Imorgon börjar det!

Nu så är det absoluta sista sommarlovsdagen. Imorgon börjar skolan och det är andra året på gymnasiet som startar då. Det ska bli roligt att få träffa alla sina klasskompisar som jag inte har träffat på hela sommarlovet. Jag har träffat ett par st men bara en snabbis sådär.

Det har gått så fort. 2 månader bara fluff, borta! Men det är ju skönt att vi börjar kl 13.00 också. Det är också skönt att man inte behöver vara en 1:a längre. Jag kommer ihåg att jag inte tyckte om den positionen...


Kommentarer
Postat av: Tobias Martinsson - Mitt liv genom en kameralins

Allt bra med dig? :D

2009-08-24 @ 13:49:08
URL: http://perspektiw.blogg.se/
Postat av: Stina

ja, men visst. och mer kommer det bli :D måste hålla ett öga på din blogg också, är så dålig att kolla andras bloggar!

2009-08-24 @ 15:49:59
URL: http://msstina.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.Tack för mig( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-24 @ 15:50:08
Postat av: filippa

jag började skolan i torsdags :p

härlig header!

2009-08-24 @ 16:54:36
URL: http://filippaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0