Har jag träffat Mando Diao?


RESPEKT!


Jag har faktiskt tänkt att berätta det här länge sen jag startade bloggen.
Det var kanske 2-3 år sedan då vi var i fjällområdet där vi har våran fjällstuga. Under dagen hade vi åkt skoter och/eller skidor och blev sen bjuden hem till vårat umgänge, om man säger så. Där det var laxmacka som det bjöds på ute på verandan och man hade fortfarande på sig skoteroverallen och annan utrustning, kan man säga.

Där var det ungefär 10-15 st som vi träffade på som vi tidigare träffat också men en utav dessa var ett nytt ansikte.
Pappa började prata med han och fick ut en massa saker. Till exempel som att han bodde på det och det stället, hade åkt mycket skidor när han var liten och tycker även om det nu. Han sa också att han spelar mycket musik och spelar då orgel osv. Happ, det var inget mer med det och kvällen fortsatte

Efter ett tag kom Lena som hon heter. Hon började att säga till sin dotter att; Jennifer, ska du inte ta autografen nu då? Fråga om autografen, Jennifer. Hela i våran familj blev bara; What?!
Sen så nämde hon namnet på gruppen. Mando Diao! Det var Mats Björke ifrån Mando Diao. Han som spelar orgel i det stora och populära bandet Mando Diao!


Ja, det var lite pinsamt att man inte visste vem det var och när vi kom hem ifrån fjällen så kollade vi på internet och det visade sig att dom var hyffsat välkända. Vi visste ju naturligtvis vilka Mando Diao var/är men vi hade lite dålig koll på dom. Hihi Vi märkte också att 3 dagar efter att vi hade träffat han så skulle han till Japan på konsert! Haha
Inget foto blev det heller och det var ju synd. Det skulle ha varit kul att visa upp här på bloggen men vi tänkte i så långt... Bilden jag har kommer iaf ifrån google och det är 2:a mannen ifrån vänster som vi stötte på i lilla Skärsjövålen. :)


Det blev ett långt inlägg detta och jag hoppas att ni förstog allt rätt och att det inte blev alltför jobbigt.
Men nu så vet nu det! Roligt att berätta bara. :)


Kommentarer
Postat av: f

tack för tipset :D

2009-09-13 @ 19:54:15
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0