Msn har tagit vår tal-OCH sångförmåga

Haha Nu blev jag tvungen att kasta in ett inlägg. Linda och jag vettu. Jag sitter i kontoret, som vi kallar det, där vi har den stationära datorn. Linda sitter i rummet bredvid med sina nyinköpta högtalare och Spotify på sin dator. Hon spelar då allt möjligt.
Det som var det roliga var att vi sitter och ja, "chattar" på msn. Vi säger inte ett enda ord till varandra. Utan vi skriver dom. När vi ska sjunga så "chattar" vi dom till varandra. Till exempel på Känn ingen sorg för mig Göteboooorg... Ha, äh! Ni fattar. Och då så blir man såhär stressad och bla bla bla. Gud vad jag har börjat sagt bla bla bla! Men det är enkelt faktiskt. Men kanske inte så roligt att lyssna på.  Ååååååhh.... lala
Jag är stressad känner jag... Ny låt börjar nu liksom

Kommentarer
Postat av: Linda

hahahah, sjukt kul va det

2009-08-23 @ 00:18:59
URL: http://liindawestiin.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej!

Såg att du hade kommenterat min blogg för länge sedan, haha, du är Darin-fan va? :)

2009-08-23 @ 03:09:36
URL: http://sailtheocean.blogg.se/
Postat av: isabelle

tack så mycket :)

2009-08-23 @ 11:13:30
URL: http://beeellls.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.Tack för mig( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-23 @ 20:34:56
Postat av: isabelle

haha, jaa det har blivit ganska långt :) thank you!

2009-08-24 @ 08:45:12
URL: http://beeellls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0