton får stå för inläggets bild. :)

På skolan idag så var det ganska så lugnt. Inte så mycket att klaga över. Den sista lektionen behövde vi inte ens gå på för att vi skulle på information om Dialogdagarna. Ja, det är ungefär som en temavecka som ska vara under de sista dagarna i skolan innan novemberlovet. :)
Efter det så gick jag och Kajsa på stan en stund men jag var tvungen att åka hem för att min tandläkare väntade på mig med tången i handen. Jag drog min sista mjölktand idag. Det gick bra och det var inte så smärtsamt.

Nu så har bedövningen släppt (efter 5 timmars mer eller mindre bedövning) vilket är riktigt skönt. Nu känner man i tungan om man råka bita sig. Bedövningen sträckte sig önda upp till örat och vid mitt öga. (Alltså ungefär halva mitt ansikte var bedövat.) Det är hur lätt som helst att man biter sönder tungan när man blir bedövad i underkäken. Lättare än vad man tror. Det kan vara lite otäkt.

Nu så ska jag kolla på sura grannar på TV3. Det är Grannfejden jag snackar om.. :)

Nice

Kanske dags för lite uppdatering. Jodå, igår så jobbade jag. Härligt härligt. Idag så har tiden gått åt till innebandy. Syrran, jag och hennes innebandykompisar kollade på två matcher på Sporthallen. Vi var där i ungefär 5 timmar totalt och stjärten tycker inte om det så mycket. Jag måste säga att dessa bänkar inte är så ergonomiskt positiva.
Men det var ju fina killar där, både på plan och på läktaren. ;D

Nu så lyssnar jag på musik och laddar inför lite Naturkunskap A. Några frågor som ska vara besvarade tills imorgon och imorgon så ska jag också bli av med min sista mjölktand. ÄNTLIGEN!*Min älskling har ett hjärta av snö, så skört och vasst som skaren. Och det smälter lika lätt som isen i glaset som hon lämnat i baren*

"Vad gör du nuföritden?"

Imorgon blir det jobb. Jag börjar kl 12 och jobbar till 18. Det är ju härligt med lite stålar som student.
Men de pengar som jag jobbar in lägger jag undan och sparar till framtiden.

Det är viktigt. Kanske till min lägenhet som jag ska skaffa efter studenten och blir självständig. Det är nog inte fel. Ibland vill man ju bara vara själv och inte behöva andra människor. Men det kan nog finnas en del nackdelar. Man blir ju alldeles själv i lägenheten och det är alldeles tyst. Plötsligt så hör man något ljud och man stelnar till...

Jag vill flytta hemifrån. Hihi Skulle vara kul.

Innebandymatchen var tydligen inte kl 19 utan en timme senare så vi fick åka runt ett tag och kolla lite. Men sen så började matchen och jaa... Den var... bra. Jag kan erkänna att jag inte var så inne i matchen men jag var i alla fall mer inne än vad de restrerande som vi satt med.


(Det är lite bilder i bloggen nu och jag måste bättra mig. Jag vet, det är tråkigt att bara läsa en text där det inte har hänt något speciellt. Jag ska försöka att bättra mig. Men updaterar gör jag ju i alla fall. :) )

Innebandy

Syrran och jag tänkte åka en sväng. Vi ska åka och kolla på innebandy i Sporthallen. Matchen börjar 19:00 så vi måste åka nu! :D


Det bästa av låten "Knock You Down"Knock You Down.
Låten är så bra. Jag vet att den är gammal. Den började ju att spelas på försommaren och jag har märkt för långensen att det är en bra låt och det bästa, starkaste uatv låten vill jag påpeka nu. Mmm! Otroligt bra, starkt. Jag tror att det är Kanye West som står för den delen utav texten. :) Jag gillar det verkligen:we were never meant to be, baby we just happened
so please don't mess up the trick,
hey young world, i'm the new slick rick,
they say i move too quick but we can't let this moment pass us,
let the hour glass pass right into ashes
let the wind blow the ash right before my glasses
so i wrote this love letter right before my classes
how could a goddess ask someone that's only average, for advice
o-m-g you listen to that bitch?
woah is me, baby this is tragic
cause we had it, we was magic
i was flying, now i'm crashing
this is bad, real bad, michael jackson
now i'm mad, real mad, joe jackson
you should leave your boyfriend now, i'ma ask him(Inbäddningen fungerade inte men här har ni ia alla fall länken till den bra låten.)

http://www.youtube.com/watch?v=FF5Q1jr28PMMini

Det har blivit lite bloggning idag. Jag har precis kommit hem ifrån träningen och nu så ska jag gå och duscha. Efter det så blir det lite fika och mysket pluggning. Man måste ta vara på all den tid man blir erbjuden. ;)

Jay-Z


Respekt, säger jag bara.

Ida PicassoDen här hittade mamma och satte upp på kylskåpsdörren. Jag tänkte dela med mig av den till övriga världen så ni också kan få ta del utav den. Visst är den fin? Äh, ni behöver inte svara på det. Men jag minns att jag blev väldigt, väldigt nöjd med den. Jag gjorde någon gång på lägstadiet/början av mellanstadiet. Hihi
Bak på papperet så står det med blå tuschpenna; Till mamma från ida.

Flickan på teckningen sväfvar lite grann. Ser ni det? Ett fett smile har hon också. Och en väldig volym på håret och solen är heeet... Haha
Händerna kanske inte heller var så fina. Lite blaffsiga kanske. Haha

Aja, nu har jag bjudit lite på mig själv som liten och nu så blir det fejan och Happy Aquarium förljt av FarmVille!. ;POj oj oj. Jag tycker synd om flickan på bilden...

Fääääärdiiig!

Oooh, nu har jag kissat och ätit- på köksgolvet. Ja, alltså jag kissade på toaletten men åt sittandes på köksgolvet. ;)
Vi åt grillad kyckling som vi köpte på ICA. Mätt blev jag och gott var det också. Vi har inte heller någon tv för att vi har sagt upp abbonnemanget (stavnig?!!) och då är det bara teven på mitt rum som man kan titta på. Jag har en soffa på rummet och det är väl där som det är lämpligast att kolla. Men stökigt är det också.

Det går inte längre att vänta med det! Hua..

Kisssis

Ah, jag är kissnödig! Men toaletten är upptagen...

Vi renoverar köket här hemma och har varit utan fläkt i ett par veckor nu. Vi får alltså köpa hem middag varje dag vilket man börjar bli less på och det är dyrt. Otroligt dyrt.

Imorgon är det typ omprov. Man får chansen att gör aom ett prov till ett bättre resultat vilket jag satsar på. Jag fick G på provet och typ några fick VG och resten utav klassen fick IG. Inget bra resultat alltså. Men imrorgon får jag en andra chans. Det är bäst att man tar vara på den nu.

Nu så ska jag kissa. Det var jobbigt det här att skriva ett helt inlägg, kissnödig! Men jag gjorde det i alla fall! ;D

En visit till Liden

Jag slutade tidigt idag som alla tisdagar och då så for syrran och jag till Liden som jag har sagt att vi skulle göra. :)Ida, Linda och Anton medan mamma Emma var i köket och gjorde lunch. :)
När vi kom till Liden kom vi på att vi hade glömt kameran så mobilen fick stå för foto-tagningen idag.


Vi kom dit vid 12.50 tror jag. Vi fick både lunch och efterrätt. Det blev lasange, och till efterrätten blev det glass med bär och grädde. Mums mums...

Anton hade blivit stor och han kunde hålla huvudet uppe själv vilket han inte kunde sist vi träffade pojken. Tänk vad fort dom växer dom små. :)


Nu så blir det lite pluggning för min del. Vi har ingen TV för tillfället så då finns det ju ingen risk att man hamnar där. ;)

Tempo, tempo

Datorn är för seg, men jag försöker i alla fall...

Calm down, girl.Nu har jag lugnat ner mig lite granna. Ätit och bytt om har jag gjort också.
Imorgon blir det en skön dag då jag bara har en lektion och slutar 11:45. Efter det så åker syrran och jag till Liden för att hälsa på kusinen Emma och söta Anton. :)

I mörkretJag har egentligen inte tid att sitta här.
Känner mig en aning stressad. Men jag behöver inte stressa. Jag har träning kl 20 och jag är stressad. Onödigt. Man stressar för mycket nu förtiden. Men syrran är ju mycket värre än mig...
Skolan var mesig idag. Jag var så trött. Jag klev upp halv 8 och kom försent ungefär 5-10 minuter men det gick bra ändå. Sen så fick vi reda på provet på en kurs som inte var så bra men jag ska göra om det så att det blir ett bättre reultat.


Nu så måste jag sticka för att jag håller på att stressa ihjäl mig..(?)

Wfooooom..

Innebandy-info


En sådan här fet BMW X6 fann vi på vägen ifrån matchen som jag spelade. Den feta bilen hade feta däck, det kan jag påstå! Damn, vilken bil!

Nu är jag hemma igen och matchen är avklarad. Tyvärr så vann vi inte. Det blev inte oavgjort heller utan motståndarna vann. 3-1 blev slutresultatet.
Efter det så skyndade syrran och jag till hennes match där som skulle spela kl 13. Dom vann överlägset. Ni som har följt in lilla uppdatering unde matchen på Facebook vet ju hur det slutade. Dom vann med 27 mål mot 0. Bra jobbat.

Nu så blir det också mer innebandy. Ingen av oss ska spela utan vi ska kolla bara lite. Det kan vara skönt när mann inte har något som måste göras, förutom städa rummet då förstås. :P (Det måste göras SNART!)

Det är söndag och jag är vaken nu...

Klockan är 7 på en söndagmorgon och jag sitter här. Väntar lite på klockan, småäter lite frukost och surfar runt. Hela huset sover och jag känner att jag får skriva nästan lite diskret, för att annars så väcker jag dom.

Men det går inge bra med frukosten för mig. Jag har ont i halsen och jag gruvar mig att ta första tuggan. Juice skulle inte sitta fel nu, känner jag. Det enda vi har hemma är mjölk, okej det är gott, och soda stream, också gott.
Det känns också som om jag nyss har somnat. Klockan är ju liksom 7 ändå. Vid den här  tiden är man ju upe i vanligafall på vardagarna. Det kan ju bero på att hösten närmar sig och det är mörkt längre in på morgonen(,dagen?).

Nu tänkte jag ta mina händer ifrån tangentbordet och lyfta ena handen på skeden och den andra på datormusen. Måste kika lite på Facebook! ;)

Oh boy


Måste bara säga det att hans tänder är så fina! Längtar tils jag också får sådana fina tänder! :)
hihi

Just nu så ligger jag i sängen. Lyssnar på min gullepropp, Darin. :) Han sjunger Viva la Vida. Jag tycker att han gjorde det bra. Lyckat, vill jag säga.

Imorgon är det match som gäller och det är seriepremiär vi snackar om här. Vi ska möta Timrå och den här gången är vi peppade till tusen och har varit sedan länge. Vi har även gott om spelare.
Men det är en tidig match. Den börjar 9:30 så jag måste sova nu och skulle ha sovit i någon timme nu också. Men jag tycker även om att kliva upp tidigt på helger för då har man ju liksom hela dagen framför sig...


God natt och
Viva la Vida!
 


Hp08D


Det går bra med uppdateringen tycker jag. :) Hihi 

Här är alltså årets klassfoto.
Jag blev rätt nöjd. Det är inte många gånger som man få vara det under alla åren som man går i skolan.

Men jag tycker att det blev en liten dåligt hållnig på porträttfotot. Men när man sitter där så känns med som om man är så rak i ryggen som man kan bli. Det är inte alltid som det känns som att det ser ut. (Konstig mening där... :S)
Men ni fattar, hoppas jag. :)


Klagomål leder till skärpning

Jag har fått klagomål ifrån alla hörn och kanter att jag har varit väldigt dålig med bloggningen. Jag kan inte göra så mycket än att hålla med till fullo och uppdatera.

Det kanske är tråkigt om jag skulle berätta allt vad jag har gjort under tiden som jag inte ha bloggat. Jag vet, det är hur tråkigt som helst att läsa. Men jag kan i alla fall berätta att jag har jobbat lite gran idag faktiskt. Jag jobbade 12-18 och det gick bra. Mitt emellan där blev det en lilla meny på Mc. Det tyckte jag att jag var värd. :)

Nu när jag skriver känner jag att mina händer inte riktigt är van vid det här. Det var alltså väldigt längesen som jag knappade på det här tangentbordet nu. Inte bra, Ida. Inte bra.

Men jag måste säga att jag uppskattar att ni säger till att jag inte har bloggat på länge. Okej, det kanske inte lät så bra. Nu kanske ni tror att jag är skitzo och inte vet själv att jag inte har uppdaterat. Men det jag menade var att då menas det ju med att nu uppskattar min blogg. Det gillar jag.

Men jag ska skärpa mig...Ni som inte har Bloglovin' :  Jag ber er att skaffa det. Mycket enklare att bevaka ens favoritbloggar. :)

Tick-TackJag diggar den här klockan. ;)

Sorry

Jag kan inte hitta bilden, Linus. Men det var kul att du frågade om den i alla fall. :)
Alltså, Linus undrade om det var jag som hade knäppt kortet på insekten i min header och han ville se hela den bilden. Jag tyckte att det var kul att han frågade men jag kan inte hitta den.
Jag vet inte alls vart den tog vägen.
Istället så lägger jag in en bild ifrån sommaren, det tycker jag behövs eftersom det är så kallt ute nu... :)

MinSko

 

Yes! Jag har äntligen hittat den perfekta skon till vintern (på DinSko). Jag tror att jag har sökt efter en perfekt vintersko i snart 3 år. Jag hoppas att den här passa mig bra och sitter bra på foten. Men storleken som jag har är 36 och det oroar mig. Det fanns bara några få kvar...

Det som är bra är att den passar ju till både leggings och jeans.- Underbart!


Jag tror att det blir Birsta för min del på lördag i alla fall! :) Det finns ju alltid något som man vill ha. Hihi


RSS 2.0